2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok cok gecmis olsun dualarim seninle iyi düşün sakin olumsuzu getirme aklina

Allah yardımcın olsun şifa versin ins biran önce geçer
hepiize cok tesekkur ederim :)

Canım geçmiş olsun bu sefer inşallah çare olacaktır. Acil şifalar

Selam arkadaşlar kontrolden geldım büyük ihtimalle kızım oluyor zaten hislerim de o yöndeydi hakkımızda hayırlısı doktor 6 hafta sonra gel dedı ama bence cok gec özlersen erken gel dedı ama

Canim hayirli olsun hangi hastane hangi doktor

Geçmiş olsun canim Allah şifanızı versin dilerim bi an evvel geçer rahatsızlığın

Gözünaydın cnm sağlıkla gelsin. Darısı başımıza inşAllah

12 haftamda gittiğim doktor kontrolünde bebeğimin ense kalınlığı 3.6 mm ölçüldü. Doktorum riskli gördüğü için NİPT testi yaptırmamızı önerdi. Testi yaptırdım, sonuçlarını önümüzdeki günlerde bekliyorum. 4 gün sonra bugün riskli gebelik uzmanı bir profesöre tekrar gittim, ense kalınlığını 4 ün üzerinde ölçtüğünü belirtti. Eğer bebeği aldırmayı düşünüyorsam aminosentez testini yaptırmayı önerdi. Ağlamaktan harap olmuş haldeyim, lütfen bu durumda olan veya bu şekilde doğum yapan kişilere tanık olanlarınız varsa fikirlerinizi Allah rızası için esirgemeyin..

Canım sakinles hiç canını sıkma eğtim ve araştırma hastanesi yada üniversite hastanesine git birde. Ben özel eğitimde calstm sağlıklı denen çocuklara engelli dendgi olms bu durumda olan da cok duydum. Sen sakinles bu dedgm hastanlere de git mutlaka hiç üzülme canım Rabbimden gelen her şeye razıyız diye dusunlm.

Canım önce biraz daha olumlu bakmaya calış risksiz denip sorunlu doğumlar olmuyormu? Aynı durumu eltim yaşadı 2,5 aylık oğlu var maşallah turp gibi ilk eğitim araştırma hastanesi çat çat söyledi ve kesin gibi konustu sonra farklı bir prof a gitti oda öyle gibi duruyor ama kesin değil yurt dışına giden kan tahlilini önerdi tabi eğer gebeliği sonlandırmayı düşünecekseniz diye ama öyle bir düşünceleri hiç olmadı neyse sonuç olarak hepsi sağlıklı bizde çok mutluyuz eminim çok zor ama daha sakin olmaya calış sende sağlıkla kavuşacaksın inşallah

Bu kvdeler hep mi sinir bozar ya
Kadını insan yerine koyup arıyorm,cinsiyet %51 kız dedik.
Olsun diyoe bana teleffonda
Olsun ne lan Ben kac sene ugrastım o bebe icin sen biliyon mı ayı diyesim geldi
Verdim telefonu ogluna küfür etmiyik diye
Dedim senin bu anan insan degil oglum,baska bi tür bu dedin dayaanamadım
Sacmalıyo sen ne takıyon ona diyo
Huzursavar yeminle dedim

Benimde yarın ikili test için ve muayene için randevum vardı fakat ani bir kararlar testi yaptırmamaya karar verdim. 2 hafta sonra kontrol muayenesine gideceğim inşallah cinsiyeti öğreniriz

Bencede takma onu ciddi saçmalıyorlar sen keyfini çıkar

Benimde yarın ikili test için ve muayene için randevum vardı fakat ani bir kararlar testi yaptırmamaya karar verdim. 2 hafta sonra kontrol muayenesine gideceğim inşallah cinsiyeti öğreniriz
Ultrasında bakıyor zaten.Ama özelde benim dr sormadı misal kan testini yaptırın asagıda dedi.Genelde sormuyorlarmıs istiyor musun diye cnm.Bana ölcümü zor aldı,bunu ölcmeden cıkmam,gerekirse 2 saat bekleriz bu önemli dedi.

Boşver canım hic takma kafana tika kulaklarini keyfini cikar bnm hamileliği öğrendi sevinmediler bile ikizi duyunca biraz heyecanlandılar ikiside kiza benziyo doktor dedim olsun bisi olmaz dediler ya :) üstüne bir haftadır 2-3 kez konuştuk hala her konuşmada soruyorlar ne zmn gitcen doktora kesin belli olması için artık sinirlenmiyorum da notrum artık

Ayy neler geliyo dilimin ucuna da iste söyleyemiyorm senin oglun vardı da sen naptın diyesim var misal:)
Ayyh Allah bagıslasın ikiz bide masallah

Canım benim bi tanıdığın iki oğluna da down sendromlu dediler ikisi de sapasağlam maşallah.Ki senin kesin değil testler yapılmamış daha,gönlünü ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…