pazartesi benim kontrol bakalım söyler mi doktor acaba ya da bebiş gösterir mi kendini ay heyecanlandımYarin nasipse gitcem doktoruma umarım öğrenirim ben desenn belli gdcgn tatih
Cok cok gecmis olsun dualarim seninle iyi düşün sakin olumsuzu getirme aklina
R Rzg14 çok geçmiş olsun canm Allah yardımcın olsun. Evet maddi açıdan belki biraz zorlar ama yeterki sağlıkla gelsin para bir şekilde hallolur Allah’ın izniyle. Serumlar iyi gelir inşAllah.
@Portakallicilek canm benimde bugünlerde akıntım arttı bazen daha yoğun bazen sulu gibi oluyor. Normal sanırım
@pinar_kerem gözünaydın canm sağlıkla gelsin inşAllah.
hepiize cok tesekkur ederim :)Allah yardımcın olsun şifa versin ins biran önce geçer
Canım geçmiş olsun bu sefer inşallah çare olacaktır. Acil şifalarguzel dilekte bulunan tum arkadaslara tesekkur ederim. dr igneden vazgecti cunku orta duyarliymis. suan serumla verilen baya agir bir antibiyotikmis..hastane yatisi olmadan sgk odemiyormus. simdilik 5 gun verecekler. sonrasini bilemiyorum. riskleri konustuk, efeksiyon tedavi edilmezse erken gebelik kaybi, erken dogum, anne bobreginin iflasina kadar giden ciddi bir tablo var.
evde de 4.5 yasinda cocugum var. dedim ben kalmam. yatis yapildi ilaci aldim, eve izinli ciktim o yuzden. her gun gitgel yapacagim. kadin dogumdan nefrolojiye transfer oldum simdilik.
Selam arkadaşlar kontrolden geldım büyük ihtimalle kızım oluyor zaten hislerim de o yöndeydi hakkımızda hayırlısı doktor 6 hafta sonra gel dedı ama bence cok gec özlersen erken gel dedı ama
guzel dilekte bulunan tum arkadaslara tesekkur ederim. dr igneden vazgecti cunku orta duyarliymis. suan serumla verilen baya agir bir antibiyotikmis..hastane yatisi olmadan sgk odemiyormus. simdilik 5 gun verecekler. sonrasini bilemiyorum. riskleri konustuk, efeksiyon tedavi edilmezse erken gebelik kaybi, erken dogum, anne bobreginin iflasina kadar giden ciddi bir tablo var.
evde de 4.5 yasinda cocugum var. dedim ben kalmam. yatis yapildi ilaci aldim, eve izinli ciktim o yuzden. her gun gitgel yapacagim. kadin dogumdan nefrolojiye transfer oldum simdilik.
Canım geçmiş olsun bu sefer inşallah çare olacaktır. Acil şifalar
amin cok tesekkur ederim sizlere.Geçmiş olsun canim Allah şifanızı versin dilerim bi an evvel geçer rahatsızlığın
Gözünaydın cnm sağlıkla gelsin. Darısı başımıza inşAllahİyi aksmlar kızlarr
Cok sükür kontrolümüz güzel gecti
1.6 cıktı ense kalınlıgı gayet güzel dedi de
%51 kız dedi bize de
Göstermedi kendini bizimki,uyudu 16.30 da gittik kontrole 18.00 de cıktık
Ölcüm yaptırmadı bi türlü döndü durdu.Araya bekleyenleri aldık,cikolata yedim,yürüdüm,öksürdüm yok anam inat zor ölctü dr
Canım sakinles hiç canını sıkma eğtim ve araştırma hastanesi yada üniversite hastanesine git birde. Ben özel eğitimde calstm sağlıklı denen çocuklara engelli dendgi olms bu durumda olan da cok duydum. Sen sakinles bu dedgm hastanlere de git mutlaka hiç üzülme canım Rabbimden gelen her şeye razıyız diye dusunlm.12 haftamda gittiğim doktor kontrolünde bebeğimin ense kalınlığı 3.6 mm ölçüldü. Doktorum riskli gördüğü için NİPT testi yaptırmamızı önerdi. Testi yaptırdım, sonuçlarını önümüzdeki günlerde bekliyorum. 4 gün sonra bugün riskli gebelik uzmanı bir profesöre tekrar gittim, ense kalınlığını 4 ün üzerinde ölçtüğünü belirtti. Eğer bebeği aldırmayı düşünüyorsam aminosentez testini yaptırmayı önerdi. Ağlamaktan harap olmuş haldeyim, lütfen bu durumda olan veya bu şekilde doğum yapan kişilere tanık olanlarınız varsa fikirlerinizi Allah rızası için esirgemeyin..
Israr ettik diye sanırımZaten yüzde 50 ihtimal herkeste var yüzde 1 ile niye kafanızı karıştırmış ki doktor anlamadım
Canım önce biraz daha olumlu bakmaya calış risksiz denip sorunlu doğumlar olmuyormu? Aynı durumu eltim yaşadı 2,5 aylık oğlu var maşallah turp gibi ilk eğitim araştırma hastanesi çat çat söyledi ve kesin gibi konustu sonra farklı bir prof a gitti oda öyle gibi duruyor ama kesin değil yurt dışına giden kan tahlilini önerdi tabi eğer gebeliği sonlandırmayı düşünecekseniz diye ama öyle bir düşünceleri hiç olmadı neyse sonuç olarak hepsi sağlıklı bizde çok mutluyuz eminim çok zor ama daha sakin olmaya calış sende sağlıkla kavuşacaksın inşallah12 haftamda gittiğim doktor kontrolünde bebeğimin ense kalınlığı 3.6 mm ölçüldü. Doktorum riskli gördüğü için NİPT testi yaptırmamızı önerdi. Testi yaptırdım, sonuçlarını önümüzdeki günlerde bekliyorum. 4 gün sonra bugün riskli gebelik uzmanı bir profesöre tekrar gittim, ense kalınlığını 4 ün üzerinde ölçtüğünü belirtti. Eğer bebeği aldırmayı düşünüyorsam aminosentez testini yaptırmayı önerdi. Ağlamaktan harap olmuş haldeyim, lütfen bu durumda olan veya bu şekilde doğum yapan kişilere tanık olanlarınız varsa fikirlerinizi Allah rızası için esirgemeyin..
Saolasın cnmGözünaydın cnm sağlıkla gelsin. Darısı başımıza inşAllah
Bencede takma onu ciddi saçmalıyorlar sen keyfini çıkarBu kvdeler hep mi sinir bozar ya
Kadını insan yerine koyup arıyorm,cinsiyet %51 kız dedik.
Olsun diyoe bana teleffonda
Olsun ne lanBen kac sene ugrastım o bebe icin sen biliyon mı ayı diyesim geldi
Verdim telefonu ogluna küfür etmiyik diye
Dedim senin bu anan insan degil oglum,baska bi tür bu dedin dayaanamadım
Sacmalıyo sen ne takıyon ona diyo
Huzursavar yeminle dedim
Ultrasında bakıyor zaten.Ama özelde benim dr sormadı misal kan testini yaptırın asagıda dedi.Genelde sormuyorlarmıs istiyor musun diye cnm.Bana ölcümü zor aldı,bunu ölcmeden cıkmam,gerekirse 2 saat bekleriz bu önemli dedi.Benimde yarın ikili test için ve muayene için randevum vardı fakat ani bir kararlar testi yaptırmamaya karar verdim. 2 hafta sonra kontrol muayenesine gideceğim inşallah cinsiyeti öğreniriz
Boşver canım hic takma kafana tika kulaklarini keyfini cikar bnm hamileliği öğrendi sevinmediler bile ikizi duyunca biraz heyecanlandılar ikiside kiza benziyo doktor dedim olsun bisi olmaz dediler ya :) üstüne bir haftadır 2-3 kez konuştuk hala her konuşmada soruyorlar ne zmn gitcen doktora kesin belli olması için artık sinirlenmiyorum da notrum artıkBu kvdeler hep mi sinir bozar ya
Kadını insan yerine koyup arıyorm,cinsiyet %51 kız dedik.
Olsun diyoe bana teleffonda
Olsun ne lanBen kac sene ugrastım o bebe icin sen biliyon mı ayı diyesim geldi
Verdim telefonu ogluna küfür etmiyik diye
Dedim senin bu anan insan degil oglum,baska bi tür bu dedin dayaanamadım
Sacmalıyo sen ne takıyon ona diyo
Huzursavar yeminle dedim
Aynen ya ,ben heyecanımı paylasmısım o ne diyor.Kocam havalara uctu kız diye,anasına noluyosa.Bencede takma onu ciddi saçmalıyorlar sen keyfini çıkar
Ayy neler geliyo dilimin ucuna da iste söyleyemiyormBoşver canım bnm hamileliği öğrendi sevinmediler bile ikizi duyunca biraz heyecanlandılar ikiside kiza benziyo doktor dedim olsun bisi olmaz dediler ya :) üstüne bir haftadır 2-3 kez konuştuk hala her konuşmada soruyorlar ne zmn gitcen doktora kesin belli olması için artık sinirlenmiyorum da notrum artık
12 haftamda gittiğim doktor kontrolünde bebeğimin ense kalınlığı 3.6 mm ölçüldü. Doktorum riskli gördüğü için NİPT testi yaptırmamızı önerdi. Testi yaptırdım, sonuçlarını önümüzdeki günlerde bekliyorum. 4 gün sonra bugün riskli gebelik uzmanı bir profesöre tekrar gittim, ense kalınlığını 4 ün üzerinde ölçtüğünü belirtti. Eğer bebeği aldırmayı düşünüyorsam aminosentez testini yaptırmayı önerdi. Ağlamaktan harap olmuş haldeyim, lütfen bu durumda olan veya bu şekilde doğum yapan kişilere tanık olanlarınız varsa fikirlerinizi Allah rızası için esirgemeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?