2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Anladim canim benim de ayni gunduz 4 ya da bes kere emiyo toplamda. Oglen uykusuna dalarken 15 20 dakika emiyo onun disinda cok kisa zate. Patates yemegi fikri super oldu tavuk suyum vardi buzlukta bide pilav salata yapayim. Sagolasin
Aynen yemeğin hazır bile. Yemek yapmak zor değil ne yapacağını şaşırıyor insan her gün o kısmı zor. Rica ederim afiyet olsun :)

Valla sanirim pes edicem bu emzirme birakma isine geceleri. Kac gun oldu hala alismadi
Pes etme canım. Zaten şunun şurasında 1 sene daha emecekler. Sonrasında zaten emmeyecekler. O zaman daha çok akılları erecek ve daha da zor olacak. Geceleri benim oğlumda uyanıyor uykusu açıldıysa hele kıyafetimi açmaya çalışıyor. Uyumuyor. Nadiren emzirdigim oluyor ama emerken uyumuyor. Bırakıyor dönüp kendisi uyuyor. O yüzden tam alışana kadar verme. Sonrasında çok isterse bir gece bir kere verirsin.

Bilmiyorum bu gece uykumu alamama beni mahvediyo acliga susuzluga her seye tahammulum var uykusuzluk bwni mahvediyo... Xok zorlaniyorum vallahi aglicagim geliyo artik uyuyamadigimda

Bilmiyorum bu gece uykumu alamama beni mahvediyo acliga susuzluga her seye tahammulum var uykusuzluk bwni mahvediyo... Xok zorlaniyorum vallahi aglicagim geliyo artik uyuyamadigimda
Ayh canım o kadar iyi anlıyorum ki seni. Alerji ataklarinda tam ben uyuyacakken oğlum uyanıyor 3 4 saat uyumuyor gece 1 den 4 5 e kadar. Sonra sabah 7 de uyanıyor. Ben zombi gibi geziyorum. Üst üste 3 gece böyle olduğunu biliyorum. En son eşimi uyandırıp ben bi yarım saat uyuyayım yoksa tansiyonum düşüyor başım dönüyor dediğimi ve uyuduğumu biliyorum.

Evet gwrcekten seninki de cok cok zormus Allah yardimcimiz olsun...

Hayırlısı olsun canım, benimki de olmuştu ishal ama ne kadar sürmüştü hatırlamıyorum. Ama tandemin hiç bir kötü etkisini görmedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…