2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
duskapani canım hersene gelip enaz 20 gün kalan insanlar bu sene ihtiyacım var ve gelmediler beklentiye girmek dgl de biraz sınır oldum sanırım iyiyken hizmetleri bol diye geliyordular bu sene bi çorba kaynatcaklar diye gelmediler gelmemeleri daha iyi tabi rahatım yerinde o ayrı meselede ne bilem işte

Çin takvimine gorede kız bakalim ne diyecek dr

Ha şimdi anladım canım her sene gelip de şimdi gelmiyorlarsa can sıkıcı tabii. Ben genel huyları böyle diye anlamıştım. Doğru kendilerine hizmet varken geliyorlar yardıma gelmiyorlar yani tam bencillik bu. Aman boşver takma kafana dediğin gibi rahatın yerindeyse sıkıntı yok. İnşallah rahat geçirirsin bundan sonrasını da hiç ihtiyacın olmaz kimseye

B
Ben de Çin takvimine göre erkek çıkıyor hadi bakalım

Amin ins cnm hepimizinde rahat geçsin ins

Ayıp etmişler. Ama yine de uzak durmaları çok daha iyi diye düşünüyorum.

Bu hafta baş ağrısıyla cebelleşiyorum çok fena.. Sizin de oldu mu bu haftalarda yoktu önceden halsizlik bulantı vardı sadece

Bu hafta baş ağrısıyla cebelleşiyorum çok fena.. Sizin de oldu mu bu haftalarda yoktu önceden halsizlik bulantı vardı sadece
Benim oluyor gün boyu sürerse parol içiyorum. Sanırım vücutta kan miktarı arttığı için oluyormuş. Ama nadiren oluyor bir sebebi de yok yorgunluk va gibi benimkinin

Kızlar bugün sonunda aile sağlığına gidip kayıt yaptırdım. Bana d vitamini verdi damla şeklinde. Kullanan var mı aranızda? Önceki gebeligimde vermemişlerdi kullanmamıştım hiç.
d vitamini eksikligi olan gebe annelerin cocuklarinin kronik hastaliklara yakalanma olasiligi daha fazlaymis diye okudum .

Ben 13+2yim doktora gittim devlet oldugu icin cinsiyeti 20 haftada solerim dedi ilgilenmedi fazla goruntu bile vermediler daha 3 hafta sonra ozele gidip ogrenirim artik bi tane de kizim var cok merak ediyo 3buck yasinda erkek olcak diye diretiyo onuda goturucez doktora beraber ogrenrsek daha iyi olur cok fazla israr ediyo kiz olablr belki dedgmz zaman hayir erkek diye diretiyo bakalm ne cikacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…