2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bugün 12.hafta kontrolüne gittim.
Sata göre 12+2 usg de 12+4 çıktı.
Ense kalınlığı 1.36
2li için kan verecektim ama şansına lab.kan bakamıyormuş bu aralar-devlet hast-Özel bir lab.a yönlendirdi. 3gün içinde çıkar. Ararız dediler.
Amaaa sıpam bi hareketli bi hareketliydi. Taklalar dönmeler vb. Keşke kameraya alsaydık. Çikolata yedim üstüne m.suyu içtim. Ellerini ayaklarını gördüm. Kalbini duyduk. Cinsiyetideeee %80 erkek dedi. Ama 14.haftada tam belli olur dedi.
Ben yaş 35 olunca hep sağlık diledim.
Daha güzel haberler sizin olsun.
Tsh hapı vereli daha 1 ay olmamış ölçmeyelim dedi.
D vitamini damlası verdi.

Bende ilk gebeligim de kullanmıştım önemli baya ihmal etmeyin

Hala geriden geliyorum. Yazılanları okumaya çalışıyorum.
Gebelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz?
kestirilir cnm. bir sakincasi yok. ogluma gebeyken kestirdim hep. simdi de gerekince kestirecegim.

oh madallah super haberler.

Kızlar bugün sonunda aile sağlığına gidip kayıt yaptırdım. Bana d vitamini verdi damla şeklinde. Kullanan var mı aranızda? Önceki gebeligimde vermemişlerdi kullanmamıştım hiç.

Duymadım bende d vitamini demir hapı yazacak sanırı bu randevumda

Hala geriden geliyorum. Yazılanları okumaya çalışıyorum.
Gebelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz?

Ben kestirdim canım çok uzamıştı ve kırıklar vardı. Ama boyatmıcam sanırım. Oje de sürmüyorum. O konuda çok bi bilgim yok ama okudum bir yerde sürmüyorum hiç oje. Eğer canım isterse diye asetonsuz oje çıkarıcı aldım sadece. Oje kullanan var mı?

Ay benimki de öyle 16. haftada da kız derse o zaman inanacakmış halâ erkek hissediyorum diyor:))
Valla canm bende asımda hep erkek diyoduk kız dedi dr ama kesin değil dedi ama hala erkek hissediyoruz hayırlısı bakalim 2 hafta sonra ne dicek

Şişkinlik konusunda ben hiç rahatlatan bişey bulamadım boş midem bile davul gibi çocuklar anne göbeğin kocaman olmuş diyorlar komik geliyor onlara

Benim akşama kadar 5 aylık oluyor. Ayagımda hep çorap oluyor. Birde göbeğimi belimi üşütmemeye çalışıyorum.
3 gündür belime bir atkı sarıyorum. Sıcacık. Ohh misss. Karın şişliğide kalmadı

12.11.2018 sat 1991 doğumluyum
Canım evet erkek diyor kasım ayına fakat yumurtlama sattan 2hafta sonra gerçekleşiyor. Birde üstüne geç döllenme yaşadıysan bir sonraki aya kayıyor o ayda kız gösteriyor gerçi öyle olsa ultrasonda belli olurdu çin takvimine toz konduramadım bahane üretiyorum

Yok canım gec döllenme olamaz bebis ultrasonda 4 gün önden gidiyor hatta bende baktim hep erkek diyordu takvim ama doktor kesin kiz dedi

Aa senin de mi kızz ben niye görmedim hiç yazmışmıydın
Yazmıştım canım 2 hafta oldu :) ikili test için gittiğimde söylemişti.

Ah canım bizimkiler gibi ilgilenme stilleri olsa sen de istemezsin emin ol. Çok değişik insanlar o yüzden mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum kendi huzurum ve akıl sağlığım için:) sen de üzülme sürekli sıkboğaz edip her şeyine karışmaya ve yönetmeye çalışmalarından iyidir bence:) bir beklentin olmasın onlardam böylece canın sıkılmaz bir şey yapmadıklarında

Bi tane daha bnm eşimden doktor ikiside kıza benziyor dedi hala diyo doktor göremedi onların biri erkek
Bu erkeklerin erkek çocuk sevdasını anlamak mümkün değil gerçekten:)

Benm eşimde kız bebekleri dha çok seviyor ama oğlumuz olcak sağlıkla gelsinde farketmez diyor sağlıkla gelsinde 4 sene sonra çok uğraştı çok acı çektim kucagma almadan inanamiyorum hala:)
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım çok bekletmiş senin bebiş. Sağlıklı olsun da cinsiyet kız erkek hiç önemli değil gerçekten

Kızlarr hadi cinsiyeti öğrenenler söylesin çin takvimi tuttu mu ben şahsen çin takvimine göre yaptım tuttu
Tutmadı benim canım:)

Valla canm bende asımda hep erkek diyoduk kız dedi dr ama kesin değil dedi ama hala erkek hissediyoruz hayırlısı bakalim 2 hafta sonra ne dicek
Aynen bize de kesin değil dedi 3-4 hafta sonra gel kesinleştiririz dedi. Ben başta erkek hissediyprdum şimdi kız deyince doktor kıza alışmaya başladım bakalım ne olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…