2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kizlar ben muayeneye gittim bugün normalde 10+6 olması gerekirken 12 haftalik çıktı. 8 gun sıkıntı değil dedi doktorum. Çok hareketli kıpır kıpırdı, cinsiyet söylemedi 1 ay sonra gel dedi. Sizce onde olması sıkıntı mıdır? Demir ilacı ve d vitamini verdi. 2 li test istemediğimi söyledim ama burun kemigi felan gayet görünüyordu. 1.3 felan diye hemsiresine tıp dilinde bisey dedi bence ense kalınlığıydi öyle anladim. Insallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır, Allaha emanetler. pinar_kerem canim bu arada randevuyla gidersen direk girersin biraz kalabalık ama şehitkamil dev.hastanesi serdar aykut doktor çok iyi en az 5 dk baktı, bütün uzuvlarını gösterdi cok ilgili saolsun. Bazi doktorlar direk 2 dk bakıp gönderiyor ağzından laf alamazsin ama bu öyle değil gercekten cok memnun kaldım. Tavsiye ederim

Allah şifa versin ya en hassas zamanlar Bi de enfeksiyonlarla uğraşmak çok zor çok geçmiş olsun
tesekkur ederim canim.

Canım turna yemişi iyi geliyor diye biliyorum ben de. Cranberry diye de satılıyor sanırım. Eğer hamilelikte sakıncalı değilse bi dene istersen
tamam canim bakayim bir. sen nasil oldun? griptin diye hatirliyorum.

inşallah bu kez verilecek tedavi işe yarar. geçmiş olsun.
amin canim.

insallah saglikla devam edecek canim.

oh masallah. onde olmasi sorun degil diye biliyorum. doktorun da demis

tesekkur ederim canim.

tamam canim bakayim bir. sen nasil oldun? griptin diye hatirliyorum.

amin canim.

insallah saglikla devam edecek canim.
benim kadar yüksek haftada bu problem olanı okumadım hiç bir yerde. bu tarz problemlerde bebek 6-7 bilemedin 8. haftada kalbi durmuş. yani 12 haftada hala kesenin küçük olması durumu yok kimsede. sadece bir blog da ikiz hamilelik geçiren bir kadın yazmış bebeklerinin birinin kesesi benimki gibi küçükmüş 16. haftaya kadar böyle devam etmiş. sonra düzelmiş.

Inşallah bebeğin iyidir cnm haber ver hemen

iyi düşün ki iyi seni bulsun senin ve bebeğin için dua edeceğim bu günlerde inşallah sadece anı olarak kalacak ve küçüğün doğup büyüdüğünde anlatacaksın...

Hayırlı güzel haberlerle dönersin doktordan ins bebişin iyidir merak etme kanamalar insanı korkutuyor ama neyse ki çoğu zmn sadece uyarı niteliğinde oluyor bebisler sağlıklı oluyor uzun konusundada hiçkimseyi takma kafana önemli olan senin sağlığın sonuç ta sen sağlıklı olmazsan orda dursan bile verimli olamazsın ki herkes herşey söylüyor önce kendini bebisini duşun gerekiyorsa tabiki izinde alican raporda

iyi düşün ki iyi seni bulsun senin ve bebeğin için dua edeceğim bu günlerde inşallah sadece anı olarak kalacak ve küçüğün doğup büyüdüğünde anlatacaksın...
bende iyi düşünmeye çalışıyorum ama yoruldum gerçekten. keşke benimde sadece midem bulansa yada gazım olsa. 5. haftadan beri şu ikilemleri yaşamak çok zor geliyor. 7 haftadır yaşıyor yaşamıyor diye zaman geçiriyorum. yoruldum gerçekten. düşünmemeye çalışıyorum ama bir şeye odaklanmak bile çok zor aklımdan çıkmıyor.

evet cnm ben de okumustum senin durumundan dolayi. ilk trimesterden sonra genelde yasiyor diye okumustum sanirim

Saol tatlim doktora 2 3 kere sordum, oyle dedi ama esim illa guruba yaz bakalim ne diyecekler diye pimpiriklendi

Inşallah bebeğin iyidir cnm haber ver hemen
insallah temiz sonuc alirsin canim.

Bir daha ki Kontrolün ne zaman? İnşAllah kesede ilerleme olmuştur. Olumlu düşünelim iyiyi çağıralım inşAllah sağlıkla kavuşursun yavruna

Bir daha ki Kontrolün ne zaman? İnşAllah kesede ilerleme olmuştur. Olumlu düşünelim iyiyi çağıralım inşAllah sağlıkla kavuşursun yavruna
her hafta gidiyorum çarşamba günü gideceğim. ama zaten değişen bir şey olmuyor bebek günü gününe büyürken kese hep küçük. bakalım eğer yaşıyorsa çarşamba günü 2 li yapılacak

Yok canım kullanmıyorum bebegimi bi hareket ederken görsem rahatliycam sadece
İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin.
Kafaya takma diyeceğim ama takmaman imkansız biliyorum.
Yine de kendini pozitif tutmaya gayret et.

Ben de 5 aya kadarlık süre için ikinci el alsam diyordum.
Ama ürünü incelemeye gittik cumartesi günü.
İncelediğimizi gören herkes gelip 5 ay için yazık değil mi felan deyince kafam karıştı.
Biz aldık, ikinciye hamileyim çok gereksiz, heves edip almayın dediler.

Evet tutumlu annenin uygulamasını indirdim.
Takipteyim oradan da.
Sepet beşik yerine anne yanı daha rahat olacak gibi geliyor ama bakalım direkt park yatakta alabilirim.

Saol tatlim doktora 2 3 kere sordum, oyle dedi ama esim illa guruba yaz bakalim ne diyecekler diye pimpiriklendi

Önden gitmesi aslında döllenmenin tahmin edilen tarihten önce olmuş olması anlamına geliyor.
Bu nedenle bir sıkıntı değil içiniz rahat olsun :)

İnşallah düzelir kesesi dua et bebiş in için Allah korusun onları inşallah stres yapma olumlu düşün

Saol canim insallah ara daha fazla açılmaz da bizde boş yere kuruntu yapmayız

Ilk kez olmuyor 8+1 de kanamam oldu doktor kanama alani var dedi 2 hafta yattım bugün 13+0 im yani kötünün iyisini düşünüyorum insallah birsey yoktur ama varsada bebegim sagliklidir sadece kanama alanidir diye
Gecmis olsun hatyirlı haberlerle dön insallah

En kısa sürede toparlar ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…