O her cocukta farklı.
Bizimde bi dönem kalkmadı gece beslenmeye.
Bende besinsiz mi kalıyor diye dert ediyordm.
Dr siz gece kalkıp yemek yiyor musunuz uyku arasında?Büyüyor artk yavavas yavas bırakır dedi.
Suara kalkıyor ama kafasına essin bırakır:)
Yanı efe hicbir zaman ıstahli bir çocuk değildi doğdu doğalı abartmıyorum ben gece biberon versem kafama atargündüz bile mücadele ediyoruz hem yeme he icme
Yanı efe hicbir zaman ıstahli bir çocuk değildi doğdu doğalı abartmıyorum ben gece biberon versem kafama atargündüz bile mücadele ediyoruz hem yeme he icme
Artık kendi sağlığımdan olacaktım. Durduk yere başım dönüyor. Sürekli halsizim. Sabrım azalmıştı. İnşallah bu düzen iyi olacak. Gece emzirmesini çoktan kesmiş olmamız gerekiyordu.
Ya o kadar karisikki aslinda hani buraya emzirmeyle ilgili attigim kadin varya onunla online konusma firsatim oldu hic birlikte yatmamis cocuguyla yani uykusu da duzenli nasil basardi ne ettiler bilmiyorum. Zaten bas donmesi yaratiyo asiri sekilde uykusuzluk en gec 9. Ayda kes demisti doktor fakat kesemedim ama baya azaltmayi basardim bu gece mesela 1 kere emdi boyle boyle azalarak bitecek ne diyelim hayirlisi
bir tek ben mi bu durumu dert ediyorum sizlere de sormak istiyorjm misafirlikte vs aile ziyaretlerinde su cay icimi bende inanilmaz stres yaratiyo. Yav icmeyiverin su lanet olasi cayi ne olur yani ha devirevek ha ustume gelecek derken zaten hareketli bi cocuk kalp krizi geciricem artik 2. 3. Bardaklara geciliyo nefrwr ettim caydan
Ya o kadar karisikki aslinda hani buraya emzirmeyle ilgili attigim kadin varya onunla online konusma firsatim oldu hic birlikte yatmamis cocuguyla yani uykusu da duzenli nasil basardi ne ettiler bilmiyorum. Zaten bas donmesi yaratiyo asiri sekilde uykusuzluk en gec 9. Ayda kes demisti doktor fakat kesemedim ama baya azaltmayi basardim bu gece mesela 1 kere emdi boyle boyle azalarak bitecek ne diyelim hayirlisi
Bende uzun zamandır düşünüyordum ama tam olarak kararlı olmadan kesmeyince düzene girmiyor. İnanır mısın o emmeden uyumayan çocuk 3. Günde 15 dakika da uyumaya başladı ve ağlamadan uyuyor. Sadece sorunumuz şuan gece uyanmalarini bırakması. Dün gece saat başı uyandı tekrar uyuttum. Düzene girer inşallah bunlarda. En fazla 2 yaşına kadar emecek sonrasında emmeden uyumayı öğrenmesi çok daha zor olur gibime geliyor.
Uyku egitimi vermistir cnm o.
BBen karsıyım sahsen uylu egitimine.
Anneyle bebek arasındaki güven duvarını yıkan bisey zaten uzmanlar acıklıyor.
Aglatmadan yöntemler varmıs.
Benim kız oda da yalnız 2 sn kalsın ,dünya basına yıkılmıs gibi aglıyor
Aglatmayan yöntem bizde asla islemez
Elini tutuyoırsn falan diyorlar,benimki direkt elimi ısırır:)
Ahh ahh uyku demeyin bana , yeni dişi patladı da bu gece uyuduk biraz öğrencimin biri karantinada sürekli kendimde belirti arıyorum , annemler var çok şükür o sayede rahatlıyorum en azından yemek ,çamaşır derdim olmuyor katlayıp bırakıyor her seyimi
Uyku egitimi vermistir cnm o.
BBen karsıyım sahsen uylu egitimine.
Anneyle bebek arasındaki güven duvarını yıkan bisey zaten uzmanlar acıklıyor.
Aglatmadan yöntemler varmıs.
Benim kız oda da yalnız 2 sn kalsın ,dünya basına yıkılmıs gibi aglıyor
Aglatmayan yöntem bizde asla islemez
Elini tutuyoırsn falan diyorlar,benimki direkt elimi ısırır:)
Yav yok ya aglatmadan ben de olabilecegine inanmiyorum aglatmadan nasil olacak Allah askina elini tutmus. Kaldir bi daha yatir kaldir bi daha yatir vs bir suru prosedur koymuslar guya ise yarayacak.Meme kesilince biraz biraz duzene gireriz iste onun da suan zamani degil zaten yapacak bisey yok simdilik
Ahh ahh uyku demeyin bana , yeni dişi patladı da bu gece uyuduk biraz öğrencimin biri karantinada sürekli kendimde belirti arıyorum , annemler var çok şükür o sayede rahatlıyorum en azından yemek ,çamaşır derdim olmuyor katlayıp bırakıyor her seyimi
Emzirme işi konusulmus, ben neredeyse 1 ay oluyor bıraktım, zaten sadece sabah uyku sersemi emziriyordum, öyle sizlerin anlattığı gibi meme talep eden bir bebek de değildi (zaten konuşmuyor) velhasıl edsdir meme reddidir bilmemnedir derken 13 ay anne sütü aldı. Benden pas.
Gece beslenmesini cok daha önce kestim ama zamani hatirlamiyorum. Mama vermiyordum emzirmeyi de bırakmıştım.
Yemek işi karışık, etrafin dediğine göre iştahlı bir bebek. Ağzından tükürme huyu olmasa
Konuşma yok neredeyse, yeni yeni anne ye benzer bisi demeye başladı. Babildama dedigimiz "bababa" olayını bıraktı zaten aylardır. Bu ara ayı dedirtiyorum oynuyorum ayarlarıyla işte
Uyku ise ne sen sor ne ben söyleyeyim; uykuya geçiş hala sorunlu. He kime göre neye gore belki de bebek dediğin böyle bir şeydir çocuk dalamiyor.
Ayh bu çocuklar. En çok sevindini merak ediyorum. Kendi kendine yemek yerken ve kendi kendine uyurken. O bunları yaparken sende onu keyifle izleyecek. Sadece birazcık zaman ve sabır :)
Ayh bu çocuklar. En çok sevindini merak ediyorum. Kendi kendine yemek yerken ve kendi kendine uyurken. O bunları yaparken sende onu keyifle izleyecek. Sadece birazcık zaman ve sabır :)