2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki telefonu alıp kulağına koyup bir şeyler söylüyor
Ya benim eşimde iki dakika bak diye bırakınca hemen çizgi film açıp eline tutuşturuyor.
ama müzik açıp beraber dans ediyoruz
Ben çocukken dışarı hiç çıkmazdım desem yeridir annem dışarıya izin vermezdi çocukken hatırladığım hiçbir anım yok. Çocuğum gezsin sosyalleşsin istiyordum ama inşallah baharda biter amin

Benimki de telefon caldimi bna getiryo ya da kulafina tutup bebekce biseyler spyluyo

Su 3 gundur eline biset verince video izlwmeden yemek yer oldu sevdigi ozellikle ymekler oldugu icin. Bjalim insallah azaltiriz gitgide

Telefonu değil elini koyup bir şeyler söylüyor benimki de. :) eşlerinizin kulağını çekin arada :)) benimki de yorgunsa elinde telefon varken bak dediğimde gel oğlum birlikte bakalım diyor. Bende elinden telefonu alıyorum :))

Su 3 gundur eline biset verince video izlwmeden yemek yer oldu sevdigi ozellikle ymekler oldugu icin. Bjalim insallah azaltiriz gitgide
Bizde bana yemek yediriyor bende ona yediriyorum. Sağolsun oğlum doyuruyor beni :)) şaka bir yana çatal kaşık onun elinde de oluyor. Bazende kendi tutmak istemediğinde tuzluk tan tut demlik kitap ne ararsan sırayla önüne koyuyorum öyle yiyor illa dikkatini çeken bir şey bulursun canım.
Bi arkadaşın oğlu da tabletle yemek yiyordu. Doktor kesinlikle vermeyin demiş çocukta gelişim geriliği başlamış. Ama o anne çalışıyor. Büyükler bakıyormuş ve tv tablet telefon sürekli elinde çocuğun. Özellikle yemek esnasında vermeyin demiş.
Efelihayat seni istisna tutuyorum bu konu da üstüne alınma :)

Bizim doktor onayli

Ya bi ara yemek yemek soru halindeydi yavas yavas yemek vakti de sorun olmaktan ciktigi icin yemeye daha hevesli tencere kasik vs verdigim zaman duruyo yine arada aciyorum ama devamli degil gelisim geriligine yol acacak kadaf zannetmiyorum zaten o kadar izlemiyoda ama yararli biseyde degil yavas yavas azalir die tahmin ediyorum evt esler daha sabirsiz valla surekli kapatiyoruz

Bizde de mama sandalyesini görmek istemiyor çocuk anca dikkatini çeken bir şey olursa öyle oturtuyorum. Arada bir şey olmaz bence de. Hiç bir yararı yok ya. Benim oğlum dünyadan kopuyor izlerken o yüzden zaten bu kadar karşıyım. Aynen eşler bizim kadar uğraşamiyorlar.

Dene canım dene belki onun dikkatini çeken bir şey bulursun. Renkli ışıklı hoparlörler var onlardan alsan oradan şarkı açsan eline versen dikkatini çekmez mi? Bizimkinin hoşuna gidiyor da.
Nasıl bisey link atarmisin

Evet canin tamameb olmasada azalmasinda fayda var

Selam , nasilsiniz kizlar? Efelihayat yeni adin hayirli olsun kolikler bitti artik o zaman?
Dün oyun hamuru yaptim minnosa,
2sb un
Yarim sb Tuz
1 su bardagina yakin su hazirinin aynisi oldu gida boyasi da koydum baya oyalandi, etkinlikler pek ilgisini cekmiyo ama bunu sevdi cok tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…