2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Allah korktuguna ugratmasın dogmadan neyin ne olacağı belli olmaz canım

Ağzına sağlık noktasına kadar katılıyorum artik bebek hakkinda bilgi bile vermiyorum oda sormuyor

Öncelikle inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız bebeğinizi. Ben sizin yerinizde olsam amniyosentez yaptırırdım aldırmak veya aldırmamakla ilgisi yok bence bunun. Aldırmasam bile kesin bilmek isterdim. Bir de bunları yaşayanların açtığı konular var o konuları aratın isterseniz daha net bilgiler vardır.inşallah sağlıklıdır bebeğiniz sizin için dua edeceğim

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah, bebeğini sana bağışlasın. Dualarım seninle, güzel haberlerini bekliyoruz.

Ben kozmetik ürünlerin sağlıklı olmadığını düsünüyorum. İlk çocuğumdada bırakmiştım her şeyi. Makyaj yapmıyorum. Oje sürmüyorum. Krem sürmüyorum. Parfüm sıkmıyorum. Sadece gül suyu ve bebe yağı. Kilo almayınca Bebe yağı daha almadım ama bakacağım.
Kola gibi asitlileri içmiyorum. Kahve çay içmiyorum.

Hiç üzülme canım.. hayırlısıyla hiç birşey yoktur saglikli bir şekilde alırsın kucağına.. etrafımda yakınlarım dan duydum bunlardan birisi de halam..doğum yapana kadar sürekli sorunlu dediler allaha şükürler olsun hiç birseyide yok hemde çok zeki..Bu testler de yanılma payı %30 o yüzden gönlün rahat olsun eminim hiç birşey olmayacak

Canım o çoğu insanda var kız deyince olsun diyorlar kız evlat değil i eksikliğini var Allah aşkına ya bence erkek evlattan daha iyi yakın anne babaya. Rabbim hayırlı evlat versin öncelikle. Sen takma kafana biz özellikle kız istiyoruz eşim ben annemle kayınvalidemler rabbim sağlıkla versin..

ben de makyaj yapmıyorum. o yüzden de herkes iyi misin bişi mi oldu diye soruyorlar :) sırf bu sorular yüzünden bir hafta falan kalem çektim. şimdi yavaş yavaş toparlıyorum bulantılar geçiyor diye yine makyaj yapmıyorum. oheyi normalde de kullanmıyorum o yüzden eksikliğini hissetmiyorum bile :)

R Rzg14 canım çok geçmiş olsun insan kendini unutuyor çocuğunu düşünürken .ben oğluma hamileyken ameliyata alacaklardı beni doktor ameliyattan sonra bebeğin yaşayıp yaşamadığına bakıcaz demişti .hiç unutmuyorum o anı ona birşey olmasın diye kendi canımdan vazgeçmiştim.çok şükür gerek kalmadı ameliyata.
sağ sağlım vakti gelince alalım kucaklarımıza yavrularımızı inşallah .tek derdimiz bulantılarımız çatlaklarımız kilolarımız olsun

Aynenn ya evlatt evlattır,cahllik işte..
Amıınnn cumlemıze insss

Günaydın tatlis anneler. Sizlere bir sorum olacak. Acaba gece nasil yatıyorsunuz? Solunuza mi yoksa normal mi. Ben soluma yatmaya çalışıyorum fakat bir sure sonra kolum uyusuyor donmek zorunda kaliyorum. Şimdiden dikkat etmek mi lazım acaba buna?

amin cnm. tesekkur ederim.

Allah razı olsun inşallh öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…