Cinsiyetleri de öğrenseydik inşallah onun heyecanı da başka vallahi ben ay tatlı çekti canım erkek mi acaba ay ekşi de çekti kız mı acaba diye düşünüp duruyorumBir ablam var rüyası hep çıkar o kız gördü annem de sonra tüm Çin Rus v.b takvimlere de baktım kızben de bu kadar maruz kalınca kız hisddyrm eşime şimdiden kabullndrdm kızımız olacak diye o da bizim sülalede kız çok nadir oluyor diyor ama kız kıyafetlerine bayılıyor erkekte çok seçenek yok diyor
Alınganlık çok oluyor gerçekten ben de içten içe kırılıyorum her şeye resmen yani saçmaladığımın farkındayım ama elden bişey gelmiyor.. Benim de eşim süslü püslü takılmamı özlemiş bense kafamı kaldıramıyorum yerden napayımBen ortaokuldayım. Hocam saçınız beyazlaşmış yaşlanmışsınız diyen küçük ergenlerim var. Sizinkiler biraz daha zordur elbette ama emin olun bizimkiler de bizi inceleyip kendi çaplarında eğleniyorlar. Saçlarım 20 li yaşlarımda beyazladı. Şimdi bembeyaz ve boyatmayacağım. insan kendisi üzüldüğü bir şeyi yüzüne vurulduğunda daha alıngan olur ya herhalde o nedenle böyle söylemeleri beni üzüyor. Hiç değilse makyajıma ojeme kıyafetime falan özen göstererek başa çıkmaya çalışıyorum. Tabi bunlar dert değil allah sağlık versin. Hormonlar işte alıngan ve takıntılı davrandırıyor bazen. Bebişlerimiz sağlıkla gelsin yaparız her süsümüzü yeniden.
Aynen öyle bebişler sağlıklı olsun yeter ki:) benim de üniversite son sınıfta beyazlar tek tük çıkmaya başladı şimdi de var bazen görünce söylüyorlar hocam siz de yaşlanmışsınız diye :) gülüp geçiyorum napayım:) sizin küçük ergenler benim büyük ergenler geçsinler dalgalarını bakalım onların da beyazlayacak nasılsa:) tamamen beyaz saç da çok güzel duruyor bence benin hoşuma gidiyor:)Ben ortaokuldayım. Hocam saçınız beyazlaşmış yaşlanmışsınız diyen küçük ergenlerim var. Sizinkiler biraz daha zordur elbette ama emin olun bizimkiler de bizi inceleyip kendi çaplarında eğleniyorlar. Saçlarım 20 li yaşlarımda beyazladı. Şimdi bembeyaz ve boyatmayacağım. insan kendisi üzüldüğü bir şeyi yüzüne vurulduğunda daha alıngan olur ya herhalde o nedenle böyle söylemeleri beni üzüyor. Hiç değilse makyajıma ojeme kıyafetime falan özen göstererek başa çıkmaya çalışıyorum. Tabi bunlar dert değil allah sağlık versin. Hormonlar işte alıngan ve takıntılı davrandırıyor bazen. Bebişlerimiz sağlıkla gelsin yaparız her süsümüzü yeniden.
Alınganlık çok oluyor gerçekten ben de içten içe kırılıyorum her şeye resmen yani saçmaladığımın farkındayım ama elden bişey gelmiyor.. Benim de eşim süslü püslü takılmamı özlemiş bense kafamı kaldıramıyorum yerden napayım
Aynen öyle bebişler sağlıklı olsun yeter ki:) benim de üniversite son sınıfta beyazlar tek tük çıkmaya başladı şimdi de var bazen görünce söylüyorlar hocam siz de yaşlanmışsınız diye :) gülüp geçiyorum napayım:) sizin küçük ergenler benim büyük ergenler geçsinler dalgalarını bakalım onların da beyazlayacak nasılsa:) tamamen beyaz saç da çok güzel duruyor bence benin hoşuma gidiyor:)
Aynen öyle bebişler sağlıklı olsun yeter ki:) benim de üniversite son sınıfta beyazlar tek tük çıkmaya başladı şimdi de var bazen görünce söylüyorlar hocam siz de yaşlanmışsınız diye :) gülüp geçiyorum napayım:) sizin küçük ergenler benim büyük ergenler geçsinler dalgalarını bakalım onların da beyazlayacak nasılsa:) tamamen beyaz saç da çok güzel duruyor bence benin hoşuma gidiyor:)
Bir erkek daha geldiiSelam kızlar. Benim bebeğim de erkekmiş12+3 te öğrendim.
bana da çok iyi geldi burası çekinmeden sıkılmadan paylaşmak anlaşılmak çok güzelÖyle gerçekten. Koskoca kadınsın buna mı takıyorsun diye kızıyorum kendime ama mızmız bir şey oldum. Korkarım bebişin huyu olacak bir de kız çıkarsa nazından geçilmeyecek. Hiç böyle biri değilimdir aslında.
Hiç bozmayalım moralimizi biz yine süslü püslü gezeceğiz elinden tutup miniklerimizin dünyanın en bakımlı anneleri olacağız. Kendimizi iyi hissedeceğiz enerjimiz ve ağzımızın tadı geri gelecek. Biz burada birbirimizi en iyi anlayan insanlar olarak omuz omuza her zorluğu daha kolay atlatıp birbirimize destek olacağız. İyi ki varsınız kızlar. Hiç birinizi şahsen tanımasam da bana çok yardımınız oluyor. Hepinize ayrı ayrı dualar ediyorum.
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı başıma özelde mi öğrendin cinsiyeti canımSelam kızlar. Benim bebeğim de erkekmiş12+3 te öğrendim.
Yok ya akıntı gayet normal benim de hamile kaldığımdan beri çok yoğunKizlarr iyi akşamlar size bir sualim olacak akıntı durumlariniz nasıl?? Benim resmen su gibi günde 3 4 kez çamaşır degistiriyorum camasirim sürekli ıslak bu haftalarda normal mi acaba dun doktora sormayi unuttum tabikidebir hata yaptim google amcaya sordum amniyon sıvısı olabilir yazmışlar tırstım
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallahKızlar doktordan çıktım az önce, kendi doktorum diye demiyorum çok seviyorum kendisi allah razı olsun çok ilgili2li test sonucuma baktık birlikte test sonucu okadar güzel ve temiz çıkmışki risk yok denecek kadar azmış, 10binde bir ihtimal bile değil dedi. Gönlüm içim ferahladı resmen sonuçlardan çok korkuyordum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Benimde çok fazlaydı şimdi azalmaya başlıyo yavaş yavaş ama doğuma yakın daha da artıyo önceki tecrübeme göre. gayet normal canım endişelenme google zaten felaket tellalı maşallah ben hiç araştırmıyorum onun için.Kizlarr iyi akşamlar size bir sualim olacak akıntı durumlariniz nasıl?? Benim resmen su gibi günde 3 4 kez çamaşır degistiriyorum camasirim sürekli ıslak bu haftalarda normal mi acaba dun doktora sormayi unuttum tabikidebir hata yaptim google amcaya sordum amniyon sıvısı olabilir yazmışlar tırstım
Yok ya akıntı gayet normal benim de hamile kaldığımdan beri çok yoğun
Çok tesekkur ederim cevabiniz için böyle seyler icin doktoru aramak cok mantikli gelmiyor sormayincada kendimi yiyorum icimi rahatlattiniz cok sagolun:)Benimde çok fazlaydı şimdi azalmaya başlıyo yavaş yavaş ama doğuma yakın daha da artıyo önceki tecrübeme göre. gayet normal canım endişelenme google zaten felaket tellalı maşallah ben hiç araştırmıyorum onun için.
Ne demek sağlıkla geçen bir hamilelik olur inşallah hepimiz, için deÇok tesekkur ederim cevabiniz için böyle seyler icin doktoru aramak cok mantikli gelmiyor sormayincada kendimi yiyorum icimi rahatlattiniz cok sagolun:)
Kızlar mide yanmasına bir Öner’iniz var mı Türk kahvesi içsem iyi gelir mi süt ve kefiri denedim
Canım çok geçmiş olsun inşallah bununla biter enfeksiyon. Kaç gün yatacaksin hastanede belli micanim cok sıkkın benim. dr aradi. nedrolojiyle gorusmusler. bu kezde igne olacakmisjm sabah aksam antibiyotik. orta duyarli bir ilacmis. asil iletkili ilac sadece yurt disinda varmis. burda olmadigi icin deneme yanilmayla antibiyotik oluyorum ;( zaten her gun kan sulandirici igne, hafta da 1 proluton igne. simdi de bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?