2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ekran konusunda katiyim beni yonetmesine izin vermiyorum her konuda yonetiyor ama:) kararli kesin olmak lazim bence. bizim minnosun cok sevdigi 3-4 bebek sarkisi var baby shark , ceviz adam, sadece ses dinletiyrm goruntu izletmiyorum. Bizim elimizde ne kdr cok telefon gorurse o kdr telefon eline almak istiyor, ne gorurse onu yapiyorlar. Kitap okuyoruz aksam sesli.

Son düzenleme:
10.5 ay kolikti emeklemeye başladığı an ilk kez pirt sesi Duydum o anı anlatamam çocuk gaz çıkarıyor dedim ama Şuan gazlı hayat başladı aşırı gazlı çıkaramazsa felaket basa sarıyoruz

Arkadaslar su konuya aciklik getirmek istiyorum nedense beni rahatsiz etti cunku. Ben kimsenin burda saatlerce tv basina ya da notebook basina koydugunu dusunmuyorum cocuklarini. Benim oglum ornegin bazen oyle zamanlae oluyoki mama sandayesinin kemerini isiriyo cikmak icin onu oyuncakla muzikle tavayla tutamam o anda. Sorun tok olmasi degil, durmak istemiyor. Bu cocuklar eninde sonunda zaten bu aletlerle tanisacak bundan kacis yok. Egitim dahii zaten bu yonde ilerliyor. Hepimizin amaci en aza indirgeyerek ve acil durumlarda acip izletebilecek kivamda olmak. Kimsenin cocuguna zarar vwrecek derecede izletecigini zateb dusunmuyorum bu grupta

Aynen öyle biz kotu anne modeli olmuş olduk her çocuk farkli her anne farkli bu yaşta aşırısı fazla hepimiz biliyoruz en az seviyede vermeye çalışıyoruz bizim modeller anca bu şekilde durabilen yada yemek yiyebilen modeller yapicak bisey yok denedim bırakmayı 1 hafta adam inat napiyim olmadi

Son düzenleme:
burda herkes dusuncesini duzenini gozlemledigini paylasiyor herkesin cocugu , hayat düzeni farklidir. Herkes nasil istiyorsa nasil icap ediyorsa oyle yapar.

Aynen öyle canım. En basitinden 2 gün önce eşim yemeğini yedirdi. Bende hamur yapıyorum ellerim unlu. Eşim acil çıktı evden. Çocukta mama sandalyesinde durmak zorunda indirsem kesin tehlikeli bir durum olur. Naptım 10 dakika açtım sevimli dostları izledi bende işimi hemen yaptım kapattım.
Diyeceğim çok zorda kalınca mecbur kalıyor insan. He ne kadar az izlerseler o kadar iyi.

Yıllardır ilk defa evimde TV yayını var, inanmazsınız uydu alıcı bağladım biz tvye pc bağlamıştık, YouTube Netflix takiliyorduk. Doğumdan sonra onu da açmaz olmuştum; hem sağ olsun bir dakka durmuyordu hem ben konsantre olamiyordum. Gecti 15 ay ve şimdi tvyi açıyorum anam hep reklam. İnsan "atla" butonu ariyor ekranda bin tane kanal, hangisini seçeceğimi şaşırıyorum, hep zap yani yine izleyemiyorum ama kayinvalidemde izliyor zaten, ben süreyi cokyuzatma taraftarı değilim. Orta yolu bulmaya çalışıyoruz işte.

Ve
Herkesin çocuğuna kimse karışamaz.

Bende senin bu konu da nasıl yol izlediğini merak ederken yazmışsın. Hep söylüyorum herkesin çocuğu kendine. Ben zor da kalınca ne buradan ne dışarıdan kimse gelipte bakmıyor çocuğa. Ya da yemek yedirirken her gün biri yedirmiyor.
3 gündür kayınvalidemlerde yemek yiyoruz. 4 kişi bir çocuğa yemek yediremiyoruz. Sürekli bir yere gidiyor. Yemek istemiyor falan. Ama 10 aydır ben bu çocuğa yemek yediriyorum. O yüzden
Herkes kendi çocuğu için en doğrusunu bilir ve uygular. İster telefon versin ister vermesin :)

Sondan bir oncekide benim kız 20 gündür yürüyor hatta koşmaya başladı seninkide yakındır canım

Ben TV açıyorum kendim izliyorum efe TV'ye bakmiyor sadece müzikle dans etmek istiyor eğer müzik kanalı denk gelirse , ayrıca ben şunu merak ediyorum kimse evde TV açmiyorsa bu rekor kıran dizileri kimler izliyor Allah aşkına damdan düşer gibi geldim bomba sorumu bıraktım kaçıyorum yemek yapıp ödevlerimi bitirmem lazım

Puhahaha bu kız harika dostum

Pazartesi günleri seferin kızını göya takip ediyorum. Oda 3 haftadır izlemiyorum. Yani diğerlerini bilmem ama bizde gerçekten izlenmiyor. Evlendikten 8 ay sonra tv aldık oda ailelerimiz gelince izlemek istiyor diye. İki örnek daha vereyim alt komşum 4 yıllık evli evinde tv yok. Baska bir komşum ikizleri oldu evdeki TV yı sattı.
Evet tv evde olmalı ama sürekli değil izlenmedigi zaman kapatılmalı. :)

İnternetten izliyorum kızımı uyuttuktan sonra hemde o rekor kıran diziyi

Biz vermiyoruz aksma kadar tv kapalı oturuyorm
Kvdemle annm dönüsümlü bakıyor.
Yarm gün calısıyrm
Kvdem bazen görümcemin cocuklara da bakıyır görümcemin evinde ,esimde yanlarında.
Bakıyırm videolarda hep acık o tv.
İlk baslarda kapatın bakmasın diyordm.
En son bıraktım demeyi,zaten arada bir gidiyor ,ayrıca milletin evi hos olmuyor karısmak.
Ben konuya (buna yeme icme de dahil)
Ben varken en azından ekrana bakmasın,ben varken sekerli seyler yemesin diye bakıyırm artk(cünkü simit,pogaca,tahinli pide yediriyorlar cocuga)
Ya oturup evde kendim bakıp kimseyi karıstırmıcaktm(maddi manevi zorrlardı beni)
Yada bazı seyleri görmezden gelecktim.
Hala savas veriyorm bazı seyler icin ama en azından benleyken temiz bslensin,tv ye bakmasıncıyım artk.

Günaydın kızlarr
Yazamadım bayagıdır herkes iyidir umarım
2 haftadır uyku düzenimiz rezalet
Uyku egitimine karsıyım dediğim cock icin ,valla uyku egitimi vercem sana Alya noktasındayım
Nasılsa aglıyır uyku egitimi olmadan da.
Kıyamet kopuyor yatınca,uykusuzluktan gözünü acamasa da
2 gece kendi kendine uyusun dedim ,bıraktım döndü durdu yatakta.Ben de yanında yatıyrom
Ama saat 22.30 ları buluyr uyuması
Sallatmıyorda
Benim bütün gücüm tükeniyor o saatlere kalınca
Odadan perisan halde cıkıyorm.
Aksm sallayarak uyuttm azcık agladı ama
21.00 da uyudu en azından.
(Valla güven duvarı yıkılmasın diye uyku egtiimi vermedim,benim bütün güven duvarımı yıktıHic tekin değil bu kız,sahsen güvenemiyorm ben artk)
Yeme icme bizde de sıkıntlı
Babanne haftasında benim programın dısına cıkıyorlar.
Esimde yanında olmasına ragmen(erkekler tabi ugrasmıyor)gönderdiğim corbalar geri geliyor.
Ne yedi diyorm etli pilav diyorlarSucuk yedi diyorlar
Onun dısıında yogurt asla yemiyor ayran kefir iciyor ama yohgurrtan nefret ediyro cözemedik o isi
Kahvaltıları zor yapıyr sabahlari
Öglen aksm bende tıkıstırmaya calısıyorm
Nar seviyor (heryerde nar lekesi)
Avokado seviyor
Brokoliyle yemek yediriyorm diye bilirim
Önüne koyuyırm o brokoli yerken yemekleri sokusturuyorm.
Yeterki yesin diye.
Heryerden brokoli topluyırz taabi
Bizde durumlar böyle
Büyüyor ve ben sanırım bukadr hızlı büyümesine üzülüyorm
Alt bilincte bi bebek özlemi basladı töbe est

Yürek mi yedin azizim bebek özlemi dedi ya ayyy kalbimmmmm
Cute2019 Tabi yaa uyuyan bebek yapmışlar kahve kitap dizi film keyfisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…