Selamlar herkese.
İkili test ölçümlerimiz iyi çıktı çok şükür.
Kan verdim, onun sonucu da 10-14 güne gelecekmiş.
Benim son adet tarihim 22 Kasım’dı.
Ama her gittiğimde bebek 4 gün büyük görünüyordu.
Bugün doktorum adet tarihini sistemimize 18 Kasım girelim artık dedi.
Yani 11+1 inen 11+5 olduk bir anda :))
Böyle bir durum yaşayan var mı?
kızımda ilk başta 4 - 5 gün geriydi sonra yakaladı ve 5 - 6 gün önden gitmeye başladı ama doktorum hiç değiştirmedi. şimdi de önden gidiyor. 10+3 olması gerekirken 11+1 di bunda da değişiklik yapmadı.
Evet bunu da duymuştum o zamanlar o kadar çok araştırdım ki internetten.. lohusa hali bide yaralar eklenince insanin psikolojisi bozuluyo. Ne kremler neler neler denedim bi tek ayva çekirdeği çözüm oldu bana. Ama bu sefer akıllandım kayinvalidemde biriktirmiş bir sürü ayva çekirdeği
Günaydınlar 0 moralle işe gidiyorum sabah kanamam oldu tuvalate gidince. Göğüslerimin sertligi hafif gitmiş ama hala acıyor agrim yok parcali bir kanama değildi ama iste içim hic rahat degil duaniza cok ihtiyacim var öğleden sonra gidecegim hastaneye insallah bebegim iyidir hala sağlıklıdır nolur dua edin
Ben de next2me bakıyordum.
Çok beğendim hoşuma gitti.
Ama en fazla 4, hadi taş çatlasa 6 aya kadar kullanılıyor diyorlar.
O nedenle park yatak baksam daha mı iyi olur acaba diye düşünüyorum.
Arkadaşın ne zamana kadar kullandı acaba?
Sordum arkadaşa aynı söylediğiniz gibi, 5 aya kadar yatırabilmiş sonra küçk gelmeye başlamış park yatağa geçmiş. İlk aylarda çok sık uyandığı için gece direk park yatak zor olabilir ama o zamana kadar yanında yatacaksa sorun olmaz dedi.
Günaydınlar 0 moralle işe gidiyorum sabah kanamam oldu tuvalate gidince. Göğüslerimin sertligi hafif gitmiş ama hala acıyor agrim yok parcali bir kanama değildi ama iste içim hic rahat degil duaniza cok ihtiyacim var öğleden sonra gidecegim hastaneye insallah bebegim iyidir hala sağlıklıdır nolur dua edin
Canm çok geçmiş olsun, sakin kalmaya çalış Allah’ın izniyle birşey olmamıştır 9. Haftalarda benimde pijamama çıkacak kadar kan gelmişti ama çok şükür bebek iyiydi. Şimdide çok telaşlıyım bu gece nerdeyse hiç uyumadım rüyamda kanamam olmuş gördüm falan baya daraldım. Yani hepimiz aynı zorlukları hissediyoruz, yaşıyoruz güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle rabbim evladını sana bağışlasın hayırlısıyla güzel hareketlerini izlersin inşAllah. Gönlünü ferah tut. Öğretmensin Sanırım zor bir durum olmasa rapor almazdın zaten lütfen müdürün ya da diğerlerinin ne düşüneceğini umursama, bu dünyaya bir kez geliyoruz, bir daha bu günlerimiz geri gelmeyecek hep kendine telkinde bulun. Allah yardımcın olsun.
hemen kötü düşünmeyin içinizi rahat tutun. benimde bir ay boyunca her gün kahverengi akıntım vardı. hatta pıhtılaşmış gibi çok yoğun olduğu zamanda oldu. bir kaç doktora gittim. rahimde ve bebekte bir sıkıntı yok dediler. pregestan verdiler. şimdi geçti.o sertlik de sonra kayboluyor zaten. o yüzden kötüyü düşümeyin.
günaydın geçmiş olsun. bakterinin hangi antibiyotiklere karşı direncli olduguna bakıldı mı ? gerci hamilelik olunca doktorlarında eli kolu bağlanıyor ama 3 kutu antibiyotık de içilmez bakılmadan dirence
Günaydın kızlar herkese huzurlu sağlıklı bir hafta olsun inşAllah.
Canm çok geçmiş olsun, sakin kalmaya çalış Allah’ın izniyle birşey olmamıştır 9. Haftalarda benimde pijamama çıkacak kadar kan gelmişti ama çok şükür bebek iyiydi. Şimdide çok telaşlıyım bu gece nerdeyse hiç uyumadım rüyamda kanamam olmuş gördüm falan baya daraldım. Yani hepimiz aynı zorlukları hissediyoruz, yaşıyoruz güzel haberlerini bekliyorum dualarım seninle rabbim evladını sana bağışlasın hayırlısıyla güzel hareketlerini izlersin inşAllah. Gönlünü ferah tut. Öğretmensin Sanırım zor bir durum olmasa rapor almazdın zaten lütfen müdürün ya da diğerlerinin ne düşüneceğini umursama, bu dünyaya bir kez geliyoruz, bir daha bu günlerimiz geri gelmeyecek hep kendine telkinde bulun. Allah yardımcın olsun.
Allah razi olsun hepinizden gönlünüze göre versin Allahim diyorum hareketlerini hissedebilsem iyi oldugunu anlayabilsem diyorum sonra biliyorum ki ozamanda hareket etti etmedi diye kafayi yiycem okul çıkışı doktora gideceğim randevu aldim
günaydın geçmiş olsun. bakterinin hangi antibiyotiklere karşı direncli olduguna bakıldı mı ? gerci hamilelik olunca doktorlarında eli kolu bağlanıyor ama 3 kutu antibiyotık de içilmez bakılmadan dirence
gunaydin saol cnm.
antibiyotik analizi yapildi..ona gore icebilecigim 2 ilac vardi. 2 si de işe yaramadi. bakalim bugun nefroloji ve uroloji ile ortak karar vereceklermis.
Bu aralar çook çocuk doğuran arkadaşım oldu, bir çoğu anne yanı beşik kullandı. Bir arkadaşım özellike Chicco'nun next2u anne yanı beşğinden memnun kaldığını söylemişti (sallanmıyor ama) ben de ondan almayı düşünüyorum. Sıfırı baya pahalı ama letgo'da filan çok güzel, tertemiz ikinci eller var. Aklınızda bulunsun kızlar
ikinci eller için kesinlikle tutumlu anne. anneler yine annelere satıyor. ben bir tane ana kucağı almıştım hem fiyatı çok uygundu hemde güvenilir. tavsiye ederim
Merhaba kızlar bugün doktora gittik ense ölçümü yaptı 1.3 çıktı iki bebisinde burun kemikleri iyi dedi 13 haftalık görünüyorlar minikler tam net olmamakla beraber ikiside kıza benziyor dedi :) bir ay sonra diğer randevum o zmn net belli olur cinsiyetleri pruloton diye iğne yazdı haftada bir yapilcakmisim ama piyasada yok resmen bütün bursa yi aradık iki kutu bulabildim ins biran önce piyasaya sürülür ilaç