Sanırım bu sonuç değil bir değer. Başka bir sayfada grafikli birşey oluyor orda yazıyor diğer değerlerle değerlendirilip bir oran çıkıyor, yorum kısmı orası olması lazım
Günaydın kızlar
3-4 gündür kasıklarım ağrıyor. Oturup kalkarken, yatakta dönerken , bide çorap giymek için eğilirken acı çekiyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. Dün doktoruma da anlattım , bunların normal olduğunu vücudun genişlemeye başlamasına bebeğin kendine yer açmasın bağlı olduğunu söyledi. Sanki bıçak saplıyorlar gibi acıyor ya
Şimdi ben de onu yazmıştım. kasıklar ve daha aşağısı ağrı ve sızı var bende de. Aşağı taraf rahim genişlemesinden oluyormuş. Kasıklar da bebek kendine yer açıyormuş vücut geriliyormuş, dün sormuştum dr a
ben henüz yaptırmadım ama kızım da böyde değildi. 1/3600 gibi oranlar vardı. doktora gösterdiniz mi? ense kalınlığı ile tekrar hesaplar diye düşünüyorum
Şimdi ben de onu yazmıştım. kasıklar ve daha aşağısı ağrı ve sızı var bende de. Aşağı taraf rahim genişlemesinden oluyormuş. Kasıklar da bebek kendine yer açıyormuş vücut geriliyormuş, dün sormuştum dr a
Günaydınlar :)
Ne güzel herkes cinsiyetleri öğrenmiş :)
Bizim doktorumuz bir şey demedi, biz de sormadık :)
Aşırı bi merakımız da yoktu, şimdi herkes yazınca acaba bizimki ne diye merak ettim :)
Benim karnım hiç çıkmadı henüz.
Sizlerin karınları ne alemde?:)
Kızlar bugün sonunda aile sağlığına gidip kayıt yaptırdım. Bana d vitamini verdi damla şeklinde. Kullanan var mı aranızda? Önceki gebeligimde vermemişlerdi kullanmamıştım hiç.
D vitamini kullanıyorum.
Hatta içinde son damlalar kaldı, doktora sordum yeniden alıp kullanmaya devam etmem gerekiyormuş.
D vitaminine çok önem veriyorlar.
Evet cnm ben de çok panik bi insanım baya telaşlandım ama dr normal bunlar olacak diyor.yavaş hareket etmeye çalış yatıp kalkarken kolundan destek al, bi de bana düzenli yürüyüş ve nefes egzersizi önerdi.
Günaydın kızlar
3-4 gündür kasıklarım ağrıyor. Oturup kalkarken, yatakta dönerken , bide çorap giymek için eğilirken acı çekiyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor. Dün doktoruma da anlattım , bunların normal olduğunu vücudun genişlemeye başlamasına bebeğin kendine yer açmasın bağlı olduğunu söyledi. Sanki bıçak saplıyorlar gibi acıyor ya
freshh ve ceres agrilariniz cok normal korkmayin. kuyruk sokumu da cok agrir. bazen oturamazsiniz bile. vucut doguma kadar bu sekilde esnetiyor kemik bosluklarini ki nirmal doguma olanak dogsun...
hapsururken bacaklarini karnina dogru cekersen agri saplanmaz ceres..
Günaydınlar :)
Ne güzel herkes cinsiyetleri öğrenmiş :)
Bizim doktorumuz bir şey demedi, biz de sormadık :)
Aşırı bi merakımız da yoktu, şimdi herkes yazınca acaba bizimki ne diye merak ettim :)
Benim karnım hiç çıkmadı henüz.
Sizlerin karınları ne alemde?:)
D vitamini kullanıyorum.
Hatta içinde son damlalar kaldı, doktora sordum yeniden alıp kullanmaya devam etmem gerekiyormuş.
D vitaminine çok önem veriyorlar.
gunaydin cnm. benim karnim ilk regl gecikmesiyle cikti. o zamandan beri hamile pantoloni giyiyorum.
vitamin vs vermedi daha bana. sadece yuksek doz folik asit aliyorum.
cinsiyet bizde de yok henuz kuzu uyumaktan alamadi kendini gostermedi