2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

guzel haberlerrinizi almak dilegiyle. pozitif dusunelim, pozitif durumlar yasayalım. sevgilierimi yolluyorum...

günaydın canım,
içini ferah tut. 1 haftadır göğüs hassasiyetim geçti. sanki hamile değilim diodum. zaten bulantı kusmada yaşamadım senin gibi. doktordan geldim. o kuruntular boşaymış. sende Allah ın izni ile görürsün bebeğini. dualarım seninle.

günaydın, bizde kontrolden geldik. ölçümlerimiz iyidi çok şükür. bizmde 5 gün önden gidiyor. 2 haftaya kadar farklar normal sayılıyormuş.

ikinci eller için kesinlikle tutumlu anne. anneler yine annelere satıyor. ben bir tane ana kucağı almıştım hem fiyatı çok uygundu hemde güvenilir. tavsiye ederim
Aa ben onu hiç duymamıştım, çok teşekkürler bilgilendirme için. Bu arada bebeğinizle ilgili de en yakın zamanda güzel haberler alırsınız inşallah, ben de merak ediyordum durumunuzu.

Canım dua ediyoruz sen içini ferah tut inşallah bebeğin iyidir yorma kendini

İnşAllah canım sağolasın.Bende daha erken diye düşündüm birşeyler almak için ama cinsiyeti öğrendkten sonra çok heveslendik. Bikaç bişey aldık.❤

Moralini yüksek tut canım.Allah in izniyle bebişin iyidir.Güzel haberlerini bekliyoruz.

14 haftalik bebegim korkuyorum olumsuzluklar duyacam diye cvs sonuclarimda cikmadi offff allahim saglikli mutlu bir brbegim var bir oglum var bide kizim olsun

Canim sen doktora gittin mi hemen korkma sakin olmaya calis eminim onemli bisey olmayacak haberdar et bizi iyi haberlerini bekliyorum

Büyük değil canım. Dışı çikolata kaplı gibi kokusu falan yok resim ekliyorum bi bak istersen. Ben iki farklı doktora sordum bunu tavsiye ettiler
Canim nasil tesekkur etsem sana benim yarim ekmekle yedigim omega3 kadarmis boyu sanirim disi sertmi peki arkadasim? bunu alirsam tek hapla cebellesirim iyi kotu yutabiliyorum onu. Vitamin icin surup yazmisti bana fakat oyle bir kokusu var inanilmaz kotu bir hafta kullandim ogurdukce koku agzima geldi bi haftada 600.gr verdim yemekten kesti beni mecburen biraktim

Kızlarr slm
Dün e bebekte bakındık ama hersey cok pahalıydı yaa.Almadık.
Teyzemız 1 adet hastane cıkısı almış,kanguru verdi hic kullanlmamıs chicconun.
Oto koltuğu+puset +ana kucuğı verdi,
Sepeti var yiğenlr cok az yaattı .Onu da alcz:)
Alıp duruyolar sımdiden saolsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…