2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlarr hadi cinsiyeti öğrenenler söylesin çin takvimi tuttu mu ben şahsen çin takvimine göre yaptım tuttu

Benimde tutuyor çin takvimine göre erkek doktorda 2 hafta sonra kesinleşir ama erkeğe benziyor dedi. Yani miniğim bir sürpriz yapmazsa çin takvimiyle tutuyor

bende ocean mummy kullanıyorum. hap birazcık büyük. yani elevitten büyük. çok sert değil bastırınca hafiften jelimsi sanki ama çok yumuşak değil istersen resim atarım akşam. ama boyut olarak büyük.
Ben atayim dedim bendeki ilacin resmini ama bir turlu resim yuklemiyor hata veriyor parmaginla olcme şansın olur mu valla bu durum cok kotu allah kimsenin başına vermesin

Kızlarr hadi cinsiyeti öğrenenler söylesin çin takvimi tuttu mu ben şahsen çin takvimine göre yaptım tuttu

Çin takvimine göre kız diyor doktorda çok erken dönemden beri kız gibi uykuyu seviyor vs. Diyor. ben de bu cumartesi doktora gideceğim inşallah bu sefer öğreniriz diye düşünüyorum, 16. Haftadayım zaten.

Ben de ogrenemedim henuz, devlette kadin doguma gidiyorum. Cihazdaki goruntu pek kaliteli degil gibi geliyor. Ben de aynen olmazsa ozele giderim diyorum :)

Cok tesekkur ederim

Canim oyle soyleme ya vallahi kahroldum insallah duzelcek insallah

Kızlar bugün sonunda aile sağlığına gidip kayıt yaptırdım. Bana d vitamini verdi damla şeklinde. Kullanan var mı aranızda? Önceki gebeligimde vermemişlerdi kullanmamıştım hiç.

Hala geriden geliyorum. Yazılanları okumaya çalışıyorum.
Gebelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz?

Kızlar bugün sonunda aile sağlığına gidip kayıt yaptırdım. Bana d vitamini verdi damla şeklinde. Kullanan var mı aranızda? Önceki gebeligimde vermemişlerdi kullanmamıştım hiç.
Ben kullanıyorum cnm hatta ikinci şişem d vitaminim hala düşük çıkıyor testlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…