2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Valla bende çok kötüyüm 63 kiloyla hamile kaldım 59.7 kg dün dr da tartıldım bebek gayet iyi ama ben kötüyüm yediğim cikiyor midemde durmuyor

Evet canım belli oldu erkekmiş benimki Allah gönlüne göre versin canım bakalım belki diğeri süpriz yapar. Ne güzel olur bir kız bir erkek
Evet iki kızda güzel olur aslında çünkü 9 yaşında Oğluşum var Allah hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize

Son düzenleme:

Ben de next2me bakıyordum.
Çok beğendim hoşuma gitti.
Ama en fazla 4, hadi taş çatlasa 6 aya kadar kullanılıyor diyorlar.
O nedenle park yatak baksam daha mı iyi olur acaba diye düşünüyorum.
Arkadaşın ne zamana kadar kullandı acaba?

Kızlar annemle babam biraz önce elinde pastayla sürpriz yaptılar.Çok mutlu oldum

Dünmüş aslında ama doğum günün kutlu olsun canım :)
Bir dahaki yıl bebekle kutla inşallah :))

R Rzg14 cnm senin hep enfeksiyon var diyodun ya yeşil alıntım oluyormu benim yeşil alıntım var
cnm yesil akinti mantar diye biliyrm. ben de yok. doktora gorun mutlaka.

benim enfeksiyon idrar kulturunde hep. yarin dr nefroloji ve uroloji ile gorusup ortak karar verecekmis. arayacakmis beni. gerginim...

cnm yesil akinti mantar diye biliyrm. ben de yok. doktora gorun mutlaka.

benim enfeksiyon idrar kulturunde hep. yarin dr nefroloji ve uroloji ile gorusup ortak karar verecekmis. arayacakmis beni. gerginim...
Ilaç vermişti cleocin diye bi ilaç 7 gün kullandım yine başladı probiyotik bi hap verdi yarın alcam duabalance diye bi ilaç bakalim faydası olacakmı. Ins biran önce çözülür hamilelikten önce varmıydı hamileliktemi cıktı cnm

sifa olsun cnm.

ben hayatimda idrar enf yasamadim. gebelikte cikti. 3 kutu antibiyotik ictim. ama yok hic duzelmedi.

sifa olsun cnm.

ben hayatimda idrar enf yasamadim. gebelikte cikti. 3 kutu antibiyotik ictim. ama yok hic duzelmedi.
Inş bi çözüm bulunur cnm hamilelikte böyle şeyler üzüyor sorun bu olsun cnm sıkma canını dut kurusunu araştır dene canm

Inş bi çözüm bulunur cnm hamilelikte böyle şeyler üzüyor sorun bu olsun cnm sıkma canını dut kurusunu araştır dene canm
sen demistin. o yuzden aldim yiyorum dut kurusunu ama o da fayda etmemis ;(

Canim bisey sorucam netten bulamadim bu kullandigin takviyeyi arastirdim da icerisinde hersey var bende hap fobisi var da malesef vitamin hapi kullanamiyorum omega alıyorum zar zor izdirap gibi geliyor bu kullandigin ocean mummy tabletin boyu ne kadar canim sert hap mi yoksa kapsul mu netten bi resim bulamadim

Günaydınlar 0 moralle işe gidiyorum sabah kanamam oldu tuvalate gidince. Göğüslerimin sertligi hafif gitmiş ama hala acıyor agrim yok parcali bir kanama değildi ama iste içim hic rahat degil duaniza cok ihtiyacim var öğleden sonra gidecegim hastaneye insallah bebegim iyidir hala sağlıklıdır nolur dua edin

Canım çok geçmiş olsun öncelikler. Keşke kanamayı görür görmez gidebilseydin doktora acilde bir iğne yaparlar bakarlardı usg ile hemen. Aklına kötü şeyler getirme hemen. Çok normal ilk üç ayda böyle şeyler. İnsan korkuyor benim de başıma geldi. Ama sen ne kadar sakin olursan bebeğin o kadar iyi olur. Eğer çok yoğun ve parçalı bir kanama değilse korkma. Ki benimki parçalıydı, doktor yine de aşırı olmadıkça korkma demişti.

Progestanın varsa hemen bir tane fitil koy kendine, mümkünse yat dinlen. Doktora gidince de bence zaten gerekirse iğne yaparlar. korkma lütfen iyi ol, bebeğin de iyi inşallah.

gunaydin. korkmamaya cakis canim. doktora hemen gidebilsen daha iyi olabilirdi.
sen kullaniyor muydun hatirlayamiyorum ama ben kan sulandirici igne kullaniyorum. dr kanama olursa o zaman igneyi yapma demisti. her haftada pruloton depot igne oluyorum.

Şükür parçalı değil avucumun ici kadar var agrim yok ama göğüs acim artti yürüdükçe cok ağrıyor daha önce bu kadar değildi 15 tatil öncesi kanama alanindan dolayi 2 hafta raporluydum müdürüm laf soyledi biraz ondan dolayi artik rapor almak istemiyorum eger dayanamazsam izin alip gideceğim. Sabah hic aklima gelmedi evde progestan vardi aslinda bi an panikledim gec kalmıştım acele ciktim evden Allahim inşallah hepimizin evlatlarina sağlık versin hayirlisiyla kucağımıza alalim moralim yükselmiyr bi türlü

gunaydin. korkmamaya cakis canim. doktora hemen gidebilsen daha iyi olabilirdi.
sen kullaniyor muydun hatirlayamiyorum ama ben kan sulandirici igne kullaniyorum. dr kanama olursa o zaman igneyi yapma demisti. her haftada pruloton depot igne oluyorum.
Yok canım kullanmıyorum bebegimi bi hareket ederken görsem rahatliycam sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…