herkese hayirli haftalar.... bebeginin cinsiyetini öğrenenler ne mutlu sizlere saglikli kucaginiza almayi rabbim nasip etsin. benim merak ettigim Babaannenin yani kaynananizin davranislari tepkileri bu donemde nasil oldu degisme vs oldu mu [/QUOTzaten aramazdı, hala aramıyor:)
Sağlıkla al kucağına canm. Erkek çocuklar anneye çok düşkün oluyor. Yani benim oğlum öyle.:) sağlıklı olduğunu öğreneyim de en önemlisi o tabi ki.
Bir tahminde bulunur bana da artık.
Bence değeriniz gayet iyi. Her gebelik farklı oluyor. 4 gebelik yaşadım hepsinin değerleri farklıydı. İki günde bir kontrol ettirin, 5000 lerde iken kese görünür Allah’ın izniyle.
iliskiniz guzelse sen cagir gelsinler canim.
bizimkiler inanilmazzzzz derecede vıcık vicık olmaya calistiklari icin ben hoslanmiyorum. annemle 1 saat yalniz kalamadim. annem 1 gece kalamadi bile benimle. neyse gecmis zaman diyim de iyice tepem atmasin
Ateacherlady
canım çok sevindim bi sorun çıkmamasına anca yazabildim.. oh cinsiyetler de öğrenilmiş valla kesin artık diyorum ki bu sene erkekk senesiii o kadar çok erkek bebiş haberi alıyorum ki benim yüzde 10 luk erkek olma ihtimali bile düşündürmüyor değil acaba erkek mi diye
Çok sevindim canm gözünaydın. Çok şükür Allah’a,, ne güzel cinsiyet bile söylemiş. Benim de cts randevum zaman geçmiyor 12+5 olacağız inşAllah herşey yolundadır, çok merak ediyorum umarım bana da söyler cinsiyet
herkese hayirli haftalar.... bebeginin cinsiyetini öğrenenler ne mutlu sizlere saglikli kucaginiza almayi rabbim nasip etsin. benim merak ettigim Babaannenin yani kaynananizin davranislari tepkileri bu donemde nasil oldu degisme vs oldu mu
Ben zaten hiç görüşmüyorum kendisiyle eşimi de geçenlerde aramış bebeği sormamış sevindim açıkçası ilgilenmesin daha iyi. Benden 4 yaş küçük bir görümcem var o zırt bırt mesaj atıp duruyor nasılsın dikkat et kendine filan diye iyice bunalttı. Bundan önce senede 1 kere konuşursak konuşurduk yani samimiyetimiz de yok. Bakalım doğumdan sonra neler olacak
Ateacherlady
canım çok sevindim bi sorun çıkmamasına anca yazabildim.. oh cinsiyetler de öğrenilmiş valla kesin artık diyorum ki bu sene erkekk senesiii o kadar çok erkek bebiş haberi alıyorum ki benim yüzde 10 luk erkek olma ihtimali bile düşündürmüyor değil acaba erkek mi diye
Aynen 2 3 kişiyiz kız çıkan erkek senesi masallah bende hiçbirşeye bakmıyordum benimde erkektir diye bugun kesin dedi doktor gittim pembik zıbın aldim dayanamadim
herkese hayirli haftalar.... bebeginin cinsiyetini öğrenenler ne mutlu sizlere saglikli kucaginiza almayi rabbim nasip etsin. benim merak ettigim Babaannenin yani kaynananizin davranislari tepkileri bu donemde nasil oldu degisme vs oldu mu
Hahahahah oldu oldu kiz olabilir dedim üzülme kız çıkan yerden erkekte çıkar dedi bende karalar bağlamıştım iyi moral verdi hala daha bebekle ilgili birsey sormuyor nasılmış sen nasılsın falan diye
Aynen 2 3 kişiyiz kız çıkan erkek senesi masallah bende hiçbirşeye bakmıyordum benimde erkektir diye bugun kesin dedi doktor gittim pembik zıbın aldim dayanamadim
Ayy bende alıcaktım da o kadar bilgisizim ki bu konuda ama çok minnoş şeyler var Yanımda eşimin de olduğu bi zaman almak istiyorum o hala erkek olma olasılığı var diye tutturmuş durumda
Ayy bende alıcaktım da o kadar bilgisizim ki bu konuda ama çok minnoş şeyler var Yanımda eşimin de olduğu bi zaman almak istiyorum o hala erkek olma olasılığı var diye tutturmuş durumda
Ben zaten hiç görüşmüyorum kendisiyle eşimi de geçenlerde aramış bebeği sormamış sevindim açıkçası ilgilenmesin daha iyi. Benden 4 yaş küçük bir görümcem var o zırt bırt mesaj atıp duruyor nasılsın dikkat et kendine filan diye iyice bunalttı. Bundan önce senede 1 kere konuşursak konuşurduk yani samimiyetimiz de yok. Bakalım doğumdan sonra neler olacak
Insanoğlunun ortası yok sanırım herkes çok ilgileniyorlar diye şikayetleriyle bende hiç ilgilenmiyorlar umursamıyorlar diye üzülüyorum:) 4yildir çocuğumuz olsun diye bekliyoruz üç gorumce var gebeliğimi öğrendikten 2 ay sonra hayırlı olsuna aradılar ikiz olduğunu öğrendiler aramadılar bile bide üstüne ilk zamnlar çok hastalık çektim risk fazlaydı önceden düşük hikayem var kayinvalideyle kayınpedere dedim gelin yardım edin hiçbişi yapamıyorum kötüyüm göndermediler yanima istemediler gelmelerini onlarda gelmedi sağolsunlar genede ne diyim
Erkek senesi değil erkek ayı bnce temmuz annelerinde baya kız vardı :)) ay ne şirindir ya bende kendimi zor tutuyorm almamak için niye tutuyorsam onuda bilmiyorm
Erkek senesi değil erkek ayı bnce temmuz annelerinde baya kız vardı :)) ay ne şirindir ya bende kendimi zor tutuyorm almamak için niye tutuyorsam onuda bilmiyorm
Benm eşimde kız bebekleri dha çok seviyor ama oğlumuz olcak sağlıkla gelsinde farketmez diyor sağlıkla gelsinde 4 sene sonra çok uğraştı çok acı çektim kucagma almadan inanamiyorum hala:)