2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim kız menemen ı seviyor ana başka aklıma gelmiyor

Maşallah yani. Benimki de çok hareketli ama seninki kadar değil anladığım kadarıyla.:) Allah kolaylık versin. Bu arada gece uykuları nasıl efenin?
Uyku mu o da nesi? efe uyku ve yemek düşmanı bu artık onun mottosu uyumak yok yemek yemek yok
Adam televizyonun ekranını ölü piksel doldurdu düşün

Son düzenleme:
aynen canım zaten ikinci olduğu icin benim ki ablası gün içinde çizgi film izleyince oda bakıyor ki ben büyüğü Bike hepsine izin vermiyorum ana minik ablası ile bakmaya bayılıyor resmen

Allâh à şükür trt nin bi iki dizisi dışında bakmıyoruz zaten çoğu kanalı sildim biz genelde belgesel takılıyoruz

aynen bende niyeyse 3 cu bebis é çok sıcağım valla ikinci için çok uzatma yapmayın 4 yaisnda ydi benim kız kardeşi doğduğunda hiç bi iletişim olmadı aralarında daha yine yeni seviniyor büyük oyun için fln arası az olması bence iyi bide ben büyükté her zorluk bitmişti yine aynı mod à geri geldik

bence şart sevmeyi paylaşmayı ogreniyoar ve bence aile kalabalık lastik ca guzlelesiyor benim 4 yaş var ikisi arsında ama Allah nasip ederse 3.ye bü kadr bekleme m okul okuyorum diye gecikti 2 bence ara az olmalı

benim büyük 5 bucuk şu an ve benimlé aşırı ilgi bekliyor kardeşini emzirme m bile çok geliyor ona bazen halbuki büyükle de tensel devamli öperim sarılır ama yetmiyor ve ilk coçık kaç yaşına gelse de illa ilgi bekliyor

Oda yaşı kaç olursa olsun daha anne kuzusu ondan. Benim bile bazen annemin dizine yatasım geliyor. Onun öyle davranması normal.

Oda yaşı kaç olursa olsun daha anne kuzusu ondan. Benim bile bazen annemin dizine yatasım geliyor. Onun öyle davranması normal.
evt canım zaten kaç yaşına gelse de onun gözlerine bakınca hala ilk minik halleri aklımda bazen beni üz se de çoğunlukla duygusal yoğunlukt yim onları izlerken Rabbime şükredip ağlıyorum

evt canım zaten kaç yaşına gelse de onun gözlerine bakınca hala ilk minik halleri aklımda bazen beni üz se de çoğunlukla duygusal yoğunlukt yim onları izlerken Rabbime şükredip ağlıyorum
Zaman hemen geçiyor. Çok çabuk büyüyorlar. Rabbim hepsine sağlık versin. Afacanda olsalar çok sevimliler. Gidip oğlumu öpeyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…