- 24 Kasım 2017
- 2.343
- 6.597
- 158
Ben 10 gun fln oluyor kestirdim eğer su bebeğin ömrü kısalır fln diyorlar onu diyorsan batıl inanç olduğunu düşünüyorumHala geriden geliyorum. Yazılanları okumaya çalışıyorum.
Gebelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Ben kestirmemeyi düşünüyorum canımHala geriden geliyorum. Yazılanları okumaya çalışıyorum.
Bende ilk gebeligim de kullanmıştım önemli baya ihmal etmeyinBugün 12.hafta kontrolüne gittim.
Sata göre 12+2 usg de 12+4 çıktı.
Ense kalınlığı 1.36
2li için kan verecektim ama şansına lab.kan bakamıyormuş bu aralar-devlet hast-Özel bir lab.a yönlendirdi. 3gün içinde çıkar. Ararız dediler.
Amaaa sıpam bi hareketli bi hareketliydi. Taklalar dönmeler vb. Keşke kameraya alsaydık. Çikolata yedim üstüne m.suyu içtim. Ellerini ayaklarını gördüm. Kalbini duyduk. Cinsiyetideeee %80 erkek dedi. Ama 14.haftada tam belli olur dedi.
Ben yaş 35 olunca hep sağlık diledim.
Daha güzel haberler sizin olsun.
Tsh hapı vereli daha 1 ay olmamış ölçmeyelim dedi.
D vitamini damlası verdi.
Canım benim geçen Perşembe söyledi o zaman 13+3 dü kız yüzde 90 dedi eşim yüzde 10 luk ihtimallerde yaşıyorrAyy evet ya senin kontrol ne zaman benim 13+4 cıktı ultrasonda cinsiyeti söyledi sen gitsen sanada söyler aslında
kestirilir cnm. bir sakincasi yok. ogluma gebeyken kestirdim hep. simdi de gerekince kestirecegim.Hala geriden geliyorum. Yazılanları okumaya çalışıyorum.
oh madallah super haberler.Bugün 12.hafta kontrolüne gittim.
Sata göre 12+2 usg de 12+4 çıktı.
Ense kalınlığı 1.36
2li için kan verecektim ama şansına lab.kan bakamıyormuş bu aralar-devlet hast-Özel bir lab.a yönlendirdi. 3gün içinde çıkar. Ararız dediler.
Amaaa sıpam bi hareketli bi hareketliydi. Taklalar dönmeler vb. Keşke kameraya alsaydık. Çikolata yedim üstüne m.suyu içtim. Ellerini ayaklarını gördüm. Kalbini duyduk. Cinsiyetideeee %80 erkek dedi. Ama 14.haftada tam belli olur dedi.
Ben yaş 35 olunca hep sağlık diledim.
Daha güzel haberler sizin olsun.
Tsh hapı vereli daha 1 ay olmamış ölçmeyelim dedi.
D vitamini damlası verdi.
Tutmadııı erkek diyordu kız çıktı vallaKızlarr hadi cinsiyeti öğrenenler söylesin çin takvimi tuttu muben şahsen çin takvimine göre yaptım tuttu
Tutmadııı erkek diyordu kız çıktı valla
Canım sat ne zaman senin yaşın bir bakayım bende iki farklı yöntem çıkmış şimdi yaş ekliyorlar çıkartıyolar onlar yeni çıkmış ben eski usul baktım annemin öğrettiği gibiYok bende olmadi çin takvimi erkek diyordu
Kızlar bugün sonunda aile sağlığına gidip kayıt yaptırdım. Bana d vitamini verdi damla şeklinde. Kullanan var mı aranızda? Önceki gebeligimde vermemişlerdi kullanmamıştım hiç.
Hala geriden geliyorum. Yazılanları okumaya çalışıyorum.
12.11.2018 sat 1991 doğumluyumCanım sat ne zaman senin yaşın bir bakayım bende iki farklı yöntem çıkmış şimdi yaş ekliyorlar çıkartıyolar onlar yeni çıkmış ben eski usul baktım annemin öğrettiği gibi
Valla canm bende asımda hep erkek diyoduk kız dedi dr ama kesin değil dedi ama hala erkek hissediyoruz hayırlısı bakalim 2 hafta sonra ne dicekAy benimki de öyle 16. haftada da kız derse o zaman inanacakmışhalâ erkek hissediyorum diyor:))
Şişkinlik konusunda ben hiç rahatlatan bişey bulamadım boş midem bile davul gibi çocuklar anne göbeğin kocaman olmuş diyorlar komik geliyor onlara
Üşümekten mi dersin.. Dur ben de deniyim sağol canımBenim akşama kadar 5 aylık oluyor. Ayagımda hep çorap oluyor. Birde göbeğimi belimi üşütmemeye çalışıyorum.
3 gündür belime bir atkı sarıyorum. Sıcacık. Ohh misss. Karın şişliğide kalmadı
Canım evet erkek diyor kasım ayına fakat yumurtlama sattan 2hafta sonra gerçekleşiyor. Birde üstüne geç döllenme yaşadıysan bir sonraki aya kayıyor o ayda kız gösteriyor12.11.2018 sat 1991 doğumluyum
kahve iyice kötü yapar bence çünkü bende gastrit var iyice agirtiyor kahveKızlar mide yanmasına bir Öner’iniz var mı Türk kahvesi içsem iyi gelir mi süt ve kefiri denedim
Yok canım gec döllenme olamaz bebis ultrasonda 4 gün önden gidiyor hattaCanım evet erkek diyor kasım ayına fakat yumurtlama sattan 2hafta sonra gerçekleşiyor. Birde üstüne geç döllenme yaşadıysan bir sonraki aya kayıyor o ayda kız gösteriyorgerçi öyle olsa ultrasonda belli olurdu çin takvimine toz konduramadım bahane üretiyorum
Kızlarr hadi cinsiyeti öğrenenler söylesin çin takvimi tuttu muben şahsen çin takvimine göre yaptım tuttu
Yazmıştım canım 2 hafta oldu :) ikili test için gittiğimde söylemişti.Aa senin de mi kızz ben niye görmedim hiç yazmışmıydın
Insanoğlunun ortası yok sanırım herkes çok ilgileniyorlar diye şikayetleriyle bende hiç ilgilenmiyorlar umursamıyorlar diye üzülüyorum:) 4yildir çocuğumuz olsun diye bekliyoruz üç gorumce var gebeliğimi öğrendikten 2 ay sonra hayırlı olsuna aradılar ikiz olduğunu öğrendiler aramadılar bile bide üstüne ilk zamnlar çok hastalık çektim risk fazlaydı önceden düşük hikayem var kayinvalideyle kayınpedere dedim gelin yardım edin hiçbişi yapamıyorum kötüyüm göndermediler yanima istemediler gelmelerini onlarda gelmedi sağolsunlar genede ne diyim
Bu erkeklerin erkek çocuk sevdasını anlamak mümkün değil gerçekten:)Bi tane daha bnm eşimdendoktor ikiside kıza benziyor dedi hala diyo doktor göremedi onların biri erkek
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım çok bekletmiş senin bebiş. Sağlıklı olsun da cinsiyet kız erkek hiç önemli değil gerçektenBenm eşimde kız bebekleri dha çok seviyor ama oğlumuz olcak sağlıkla gelsinde farketmez diyor sağlıkla gelsinde 4 sene sonra çok uğraştı çok acı çektim kucagma almadan inanamiyorum hala:)
Tutmadı benim canım:)Kızlarr hadi cinsiyeti öğrenenler söylesin çin takvimi tuttu muben şahsen çin takvimine göre yaptım tuttu
Aynen bize de kesin değil dedi 3-4 hafta sonra gel kesinleştiririz dedi. Ben başta erkek hissediyprdum şimdi kız deyince doktor kıza alışmaya başladım bakalım ne olacak:)Valla canm bende asımda hep erkek diyoduk kız dedi dr ama kesin değil dedi ama hala erkek hissediyoruz hayırlısı bakalim 2 hafta sonra ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?