Kızlar simdi ciktim dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bebegim cok iyi doktor cok hareketli dedi hic durmadi %99 cinsiyeti kız dedi allahim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin
herkese hayirli haftalar.... bebeginin cinsiyetini öğrenenler ne mutlu sizlere saglikli kucaginiza almayi rabbim nasip etsin. benim merak ettigim Babaannenin yani kaynananizin davranislari tepkileri bu donemde nasil oldu degisme vs oldu mu
oglumdayken bana resmen tasiyici anne muamelesi yapmisti..cocugu kendinin saniyordu. dogum sonrasi baya devam etti. benim yerime lohusa depresyonuna bile girdi. hala sinirim atiyor. velhasil ben bir sekilde isleri yoluna koydum. suanki bebegimde daha normal.
Kizlar bu ga ne oluyor 15+0 suanki gelisimiama diger 33 haftalari gosteren sey ne ifade ediyor bilen var mi ?
Bu arada doktor %100 demiyorum ama erkek dedi bizede:)
Kızlar simdi ciktim dualariniz icin Allah hepinizden razi olsun bebegim cok iyi doktor cok hareketli dedi hic durmadi %99 cinsiyeti kız dedi allahim hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip etsin
Canim nasil tesekkur etsem sana benim yarim ekmekle yedigim omega3 kadarmis boyu sanirim disi sertmi peki arkadasim? bunu alirsam tek hapla cebellesirim iyi kotu yutabiliyorum onu. Vitamin icin surup yazmisti bana fakat oyle bir kokusu var inanilmaz kotu bir hafta kullandim ogurdukce koku agzima geldi bi haftada 600.gr verdim yemekten kesti beni mecburen biraktim
Rica ederim canım ne demek. Dışı sert değil ama ağızda eriyecek kadar da yumuşak değil ben de zor ilaç içerim antibiyotiğim vardı ona içerken çok zorlanıyordum. Bunu ağzıma atıp hemen suyla içiyorum hiç midem bulanmadi
arkadaşlar merhaba beta hcg değerimle ilgili konu açtım ama burdanda sizlerden yorum almak istedim. reglime 3 gün varken değerim 107.60 çıktı sizce değer normal mi? bugün tekrar test yaptırdım sonucunu bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
arkadaşlar merhaba beta hcg değerimle ilgili konu açtım ama burdanda sizlerden yorum almak istedim. reglime 3 gün varken değerim 107.60 çıktı sizce değer normal mi? bugün tekrar test yaptırdım sonucunu bekliyorum. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
En son mart ayında kimyasal gebelik yaşadım değerim 85 ti yine böyle değer düşük olunca acaba mı diyorum çünkü oğlumda 1 gün gecikmede değer 1500 çıkmıştı.
herkese hayirli haftalar.... bebeginin cinsiyetini öğrenenler ne mutlu sizlere saglikli kucaginiza almayi rabbim nasip etsin. benim merak ettigim Babaannenin yani kaynananizin davranislari tepkileri bu donemde nasil oldu degisme vs oldu mu
Bir sürü torunu var kayınvalidemin yine de gelinlerden biri hamile kaldı mı çok seviniyor dikkat etmemizi söyler durur hep saolsun yani tuhaf davranan kaynanalar da hiç anlamam..
Sağlıkla al kucağına canm. Erkek çocuklar anneye çok düşkün oluyor. Yani benim oğlum öyle.:) sağlıklı olduğunu öğreneyim de en önemlisi o tabi ki.
Bir tahminde bulunur bana da artık.
Bence değeriniz gayet iyi. Her gebelik farklı oluyor. 4 gebelik yaşadım hepsinin değerleri farklıydı. İki günde bir kontrol ettirin, 5000 lerde iken kese görünür Allah’ın izniyle.
ben ilk gebeliğimde öğrendiğimde reglden 1 gün önce 52 falandı. burada önemli olan iki günde 2 kata çıkması. 2 gün sonra tekrar baktırın bence hayırlı olsun
oglumdayken bana resmen tasiyici anne muamelesi yapmisti..cocugu kendinin saniyordu. dogum sonrasi baya devam etti. benim yerime lohusa depresyonuna bile girdi. hala sinirim atiyor. velhasil ben bir sekilde isleri yoluna koydum. suanki bebegimde daha normal.
Lohusa depresyonu ha iyiymis baya bi sahiplenmiş olmalı bende olsam sınır olurdum Allahtan benimkiler hem başka şehirler hemde zaten çok mesafelidirler bende diyom doğumdan sonra acep gelir yardım edermiler ins gelirler diyom o derece uzaklar
Lohusa depresyonu ha iyiymis baya bi sahiplenmiş olmalı bende olsam sınır olurdum Allahtan benimkiler hem başka şehirler hemde zaten çok mesafelidirler bende diyom doğumdan sonra acep gelir yardım edermiler ins gelirler diyom o derece uzaklar
iliskiniz guzelse sen cagir gelsinler canim.
bizimkiler inanilmazzzzz derecede vıcık vicık olmaya calistiklari icin ben hoslanmiyorum. annemle 1 saat yalniz kalamadim. annem 1 gece kalamadi bile benimle. neyse gecmis zaman diyim de iyice tepem atmasin