Ben öğrendim cinsitetini ikinci kızım geliyor... Ense kalınğı ölçümü yapıldı.. ikili test i.in kan verdim. Artık bulantı kusma vs kalmadı gibi .. yürüyüşlere başladım... Yaşım nedeniyle buyuk ihtimalle risk çıkacak. İlk kızımda da amniyosentez yaptırmıştım. ama bu defa prenatal test yaptıracağım yani kanda ...
Merhabalar anneler nasılsınız? Uzun zamandan beridir foruma uğrayamadım. İlk etapta yaşadığım sıkıntılar geçti rahatladım diyebilirim. Umarım herkesin iyi gidiyordur.
Kızlar simdi ciktim dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bebegim cok iyi doktor cok hareketli dedi hic durmadi %99 cinsiyeti kız dedi allahim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin
bende iyi düşünmeye çalışıyorum ama yoruldum gerçekten. keşke benimde sadece midem bulansa yada gazım olsa. 5. haftadan beri şu ikilemleri yaşamak çok zor geliyor. 7 haftadır yaşıyor yaşamıyor diye zaman geçiriyorum. yoruldum gerçekten. düşünmemeye çalışıyorum ama bir şeye odaklanmak bile çok zor aklımdan çıkmıyor.
Canım inşallah iyi olur herşey iyi düşün iyi olsun sadece aklından kötü düşünceleri kov o bile sana iyi gelecektir. Sana dua edeceğim okuyunca çok üzüldüm
herkese hayirli haftalar.... bebeginin cinsiyetini öğrenenler ne mutlu sizlere saglikli kucaginiza almayi rabbim nasip etsin. benim merak ettigim Babaannenin yani kaynananizin davranislari tepkileri bu donemde nasil oldu degisme vs oldu mu
Günaydınlar 0 moralle işe gidiyorum sabah kanamam oldu tuvalate gidince. Göğüslerimin sertligi hafif gitmiş ama hala acıyor agrim yok parcali bir kanama değildi ama iste içim hic rahat degil duaniza cok ihtiyacim var öğleden sonra gidecegim hastaneye insallah bebegim iyidir hala sağlıklıdır nolur dua edin
herkese hayirli haftalar.... bebeginin cinsiyetini öğrenenler ne mutlu sizlere saglikli kucaginiza almayi rabbim nasip etsin. benim merak ettigim Babaannenin yani kaynananizin davranislari tepkileri bu donemde nasil oldu degisme vs oldu mu
Merhaba değişmedi aslında değişmesini beklerdim çünkü çocuğumun olmadığı yönünde bir iki iması olmuştu. Halbuki planlı olarak çocuk sahibi olmak istediğimizden bu zamana kadar düşünmemiştik. Bir de çocuğun annesi aslında oymuş ben taşıyıcı annesiymişim gibi davranıyor. Bana karşı daha anne gibi yaklaşmasını beklerdim. Daha iyi olmasını isterdim. Neyse önümüzdeki aylarda umarım değişir.
Kızlar simdi ciktim dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bebegim cok iyi doktor cok hareketli dedi hic durmadi %99 cinsiyeti kız dedi allahim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin
Kizlar bu ga ne oluyor 15+0 suanki gelisimiama diger 33 haftalari gosteren sey ne ifade ediyor bilen var mi ?
Bu arada doktor %100 demiyorum ama erkek dedi bizede:)
Çok sevindim canm gözünaydın. Çok şükür Allah’a,, ne güzel cinsiyet bile söylemiş. Benim de cts randevum zaman geçmiyor 12+5 olacağız inşAllah herşey yolundadır, çok merak ediyorum umarım bana da söyler cinsiyet
Çok sevindim canm gözünaydın. Çok şükür Allah’a,, ne güzel cinsiyet bile söylemiş. Benim de cts randevum zaman geçmiyor 12+5 olacağız inşAllah herşey yolundadır, çok merak ediyorum umarım bana da söyler cinsiyet
Ben öğrendim cinsitetini ikinci kızım geliyor... Ense kalınğı ölçümü yapıldı.. ikili test i.in kan verdim. Artık bulantı kusma vs kalmadı gibi .. yürüyüşlere başladım... Yaşım nedeniyle buyuk ihtimalle risk çıkacak. İlk kızımda da amniyosentez yaptırmıştım. ama bu defa prenatal test yaptıracağım yani kanda ...
benimde taramamda risk çıkmıştı doktorum bir perinatoloji profuna yönlendirdi yaklaşık bir 40 dakika detaylı bir şekilde inceledi ve hiçbir riskin olmadığı söyledi çok şükür. Amniyosenteze karşıyım sağlıklı bir bebeğin düşme riski var çünkü kan testleride çok pahalı bize 2500 tl demişlerdi onun öncesinde bir profa gitmek daha mantıklı geliyor ama tabiki inşallah hiçbir risk çıkmaz