2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
@gold_h
hayırlı olsun canım sağ salim en kucağına al inşallah

Merhaba.. tiroidle ilgili yazıları okurken sizin yazınıza denk geldim aynı durum suan bende var ve biraz panik oldum umarım mesajımı görüp nasıl bi yol izlendiğini anlatabilirsiniz

Kızlar nasılsınız, neler yapıyorsunuz
bugün tam 16 aylık olduk.
sizlerin fikirlerine ihtiyaç duyduğum bir kaç konu var. Oyuncak olarak ne tercih ediyorsunuz? Yani aktivite yapacağı birlikte bir süre oyalanacak bir şey arıyorum. Çünkü evden dışarı çıkamıyoruz malum. Akşama kadar yalnızız. Telefonda kendini görüp bebi diye ağlıyor. Onu oradan almaya çalışıyor

Valla kitap okuma saniyelik yırtmalı etkinlik lego sok tak oyunları sihirli kitap suyla boyanan sesli oyuncaklar mutfak eşyaları sur git araba bunlar ama hepsi dakikalık

Valla kitap okuma saniyelik yırtmalı etkinlik lego sok tak oyunları sihirli kitap suyla boyanan sesli oyuncaklar mutfak eşyaları sur git araba bunlar ama hepsi dakikalık
Evet hiç bir şeyle oturup oyalanamıyoruz. Kitabı zaten eline geçtim mi hemen yırtıyor o yüzden göstererek okuyup kaldırıyorum
Korona olmasaydı birlikte kendi yaşıtlarıyla vakit geçirseydi keşke böyle çok zor oluyor yavrulara

Aynen öyle yabani oldular parka da ben sokmuyorum hijyen yuzunden

Youtube a 16 moths baby activities yaziyorum bazen de sensory diye bi site var montessori aktviteler var yaptirmiyaa caliaiyorum fakat dikkat suresi cok kisa o yuzden cok zevk almiyo elekstrik supurgesiyle dha cok egleniyo. Parka gidiyoruz da hava sogudu insan yok zaten pek coluk cocuk

Oyuncak konusunda bende tıkandım bu ara. Kitaplarla baya oyalaniyor. Bultak ve yapboz yapıyor. Birde küplerle üst üste koyup kule yapmayı seviyor. Yeni bir şey alıp dikkatini çeksin oynasın diyorum ama bir şey bulamadım. Bulursan buraya yazar mısın?
Ayh telefon herkeste aynı sanırım ya. İzlemek değil elinde dursun istiyor ya

Kendine vurma bize vurma huyu beni deli ediyor
Ediz kendine veya bize vurmuyor, ama mama sandalyesinde yemek istemedigi veya oturmak istemedigi icin kafasini hatta tum govdesiyle tum gucuyle kendini arkaya vuruyor. Sandalye kendisiyle beraber yerinden zipliyo. Sacma sapan bi hareket, aylardir yapiyor. Daha kucukken arkasina yastik koyuyordum cani yanmasin diye, koymuyorum artik. Cani yansin ki yapmasin diyorum. Tam unutmustu iki haftadir yine basladi. Allahtan her oturmasinda degil, o an biseye sinirlendiginde (indir beni, yemiicem gibi) kendini atiyor. Artik hic hic hic karsilik vermiyorum gormezden geliyorum.

Playlanda goturuyoduk pazarlari orda cocuklarla da oynamaya baslamisti son zamanlarda. Ama her yer kapandi cocukta yok zaten aman ne bilim skici ya hic boyle cocuk buyutecgim aklima gelmezdi

Önü da yapıyor canim

Playlanda goturuyoduk pazarlari orda cocuklarla da oynamaya baslamisti son zamanlarda. Ama her yer kapandi cocukta yok zaten aman ne bilim skici ya hic boyle cocuk buyutecgim aklima gelmezdi
sorma. ne baska cocuklarla oynayabiliyorlar, ne iletisim kurabiliyorlar, ne birbirlerine dokunabiliyorlar..

Küplere hiç bakmıyor ya. Bugün babası kendi boyunda bez bebek almış ona kıyafetlerinden ayakkabılarından giydirdik öğlenden akşama kadar iyi oyalandı yatağına yatırdı yemek yedirmeye çalıştı ama az önce ayakkabılarını alamadı ayağından yıktı evi

Evet ya evlere tıkıldık akşama kadar ha bire yiyorum ben ne güzel çocuğu dışarı çıkaracaktım spor yapıp zayıflayacaktım hepsi yalan oldu

Selam düzenli oyuncak söylemek zor Sesli,ışıkl olanlar ,arabalar, ati, figür adamlar, çekmeceler,soğan,patates yani her yer ve jersey oyuncak onun için Top çok düşkündü bıraktı oğlum.Biz yani 3 oğlum ve ben gün aşırı parka çıkıyoruz Dezenfekte ediyoruz genelde salıncağı falan yakın temas karmaşada uzaktan bakıyor oğlum Diğer çocuklarım oynuyor maskeliler daha da engel olamam Her gün evden okul bi de yoğun ders var Parka gidip hava almazsak bende onlarda koronadan beter olur bakırköyluk oluruz

Masallah tebrik ediyorum super valla bu duzeni oturtmak her babayigidin harci degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…