- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Hala ve hala yogurtlu bisey yediginde uyuyamiyor hayretler icindeyim bu kadar olmaz 14. Ayda bunlari asmamiz lazim kuru baklagil falan zaten vermiyorum az disindense gecici bi surec yok gazdansa gecici olmuyor.Bir iki aydır yoktu birkacgundur gene başladı gece çığlık atarak uyanıyor kıvranıyor elimden hiçbirşey gelmiyor dün acıdan bana sarılıp uyudu ben uyumak işte sürekli şancı geldikçe kıvrana kıvrana mahvoldu çocuğum daha gece artık dayanamadim calpol verdim ama hic etki etmedi bu sabah fark ettim aşı dışı çıkmaya başlamış o yüzden olabilir mi acaba biri çıkmış 3 azıda iyice kabarmış çıkmak üzereler hanımın on altta 2 dışle kaldı azilari çıkmaya başladı önce bu gecede aynı yaparsa acı elma yağı deneyeceğim bakım belki ise yarar 4-5 aylıkken kullanmıştım ise yaramıştı o zaman
Ben geçen kuru fasulye yedirdim pismanim sabahladık resmen bizim 2 aydır falan ıyiydi aslında bir haftadır başa sardik resmen ben disten şüpheleniyorum ama bilmiyorum ağrı kesici bile fayda etmiyor öyle kötü bir durum ki bizim kızlarda aksine yoğurt olmayınca hiçbirşey yediremiyorum mecbur yiyorlar böyle devam ederse haftasonu doktorumuzu ziyâret ederiz gibi yazık nasıl acı çekiyor icim gidiyorHala ve hala yogurtlu bisey yediginde uyuyamiyor hayretler icindeyim bu kadar olmaz 14. Ayda bunlari asmamiz lazim kuru baklagil falan zaten vermiyorum az disindense gecici bi surec yok gazdansa gecici olmuyor.
Allah kolaylik versin tahmin edebiliyorum bulantin var mi pekiBen geçen kuru fasulye yedirdim pismanim sabahladık resmen bizim 2 aydır falan ıyiydi aslında bir haftadır başa sardik resmen ben disten şüpheleniyorum ama bilmiyorum ağrı kesici bile fayda etmiyor öyle kötü bir durum ki bizim kızlarda aksine yoğurt olmayınca hiçbirşey yediremiyorum mecbur yiyorlar böyle devam ederse haftasonu doktorumuzu ziyâret ederiz gibi yazık nasıl acı çekiyor icim gidiyor(
Yok şükür en azından o yokAllah kolaylik versin tahmin edebiliyorum bulantin var mi peki
Aman iyi bari en azindan ordan yirttinYok şükür en azından o yok
Ben cinsiyetini aşırı merak ediyorum ya bebisinYok şükür en azından o yok
Bende :) erkek diye hissediyorum ama belli olmaz tabi biran önce belli olsun hatta doğsun da su süreçten kurtulayım istiyorum aslında çok rahatım ama hergun iğne vurulmak ve halsizlik zor geliyorBen cinsiyetini aşırı merak ediyorum ya bebisin
Aynen öyle arada bi oluyor da ilk gebeligim gibi değil şükür bunda bi rahatlık var üstümde zaten tecrübelendim ondan midir yoksa vakit yok hiç hamileliğimi unuttuğum anlar oluyor ondan mı bilmiyorumAman iyi bari en azindan ordan yirttin
Bence unutuyosun arada kayniyoAynen öyle arada bi oluyor da ilk gebeligim gibi değil şükür bunda bi rahatlık var üstümde zaten tecrübelendim ondan midir yoksa vakit yok hiç hamileliğimi unuttuğum anlar oluyor ondan mı bilmiyorum
Disar markete vs gitmeyi nasil yapiyosun zor oluyonmu alistinmiAynen öyle arada bi oluyor da ilk gebeligim gibi değil şükür bunda bi rahatlık var üstümde zaten tecrübelendim ondan midir yoksa vakit yok hiç hamileliğimi unuttuğum anlar oluyor ondan mı bilmiyorum
Alıştım belli marketlere gidebiliyorum zaten ( arabamın sığdığı yerlere ) parka falan gidip uzaktan izliyoruz milleti içlerine girmeden geliyoruz eve :)Disar markete vs gitmeyi nasil yapiyosun zor oluyonmu alistinmi
Yuruyorlar mi suan bilmiyorim yuruyolarsa parjta da muntemelen yurumek istiyolardir een sanirim pandemiden dolayi sokmak istemiyosunAlıştım belli marketlere gidebiliyorum zaten ( arabamın sığdığı yerlere ) parka falan gidip uzaktan izliyoruz milleti içlerine girmeden geliyoruz eve :)
Evet yürüyorlar aynen pandemiden dolayı sokmak istemiyorum kalabalık oluyor genelde zaten birde tek başıma arabadan indirmeye cesaretim yok babaylayken indiriyoruz her biri ayrı yonekoşuyorlar ha düştüler ha vurdular derken kafayı yiyorum birde bizimkiler kedi köpek hastası buldukları hayvana sarılıyorlar:))Yuruyorlar mi suan bilmiyorim yuruyolarsa parjta da muntemelen yurumek istiyolardir een sanirim pandemiden dolayi sokmak istemiyosun
Ayyy haklisin ikisini.birfen.nasil indiricen bendeki soruya bakEvet yürüyorlar aynen pandemiden dolayı sokmak istemiyorum kalabalık oluyor genelde zaten birde tek başıma arabadan indirmeye cesaretim yok babaylayken indiriyoruz her biri ayrı yonekoşuyorlar ha düştüler ha vurdular derken kafayı yiyorum birde bizimkiler kedi köpek hastası buldukları hayvana sarılıyorlar:))
Bizimki emmediği icin artk devam sütü istiyor uyurken.Yemekten bile kalksak o sütü icmeden uyumuyor.Günaydın güzel anneler. Oğlum emmeden uyumuyor ve gece 4 ten sabah 6 buçuğa kadar sürekli ağzında olsun istiyordu. Ama bu durumda beni çok fazla yıpratıyor. Dün gece artık emmeden uyumaya alıştırmaya başladık. Gece uykusuna yatarken yarım saatte daldı. Göğsünü okşadık, ninni söyledik öyle uyudu. Aa dedim bu kadar kolay oldu :)
gece iki kere uyandı. İlk uyandığında 45 dakika uğraştım. Yatağında önce uyutmayi denedim sonra yanıma aldım en son kucağımda gezerken uyudu.
Gelelim ikinci uyanmasına 2 saat uyumadı. Ne yaptıysak dalamadı. En son eşim ayağında sallamış öyle uyumuş. (sallanmayı da hiç sevmeyen bir bebek.)
İlk gece böyle zor geçer diyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
Bir hafta boyunca sabredersek alışır diye düşünüyorum. Siz nasıl uyutuyorsunuz? Gece uyandığında tekrar nasıl uyutuyorsunuz?
Desteğe morale ihtiyaçım var
Evet 1 hafta skinti cekiliyomus ben daha kesmedim gece emzirmesini ama cok azaldi 1 ya da iki kere emiyo artik geceleri su verip ayagimda salliyorum cok az hatta bazen sallamiyorum bile. 10 gundur cok kotuydu 15 dakikada bir kalkiyodu bugun gulerken bi baktim meger azi disi cikmis ben de gazdan falan saniyodum cunku onceji disler bu kadar uzun surmemisti agrisi dedim herhalde baska bi sorunu var. Ama gun icinde emziriyorum yemek yedi diyelim yarim saat sonra kendi geliyo zatenGünaydın güzel anneler. Oğlum emmeden uyumuyor ve gece 4 ten sabah 6 buçuğa kadar sürekli ağzında olsun istiyordu. Ama bu durumda beni çok fazla yıpratıyor. Dün gece artık emmeden uyumaya alıştırmaya başladık. Gece uykusuna yatarken yarım saatte daldı. Göğsünü okşadık, ninni söyledik öyle uyudu. Aa dedim bu kadar kolay oldu :)
gece iki kere uyandı. İlk uyandığında 45 dakika uğraştım. Yatağında önce uyutmayi denedim sonra yanıma aldım en son kucağımda gezerken uyudu.
Gelelim ikinci uyanmasına 2 saat uyumadı. Ne yaptıysak dalamadı. En son eşim ayağında sallamış öyle uyumuş. (sallanmayı da hiç sevmeyen bir bebek.)
İlk gece böyle zor geçer diyordum ama bu kadarını beklemiyordum.
Bir hafta boyunca sabredersek alışır diye düşünüyorum. Siz nasıl uyutuyorsunuz? Gece uyandığında tekrar nasıl uyutuyorsunuz?
Desteğe morale ihtiyaçım var
Amin canım sağol. Işıktan bizimki çok etkilenmiyor. Bizede mama içiyor üstüne illa emecek. Benden başkasında uyumuyor. Uyanıp tekrar uyusa sorun değil ama son 1 haftadır 4 ten sonra kabus olmuştu.Bizimki emmediği icin artk devam sütü istiyor uyurken.Yemekten bile kalksak o sütü icmeden uyumuyor.
Gece 2 kez kalkıyor.Genelde sütü icip uyur ama bu ara zor dalıyor.Isık acmıyorm,mümkünsse odadan cıkmayıp uyutmayı deniyorm.
Salona kacarsa da orda sallıyorum.
Isık gördü mü acılıyor uykusu
Allah yardmcınız olsun.
Canım gece uyanıp emzirmek sorun değildi benim içinde. Ama son bir haftadır 4 ten 6 ya kadar hep uyanık hep emmek istiyor. Geçen hafta bizde dişten dolayı sıkıntı çektik ona bağladım. Bu hafta da alıştı artık. Gün içinde bende hem emziriyorum hemde yemek veriyorum.Evet 1 hafta skinti cekiliyomus ben daha kesmedim gece emzirmesini ama cok azaldi 1 ya da iki kere emiyo artik geceleri su verip ayagimda salliyorum cok az hatta bazen sallamiyorum bile. 10 gundur cok kotuydu 15 dakikada bir kalkiyodu bugun gulerken bi baktim meger azi disi cikmis ben de gazdan falan saniyodum cunku onceji disler bu kadar uzun surmemisti agrisi dedim herhalde baska bi sorunu var. Ama gun icinde emziriyorum yemek yedi diyelim yarim saat sonra kendi geliyo zaten
Atak haftasıdırAmin canım sağol. Işıktan bizimki çok etkilenmiyor. Bizede mama içiyor üstüne illa emecek. Benden başkasında uyumuyor. Uyanıp tekrar uyusa sorun değil ama son 1 haftadır 4 ten sonra kabus olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?