Yemek yerken ben yemese bile açmıyorum. Sadece hoparlörden nadiren şarkı açıyorum. Çünkü direk donup kalıyor. Normal zamanda tv nadiren açık olduğunda bi dönüp bakıyor. TV ye öyle merakı yok ama telefonu eline alıp tutmak istiyor. Dokunuyor falan. Bir şey açıp izleyince izliyor. Telefonla konuşurken ısrarla istiyor. O zaman sinir oluyorum. Çünkü önemli bir konu olduğunda bile konuşturmuyor.
Herkesin çocuğu kendine sen böyle doğru buluyorsun. Öyle yapıyorsun. Sonuçta senin çocuğun :)
Benimki telefonu alıp kulağına koyup bir şeyler söylüyorBen de koydde buyumedim ama mahallede hic yukari cikmazdim sokaklarin itiydim resmen. Tv olarakta seker kiz candy ye izin verirdi annem fazla tv izletmezdi digee arkadaslarim gibi. Yemek yeme haric kesinlikle acmiyorum yapabildihim bu kadar elimden gelen yani. babasi aciyo basen ben bulasik yikarken gelip kapatiyorum
Benimki de telefon caldimi bna getiryo ya da kulafina tutup bebekce biseyler spyluyoBenimki telefonu alıp kulağına koyup bir şeyler söylüyor
Ya benim eşimde iki dakika bak diye bırakınca hemen çizgi film açıp eline tutuşturuyor.
ama müzik açıp beraber dans ediyoruz
Ben çocukken dışarı hiç çıkmazdım desem yeridir annem dışarıya izin vermezdi çocukken hatırladığım hiçbir anım yok. Çocuğum gezsin sosyalleşsin istiyordum ama inşallah baharda biter amin
Su 3 gundur eline biset verince video izlwmeden yemek yer oldu sevdigi ozellikle ymekler oldugu icin. Bjalim insallah azaltiriz gitgideYemek yerken ben yemese bile açmıyorum. Sadece hoparlörden nadiren şarkı açıyorum. Çünkü direk donup kalıyor. Normal zamanda tv nadiren açık olduğunda bi dönüp bakıyor. TV ye öyle merakı yok ama telefonu eline alıp tutmak istiyor. Dokunuyor falan. Bir şey açıp izleyince izliyor. Telefonla konuşurken ısrarla istiyor. O zaman sinir oluyorum. Çünkü önemli bir konu olduğunda bile konuşturmuyor.
Herkesin çocuğu kendine sen böyle doğru buluyorsun. Öyle yapıyorsun. Sonuçta senin çocuğun :)
O bebekce neyseBenimki de telefon caldimi bna getiryo ya da kulafina tutup bebekce biseyler spyluyo
Telefonu değil elini koyup bir şeyler söylüyor benimki de. :) eşlerinizin kulağını çekin arada :)) benimki de yorgunsa elinde telefon varken bak dediğimde gel oğlum birlikte bakalım diyor. Bende elinden telefonu alıyorum :))Benimki telefonu alıp kulağına koyup bir şeyler söylüyor
Ya benim eşimde iki dakika bak diye bırakınca hemen çizgi film açıp eline tutuşturuyor.
ama müzik açıp beraber dans ediyoruz
Ben çocukken dışarı hiç çıkmazdım desem yeridir annem dışarıya izin vermezdi çocukken hatırladığım hiçbir anım yok. Çocuğum gezsin sosyalleşsin istiyordum ama inşallah baharda biter amin
Bizde bana yemek yediriyor bende ona yediriyorum. Sağolsun oğlum doyuruyor beni :)) şaka bir yana çatal kaşık onun elinde de oluyor. Bazende kendi tutmak istemediğinde tuzluk tan tut demlik kitap ne ararsan sırayla önüne koyuyorum öyle yiyor illa dikkatini çeken bir şey bulursun canım.Su 3 gundur eline biset verince video izlwmeden yemek yer oldu sevdigi ozellikle ymekler oldugu icin. Bjalim insallah azaltiriz gitgide
Bizim doktor onayliBizde bana yemek yediriyor bende ona yediriyorum. Sağolsun oğlum doyuruyor beni :)) şaka bir yana çatal kaşık onun elinde de oluyor. Bazende kendi tutmak istemediğinde tuzluk tan tut demlik kitap ne ararsan sırayla önüne koyuyorum öyle yiyor illa dikkatini çeken bir şey bulursun canım.
Bi arkadaşın oğlu da tabletle yemek yiyordu. Doktor kesinlikle vermeyin demiş çocukta gelişim geriliği başlamış. Ama o anne çalışıyor. Büyükler bakıyormuş ve tv tablet telefon sürekli elinde çocuğun. Özellikle yemek esnasında vermeyin demiş.
Efelihayat seni istisna tutuyorum bu konu da üstüne alınma :)
Size lafımız yok canım. Ortada sağlık söz konusu akşama kadarda versen sorun değil :))Bizim doktor onayli
Ben de azaltcam yarin deniyorumSize lafımız yok canım. Ortada sağlık söz konusu akşama kadarda versen sorun değil :))
Ya bi ara yemek yemek soru halindeydi yavas yavas yemek vakti de sorun olmaktan ciktigi icin yemeye daha hevesli tencere kasik vs verdigim zaman duruyo yine arada aciyorum ama devamli degil gelisim geriligine yol acacak kadaf zannetmiyorum zaten o kadar izlemiyoda ama yararli biseyde degil yavas yavas azalir die tahmin ediyorum evt esler daha sabirsiz valla surekli kapatiyoruzBizde bana yemek yediriyor bende ona yediriyorum. Sağolsun oğlum doyuruyor beni :)) şaka bir yana çatal kaşık onun elinde de oluyor. Bazende kendi tutmak istemediğinde tuzluk tan tut demlik kitap ne ararsan sırayla önüne koyuyorum öyle yiyor illa dikkatini çeken bir şey bulursun canım.
Bi arkadaşın oğlu da tabletle yemek yiyordu. Doktor kesinlikle vermeyin demiş çocukta gelişim geriliği başlamış. Ama o anne çalışıyor. Büyükler bakıyormuş ve tv tablet telefon sürekli elinde çocuğun. Özellikle yemek esnasında vermeyin demiş.
Efelihayat seni istisna tutuyorum bu konu da üstüne alınma :)
Dene canım dene belki onun dikkatini çeken bir şey bulursun. Renkli ışıklı hoparlörler var onlardan alsan oradan şarkı açsan eline versen dikkatini çekmez mi? Bizimkinin hoşuna gidiyor da.Ben de azaltcam yarin deniyorum
Bizde de mama sandalyesini görmek istemiyor çocuk anca dikkatini çeken bir şey olursa öyle oturtuyorum. Arada bir şey olmaz bence de. Hiç bir yararı yok ya. Benim oğlum dünyadan kopuyor izlerken o yüzden zaten bu kadar karşıyım. Aynen eşler bizim kadar uğraşamiyorlar.Ya bi ara yemek yemek soru halindeydi yavas yavas yemek vakti de sorun olmaktan ciktigi icin yemeye daha hevesli tencere kasik vs verdigim zaman duruyo yine arada aciyorum ama devamli degil gelisim geriligine yol acacak kadaf zannetmiyorum zaten o kadar izlemiyoda ama yararli biseyde degil yavas yavas azalir die tahmin ediyorum evt esler daha sabirsiz valla surekli kapatiyoruz
Nasıl bisey link atarmisinDene canım dene belki onun dikkatini çeken bir şey bulursun. Renkli ışıklı hoparlörler var onlardan alsan oradan şarkı açsan eline versen dikkatini çekmez mi? Bizimkinin hoşuna gidiyor da.
Nasıl bisey link atarmisin
Tamamdır teşekkür ederim canım
Biz bundan aldık incelersin bu tarz ürünleri.
Bizde de mama sandalyesini görmek istemiyor çocuk anca dikkatini çeken bir şey olursa öyle oturtuyorum. Arada bir şey olmaz bence de. Hiç bir yararı yok ya. Benim oğlum dünyadan kopuyor izlerken o yüzden zaten bu kadar karşıyım. Aynen eşler bizim kadar uğraşamiyorlar.
Evet canin tamameb olmasada azalmasinda fayda varBizde de mama sandalyesini görmek istemiyor çocuk anca dikkatini çeken bir şey olursa öyle oturtuyorum. Arada bir şey olmaz bence de. Hiç bir yararı yok ya. Benim oğlum dünyadan kopuyor izlerken o yüzden zaten bu kadar karşıyım. Aynen eşler bizim kadar uğraşamiyorlar.
Aynen öyle 3 yaşına kadar ne kadar az ekranla muhatap olursa o kadar iyi onların sağlıklı bir gelişim göstermeleri için.Evet canin tamameb olmasada azalmasinda fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?