2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cinsiyetleri de öğrenseydik inşallah onun heyecanı da başka vallahi ben ay tatlı çekti canım erkek mi acaba ay ekşi de çekti kız mı acaba diye düşünüp duruyorum

Alınganlık çok oluyor gerçekten ben de içten içe kırılıyorum her şeye resmen yani saçmaladığımın farkındayım ama elden bişey gelmiyor.. Benim de eşim süslü püslü takılmamı özlemiş bense kafamı kaldıramıyorum yerden napayım

Aynen öyle bebişler sağlıklı olsun yeter ki:) benim de üniversite son sınıfta beyazlar tek tük çıkmaya başladı şimdi de var bazen görünce söylüyorlar hocam siz de yaşlanmışsınız diye :) gülüp geçiyorum napayım:) sizin küçük ergenler benim büyük ergenler geçsinler dalgalarını bakalım onların da beyazlayacak nasılsa:) tamamen beyaz saç da çok güzel duruyor bence benin hoşuma gidiyor:)

Öyle gerçekten. Koskoca kadınsın buna mı takıyorsun diye kızıyorum kendime ama mızmız bir şey oldum. Korkarım bebişin huyu olacak bir de kız çıkarsa nazından geçilmeyecek. Hiç böyle biri değilimdir aslında.
Hiç bozmayalım moralimizi biz yine süslü püslü gezeceğiz elinden tutup miniklerimizin dünyanın en bakımlı anneleri olacağız. Kendimizi iyi hissedeceğiz enerjimiz ve ağzımızın tadı geri gelecek. Biz burada birbirimizi en iyi anlayan insanlar olarak omuz omuza her zorluğu daha kolay atlatıp birbirimize destek olacağız. İyi ki varsınız kızlar. Hiç birinizi şahsen tanımasam da bana çok yardımınız oluyor. Hepinize ayrı ayrı dualar ediyorum.

Doğru onların da beyazlaşacak saçları geçsinler bakalım napalım biz bebişlerimizi alalım da kucağımıza. Bu günler çabuk geçsin istiyorum sadece. Sevgiler

bana da çok iyi geldi burası çekinmeden sıkılmadan paylaşmak anlaşılmak çok güzel

Kızlar doktordan çıktım az önce, kendi doktorum diye demiyorum çok seviyorum kendisi allah razı olsun çok ilgili 2li test sonucuma baktık birlikte test sonucu okadar güzel ve temiz çıkmışki risk yok denecek kadar azmış, 10binde bir ihtimal bile değil dedi. Gönlüm içim ferahladı resmen sonuçlardan çok korkuyordum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kizlarr iyi akşamlar size bir sualim olacak akıntı durumlariniz nasıl?? Benim resmen su gibi günde 3 4 kez çamaşır degistiriyorum camasirim sürekli ıslak bu haftalarda normal mi acaba dun doktora sormayi unuttum tabikide bir hata yaptim google amcaya sordum amniyon sıvısı olabilir yazmışlar tırstım

Yok ya akıntı gayet normal benim de hamile kaldığımdan beri çok yoğun

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına al inşallah

Benimde çok fazlaydı şimdi azalmaya başlıyo yavaş yavaş ama doğuma yakın daha da artıyo önceki tecrübeme göre. gayet normal canım endişelenme google zaten felaket tellalı maşallah ben hiç araştırmıyorum onun için.

Yok ya akıntı gayet normal benim de hamile kaldığımdan beri çok yoğun
Çok tesekkur ederim cevabiniz için böyle seyler icin doktoru aramak cok mantikli gelmiyor sormayincada kendimi yiyorum icimi rahatlattiniz cok sagolun:)

Canım çok geçmiş olsun inşallah bununla biter enfeksiyon. Kaç gün yatacaksin hastanede belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…