Anladim canim benim de ayni gunduz 4 ya da bes kere emiyo toplamda. Oglen uykusuna dalarken 15 20 dakika emiyo onun disinda cok kisa zate. Patates yemegi fikri super oldu tavuk suyum vardi buzlukta bide pilav salata yapayim. Sagolasin
Ilgi alanım 2. Bebekler yürek yiyen annelkızlarım arasında 7 yaş fark var :) doğurudkdan sonra gerçekden yürek yemişim diyorum tekrar başa dönmek çook zor geldi :) şimdiki aklım olsa 7 sene beklemezdim galiba 4-5 yaş en idaeli :)
Pes etme canım. Zaten şunun şurasında 1 sene daha emecekler. Sonrasında zaten emmeyecekler. O zaman daha çok akılları erecek ve daha da zor olacak. Geceleri benim oğlumda uyanıyor uykusu açıldıysa hele kıyafetimi açmaya çalışıyor. Uyumuyor. Nadiren emzirdigim oluyor ama emerken uyumuyor. Bırakıyor dönüp kendisi uyuyor. O yüzden tam alışana kadar verme. Sonrasında çok isterse bir gece bir kere verirsin.
Pes etme canım. Zaten şunun şurasında 1 sene daha emecekler. Sonrasında zaten emmeyecekler. O zaman daha çok akılları erecek ve daha da zor olacak. Geceleri benim oğlumda uyanıyor uykusu açıldıysa hele kıyafetimi açmaya çalışıyor. Uyumuyor. Nadiren emzirdigim oluyor ama emerken uyumuyor. Bırakıyor dönüp kendisi uyuyor. O yüzden tam alışana kadar verme. Sonrasında çok isterse bir gece bir kere verirsin.
Ayh canım o kadar iyi anlıyorum ki seni. Alerji ataklarinda tam ben uyuyacakken oğlum uyanıyor 3 4 saat uyumuyor gece 1 den 4 5 e kadar. Sonra sabah 7 de uyanıyor. Ben zombi gibi geziyorum. Üst üste 3 gece böyle olduğunu biliyorum. En son eşimi uyandırıp ben bi yarım saat uyuyayım yoksa tansiyonum düşüyor başım dönüyor dediğimi ve uyuduğumu biliyorum.
Ayh canım o kadar iyi anlıyorum ki seni. Alerji ataklarinda tam ben uyuyacakken oğlum uyanıyor 3 4 saat uyumuyor gece 1 den 4 5 e kadar. Sonra sabah 7 de uyanıyor. Ben zombi gibi geziyorum. Üst üste 3 gece böyle olduğunu biliyorum. En son eşimi uyandırıp ben bi yarım saat uyuyayım yoksa tansiyonum düşüyor başım dönüyor dediğimi ve uyuduğumu biliyorum.
Merhaba öncelikle hayırlı olsun yeni gebeliginiz.Size birşey soracağım Oglum 9 aylik ve ben de sizin gibi supriz bir sekilde 3.Bebeğime hamile kaldim.suan 8+5 haftalik.Tandem yapiyorum fakat oglum 2 haftadir ishal. Araştırmalarıma göre bu durum normalmiş ve 2-3 hafta içinde kendiliğinden geçermiş. Sizin bebeginiz de ishal olmusmuydu?