- 28 Aralık 2016
- 720
- 1.625
- 113
tesekkur ederim canim.Allah şifa versin ya en hassas zamanlar Bi de enfeksiyonlarla uğraşmak çok zor çok geçmiş olsun
tamam canim bakayim bir. sen nasil oldun? griptin diye hatirliyorum.Canım turna yemişi iyi geliyor diye biliyorum ben de. Cranberry diye de satılıyor sanırım. Eğer hamilelikte sakıncalı değilse bi dene istersen
amin canim.inşallah bu kez verilecek tedavi işe yarar. geçmiş olsun.
insallah saglikla devam edecek canim.merhaba. teşekkürler ilgin için. malesef kalkmadı. kesem hala çok küçük. miniğim içine zor sığıyor. ama bebek iyi. gelişimi gayet güzel. doktor 14 ile 16 hafta arası amniyon sıvısı çok artacak belki o zaman düzelir diyor. ayrıca kesenin küçük olması da bebekte problem olması anlamına gelmiyor dedi. kısaca beklemedeyiz. ama büyümezse kalbi duracak muhtemelen çünkü amniyon sıvısına yer kalmıyor. malesef herkes cinsiyet öğrenirken ben hala bebeğim yaşayacak mı bilmiyorum
oh masallah. onde olmasi sorun degil diye biliyorum. doktorun da demisGünaydın kizlar ben muayeneye gittim bugün normalde 10+6 olması gerekirken 12 haftalik çıktı. 8 gun sıkıntı değil dedi doktorum. Çok hareketli kıpır kıpırdı, cinsiyet söylemedi 1 ay sonra gel dedi. Sizce onde olması sıkıntı mıdır? Demir ilacı ve d vitamini verdi. 2 li test istemediğimi söyledim ama burun kemigi felan gayet görünüyordu. 1.3 felan diye hemsiresine tıp dilinde bisey dedi bence ense kalınlığıydi öyle anladim. Insallah hepimizin bebekleri sağlıklıdır, Allaha emanetler.pinar_kerem canim bu arada randevuyla gidersen direk girersin biraz kalabalık ama şehitkamil dev.hastanesi serdar aykut doktor çok iyi en az 5 dk baktı, bütün uzuvlarını gösterdi cok ilgili saolsun. Bazi doktorlar direk 2 dk bakıp gönderiyor ağzından laf alamazsin ama bu öyle değil gercekten cok memnun kaldım. Tavsiye ederim
Ins sonuçun iyi gelir cnm1.3iyi sinir 2.5 benimki 5 cikti cvs yapildi sonuc bekliyoeum uzmekendini
benim kadar yüksek haftada bu problem olanı okumadım hiç bir yerde. bu tarz problemlerde bebek 6-7 bilemedin 8. haftada kalbi durmuş. yani 12 haftada hala kesenin küçük olması durumu yok kimsede. sadece bir blog da ikiz hamilelik geçiren bir kadın yazmış bebeklerinin birinin kesesi benimki gibi küçükmüş 16. haftaya kadar böyle devam etmiş. sonra düzelmiş.tesekkur ederim canim.
tamam canim bakayim bir. sen nasil oldun? griptin diye hatirliyorum.
amin canim.
insallah saglikla devam edecek canim.
Saol tatlim doktora 2 3 kere sordum, oyle dedi ama esim illa guruba yaz bakalim ne diyecekler diye pimpiriklendioh masallah. onde olmasi sorun degil diye biliyorum. doktorun da demis
Inşallah bebeğin iyidir cnm haber ver hemenGünaydınlar 0 moralle işe gidiyorum sabah kanamam oldu tuvalate gidince. Göğüslerimin sertligi hafif gitmiş ama hala acıyor agrim yok parcali bir kanama değildi ama iste içim hic rahat degil duaniza cok ihtiyacim var öğleden sonra gidecegim hastaneye insallah bebegim iyidir hala sağlıklıdır nolur dua edin
iyi düşün ki iyi seni bulsun senin ve bebeğin için dua edeceğim bu günlerde inşallah sadece anı olarak kalacak ve küçüğün doğup büyüdüğünde anlatacaksın...merhaba. teşekkürler ilgin için. malesef kalkmadı. kesem hala çok küçük. miniğim içine zor sığıyor. ama bebek iyi. gelişimi gayet güzel. doktor 14 ile 16 hafta arası amniyon sıvısı çok artacak belki o zaman düzelir diyor. ayrıca kesenin küçük olması da bebekte problem olması anlamına gelmiyor dedi. kısaca beklemedeyiz. ama büyümezse kalbi duracak muhtemelen çünkü amniyon sıvısına yer kalmıyor. malesef herkes cinsiyet öğrenirken ben hala bebeğim yaşayacak mı bilmiyorum
Hayırlı güzel haberlerle dönersin doktordan ins bebişin iyidir merak etme kanamalar insanı korkutuyor ama neyse ki çoğu zmn sadece uyarı niteliğinde oluyor bebisler sağlıklı oluyor uzun konusundada hiçkimseyi takma kafana önemli olan senin sağlığın sonuç ta sen sağlıklı olmazsan orda dursan bile verimli olamazsın ki herkes herşey söylüyor önce kendini bebisini duşun gerekiyorsa tabiki izinde alican rapordaSuan bitti sabah ama çamaşırım tamamen kan oldu parca olmamasi biraz içimi rahatlatiyor bide internette okudum düşük olunca bütün gebeoik belirtileri kesilir diyor benim göğüslerim sert degil ama hala cok acıyor
bende iyi düşünmeye çalışıyorum ama yoruldum gerçekten. keşke benimde sadece midem bulansa yada gazım olsa. 5. haftadan beri şu ikilemleri yaşamak çok zor geliyor. 7 haftadır yaşıyor yaşamıyor diye zaman geçiriyorum. yoruldum gerçekten. düşünmemeye çalışıyorum ama bir şeye odaklanmak bile çok zor aklımdan çıkmıyor.iyi düşün ki iyi seni bulsun senin ve bebeğin için dua edeceğim bu günlerde inşallah sadece anı olarak kalacak ve küçüğün doğup büyüdüğünde anlatacaksın...
evet cnm ben de okumustum senin durumundan dolayi. ilk trimesterden sonra genelde yasiyor diye okumustum sanirimbenim kadar yüksek haftada bu problem olanı okumadım hiç bir yerde. bu tarz problemlerde bebek 6-7 bilemedin 8. haftada kalbi durmuş. yani 12 haftada hala kesenin küçük olması durumu yok kimsede. sadece bir blog da ikiz hamilelik geçiren bir kadın yazmış bebeklerinin birinin kesesi benimki gibi küçükmüş 16. haftaya kadar böyle devam etmiş. sonra düzelmiş.
Saol tatlim doktora 2 3 kere sordum, oyle dedi ama esim illa guruba yaz bakalim ne diyecekler diye pimpiriklendi
insallah temiz sonuc alirsin canim.Inşallah bebeğin iyidir cnm haber ver hemen
Bir daha ki Kontrolün ne zaman? İnşAllah kesede ilerleme olmuştur. Olumlu düşünelim iyiyi çağıralım inşAllah sağlıkla kavuşursun yavrunabende iyi düşünmeye çalışıyorum ama yoruldum gerçekten. keşke benimde sadece midem bulansa yada gazım olsa. 5. haftadan beri şu ikilemleri yaşamak çok zor geliyor. 7 haftadır yaşıyor yaşamıyor diye zaman geçiriyorum. yoruldum gerçekten. düşünmemeye çalışıyorum ama bir şeye odaklanmak bile çok zor aklımdan çıkmıyor.
İnşAllah güzel haberler alırsınız. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.1.3iyi sinir 2.5 benimki 5 cikti cvs yapildi sonuc bekliyoeum uzmekendini
her hafta gidiyorum çarşamba günü gideceğim. ama zaten değişen bir şey olmuyor bebek günü gününe büyürken kese hep küçük. bakalım eğer yaşıyorsa çarşamba günü 2 li yapılacakBir daha ki Kontrolün ne zaman? İnşAllah kesede ilerleme olmuştur. Olumlu düşünelim iyiyi çağıralım inşAllah sağlıkla kavuşursun yavruna
İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin.Yok canım kullanmıyorum bebegimi bi hareket ederken görsem rahatliycam sadece
Sordum arkadaşa aynı söylediğiniz gibi, 5 aya kadar yatırabilmiş sonra küçk gelmeye başlamış park yatağa geçmiş. İlk aylarda çok sık uyandığı için gece direk park yatak zor olabilir ama o zamana kadar yanında yatacaksa sorun olmaz dedi.
benim sepet beşiğim vardı. çok memnun kullandım. evet 5. ayda bırakmak zorunda kaldım boydan sığıyordu ama dönmeye başlayınca sığmıyor bebek. sonra kuzenime verdim o mesela hiç kullanmamış bebek sadece hamakta yatıyormuş. ben yine sepetimi kuracağım. eğer birinden bulabilirsen bir sepet almak mantıklı ama 5 ay için 600 veremem dersen taabi oda mantıklı olur. eğer ikinci el düşünürsen bir tutumlu anneye bak. orada bayağı uyguna bulursun zaten az kullanılıyor.
Saol tatlim doktora 2 3 kere sordum, oyle dedi ama esim illa guruba yaz bakalim ne diyecekler diye pimpiriklendi
İnşallah düzelir kesesi dua et bebiş in için Allah korusun onları inşallah stres yapma olumlu düşünbenim kadar yüksek haftada bu problem olanı okumadım hiç bir yerde. bu tarz problemlerde bebek 6-7 bilemedin 8. haftada kalbi durmuş. yani 12 haftada hala kesenin küçük olması durumu yok kimsede. sadece bir blog da ikiz hamilelik geçiren bir kadın yazmış bebeklerinin birinin kesesi benimki gibi küçükmüş 16. haftaya kadar böyle devam etmiş. sonra düzelmiş.
Saol canim insallah ara daha fazla açılmaz da bizde boş yere kuruntu yapmayızİnşallah iyi sonuçlarla gelirsin.
Kafaya takma diyeceğim ama takmaman imkansız biliyorum.
Yine de kendini pozitif tutmaya gayret et.
Ben de 5 aya kadarlık süre için ikinci el alsam diyordum.
Ama ürünü incelemeye gittik cumartesi günü.
İncelediğimizi gören herkes gelip 5 ay için yazık değil mi felan deyince kafam karıştı.
Biz aldık, ikinciye hamileyim çok gereksiz, heves edip almayın dediler.
Evet tutumlu annenin uygulamasını indirdim.
Takipteyim oradan da.
Sepet beşik yerine anne yanı daha rahat olacak gibi geliyor ama bakalım direkt park yatakta alabilirim.
Önden gitmesi aslında döllenmenin tahmin edilen tarihten önce olmuş olması anlamına geliyor.
Bu nedenle bir sıkıntı değil içiniz rahat olsun :)
Gecmis olsun hatyirlı haberlerle dön insallahIlk kez olmuyor 8+1 de kanamam oldu doktor kanama alani var dedi 2 hafta yattım bugün 13+0 im yani kötünün iyisini düşünüyorum insallah birsey yoktur ama varsada bebegim sagliklidir sadece kanama alanidir diye
En kısa sürede toparlar ınşallahmerhaba. teşekkürler ilgin için. malesef kalkmadı. kesem hala çok küçük. miniğim içine zor sığıyor. ama bebek iyi. gelişimi gayet güzel. doktor 14 ile 16 hafta arası amniyon sıvısı çok artacak belki o zaman düzelir diyor. ayrıca kesenin küçük olması da bebekte problem olması anlamına gelmiyor dedi. kısaca beklemedeyiz. ama büyümezse kalbi duracak muhtemelen çünkü amniyon sıvısına yer kalmıyor. malesef herkes cinsiyet öğrenirken ben hala bebeğim yaşayacak mı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?