2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Küplerle bizimki de ilk 2 3 hafta çok güzel oynadı. Sonra sıkılır gibi oldu kaldırdım. İki gün önce çıkarttım. Eskisi gibi oynamıyor. Asma kilit var anahtarlı onunla bu ara biraz oyalaniyor. Ama genede öyle uzun soluklu bir şeyle oyalanmiyor. Birde beni sürekli yanında istiyor. Su içmeye bile gitsem hemen geliyor. Ben yanındaysam tek başına oynadığı oluyor. Sizde durum nasıl?

izlemeyi geçtim benim kız resmen kamerayı açık bulunca selfı cekecek

Kadınlar klubünün mottosudur ; kınadığını yaşamadan ölmezsin ama yalnız değilsin ben de yapmam dediğim birçok şeyi yapıyorum bu adam yüzünden daha da neler yapacağım kim bilir
Hahaha çok güldüm ya ilâhı

Ben sürekli tv izlemeyen sabah evden çıkıp akşam eve gelen bir çocuktum. Oğlumda öyle olsun istiyordum. Ama apartman hayatında pek mümkün değil :)
Hayaller hayatlar bence o da sıkıntılı sosyal girişken sorumluluk sahibi olması daha iyi değil mi

Tabi ki daha iyi ama köydw olunca zaten hepsini öğreniyorsun. Bir sürü arkadaşım vardı. Annemiz eve gel deyince giderdik. Paylaşmayı bilirdik :)
Ben de koydde buyumedim ama mahallede hic yukari cikmazdim sokaklarin itiydim resmen. Tv olarakta seker kiz candy ye izin verirdi annem fazla tv izletmezdi digee arkadaslarim gibi. Yemek yeme haric kesinlikle acmiyorum yapabildihim bu kadar elimden gelen yani. babasi aciyo basen ben bulasik yikarken gelip kapatiyorum

Yemek yerken ben yemese bile açmıyorum. Sadece hoparlörden nadiren şarkı açıyorum. Çünkü direk donup kalıyor. Normal zamanda tv nadiren açık olduğunda bi dönüp bakıyor. TV ye öyle merakı yok ama telefonu eline alıp tutmak istiyor. Dokunuyor falan. Bir şey açıp izleyince izliyor. Telefonla konuşurken ısrarla istiyor. O zaman sinir oluyorum. Çünkü önemli bir konu olduğunda bile konuşturmuyor.
Herkesin çocuğu kendine sen böyle doğru buluyorsun. Öyle yapıyorsun. Sonuçta senin çocuğun :)

Merhaba kızlar benim oğlan hala yürümeye başlamadı, galiba yürümeyen tek bebek bu grupta ama desteksiz ayakta durmaya başladı birkaç gündür. TV televizyon konuşulmuş , TV yanında açık olsa da bakmaz ama klipleri izlemeye bayılıyor , sürekli değiştir diye kumandayı veriyor öyle biraz baktirip kapatıyorum ,bazen yemek yemezse müzik açıyorum dinlemeyi seviyor. Şimdi geleyim benim soruma omlet kokusundan artık tiksindi. Yumurtayı başla nasıl yediriyorsunuz? Kek pankek falan demeyin o tarzlar dışında fikir verebilecek olan var mı. Sabah ben canlı ders yaparken eşim yaptırıyor kahvaltısını ,ona da kolaylık olsun istiyorum

Yakında yürür kuzu tembel efeee kelin merhemi olsa diyorum yemek konusunda gözün aydın yani geçmiş olsun yürüdüğü an hayat daha da zorlaşıyor

Pekmex tadinii bastiriyo baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…