2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah herşey yolundadır güzel haberlerle dönersin kendini Korkutma o psikoloji çok zor biliyorum..

sen demistin. o yuzden aldim yiyorum dut kurusunu ama o da fayda etmemis ;(
Canım turna yemişi iyi geliyor diye biliyorum ben de. Cranberry diye de satılıyor sanırım. Eğer hamilelikte sakıncalı değilse bi dene istersen

Canım çok geçmiş olsun ilk kez mi oluyo kanama? Lütfen bozma moralini allahın izniyle bisey olmaz gidebiliyorsan hemen gitsen keşke hastaneye

Büyük değil canım. Dışı çikolata kaplı gibi kokusu falan yok resim ekliyorum bi bak istersen. Ben iki farklı doktora sordum bunu tavsiye ettiler

Eklentiler

• 20190211_100659.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 32
Canım çok geçmiş olsun ilk kez mi oluyo kanama? Lütfen bozma moralini allahın izniyle bisey olmaz gidebiliyorsan hemen gitsen keşke hastaneye
Ilk kez olmuyor 8+1 de kanamam oldu doktor kanama alani var dedi 2 hafta yattım bugün 13+0 im yani kötünün iyisini düşünüyorum insallah birsey yoktur ama varsada bebegim sagliklidir sadece kanama alanidir diye

İnşallah bir sorun yoktur canım dua ederim tabiki. Kanaman devam ediyor mu hala

Ben dün bir tane yeni doğan takımı bir tane de tulum aldım. Bir de minnacık çoraplarO kadar güzeldi ki bebişim için alışveriş yapmak❤
doğum gününüz kutlu olsun öncelikle. nice güzel yaşlara bir dahaki doğum gününüzde bebeşinizle olursunuz inşallah. cicilerinizde hayırlı olsun. benim güya 2. bebeğim bir çorap bile yok evde. bayağı bir süre bebek düşünmediğimden her şeyini verdim ihtiyaç sahiplerine. bende sıfırdan alacağım

İnşallah bir sorun yoktur canım dua ederim tabiki. Kanaman devam ediyor mu hala
Suan bitti sabah ama çamaşırım tamamen kan oldu parca olmamasi biraz içimi rahatlatiyor bide internette okudum düşük olunca bütün gebeoik belirtileri kesilir diyor benim göğüslerim sert degil ama hala cok acıyor

Ilk kez olmuyor 8+1 de kanamam oldu doktor kanama alani var dedi 2 hafta yattım bugün 13+0 im yani kötünün iyisini düşünüyorum insallah birsey yoktur ama varsada bebegim sagliklidir sadece kanama alanidir diye
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz

İçini ferah tut canım. Öğleden sonra güzel haberlerle gel inşallah

çok geçmiş olsun dua ediyorum senin için rapor al dinlen bence

Geçmiş olsun canim insallah sıkıntı yoktur dualarimdasin

gunaydin saol cnm.
antibiyotik analizi yapildi..ona gore icebilecigim 2 ilac vardi. 2 si de işe yaramadi. bakalim bugun nefroloji ve uroloji ile ortak karar vereceklermis.

amin tesekkur ederim.
inşallah bu kez verilecek tedavi işe yarar. geçmiş olsun.

ikinci eller için kesinlikle tutumlu anne. anneler yine annelere satıyor. ben bir tane ana kucağı almıştım hem fiyatı çok uygundu hemde güvenilir. tavsiye ederim
merhaba nasılsın ? bebeğin nasıl ? kese problemi ordadan kalktı mı?

benim sepet beşiğim vardı. çok memnun kullandım. evet 5. ayda bırakmak zorunda kaldım boydan sığıyordu ama dönmeye başlayınca sığmıyor bebek. sonra kuzenime verdim o mesela hiç kullanmamış bebek sadece hamakta yatıyormuş. ben yine sepetimi kuracağım. eğer birinden bulabilirsen bir sepet almak mantıklı ama 5 ay için 600 veremem dersen taabi oda mantıklı olur. eğer ikinci el düşünürsen bir tutumlu anneye bak. orada bayağı uyguna bulursun zaten az kullanılıyor.

bende ocean mummy kullanıyorum. hap birazcık büyük. yani elevitten büyük. çok sert değil bastırınca hafiften jelimsi sanki ama çok yumuşak değil istersen resim atarım akşam. ama boyut olarak büyük.

merhaba nasılsın ? bebeğin nasıl ? kese problemi ordadan kalktı mı?
merhaba. teşekkürler ilgin için. malesef kalkmadı. kesem hala çok küçük. miniğim içine zor sığıyor. ama bebek iyi. gelişimi gayet güzel. doktor 14 ile 16 hafta arası amniyon sıvısı çok artacak belki o zaman düzelir diyor. ayrıca kesenin küçük olması da bebekte problem olması anlamına gelmiyor dedi. kısaca beklemedeyiz. ama büyümezse kalbi duracak muhtemelen çünkü amniyon sıvısına yer kalmıyor. malesef herkes cinsiyet öğrenirken ben hala bebeğim yaşayacak mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…