Kizlarr iyi akşamlar size bir sualim olacak akıntı durumlariniz nasıl?? Benim resmen su gibi günde 3 4 kez çamaşır degistiriyorum camasirim sürekli ıslak bu haftalarda normal mi acaba dun doktora sormayi unuttum tabikidebir hata yaptim google amcaya sordum amniyon sıvısı olabilir yazmışlar tırstım
Evet canım özelde. Ben sormadan söyledi ama ben de ultrasonda gördüm zaten net bir biçimde erkek olduğunu.Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı başıma özelde mi öğrendin cinsiyeti canım
Canm stres yapmamaya çalış cnku ne yaparsak yapalm Rabbim yazdysa sağlıkla doğar biz ne kadar korusakta kaderde yoksa olmuyor benmde iki kaybim var bnde kan sulandırıcı kullanıyorum içimdeki korku doğana kadr bitmicek ama dua etmekten bisey gelmiyor elimizdencanim cok sıkkın benim. dr aradi. nedrolojiyle gorusmusler. bu kezde igne olacakmisjm sabah aksam antibiyotik. orta duyarli bir ilacmis. asil iletkili ilac sadece yurt disinda varmis. burda olmadigi icin deneme yanilmayla antibiyotik oluyorum ;( zaten her gun kan sulandirici igne, hafta da 1 proluton igne. simdi de bu..
cnm ben ilk iki bebegimi kaybettim. oglumu aldim bin sukur. tup bebek disinda olmaz mumkun degil denen bebegime gebeyim suanCanm stres yapmamaya çalış cnku ne yaparsak yapalm Rabbim yazdysa sağlıkla doğar biz ne kadar korusakta kaderde yoksa olmuyor benmde iki kaybim var bnde kan sulandırıcı kullanıyorum içimdeki korku doğana kadr bitmicek ama dua etmekten bisey gelmiyor elimizden
Ayy çok teşekkür ederim detaylıca yazmışsın:) :)Yasaklı olduğu için değil de adlarını ezbere bilmediğimden yazmamıştım kusuruma bakmayın Araştırdığım yere geri döndüm şu bilgiyi kopyaladım:
Zararlı madde dediğimiz şey aslında 3 maddeyi kapsıyor. Bunlar, formaldehit, toluren ve fitalat.Formaldehit, özellikle solunması çok zararlı olan bir madde ve kanserojen. Tolurenin kanserojen özelliği hakkında pek bir bilgi olmasa da yine de solunmasının çok zararlı olduğu, özellikle de hamilelik döneminde solunmasının bebeğe dahi zarar verdiği bilinen bir gerçek. Fitalat ise hormon bozukluğuna yol açan kanserojen bir madde.
Bu maddelerin olmadığı çok da pahalı olmayan markalar var. Mesela pastelin yeni serileri , china glaze , mavala (bu biraz pahalıca) gibi markalar. Bende 2 tane china glaze 1 mavala vardı onları sürüyorum. Geri kalanları kaldırdım. Sürerken balkonda sürüyorum yine de kokuyu solumamak için bu arada. Zaten bulantı filan derken enerjim düşüyor oje, makyaj gibi kendimi iyi hissettiren şeyleri de yapmazsam iyice kötü olurum. Okulda ergen çocuklarım beyaz saçlarım nedeniyle benimle uğraşıp duruyorlar zaten.
Kizlarr iyi akşamlar size bir sualim olacak akıntı durumlariniz nasıl?? Benim resmen su gibi günde 3 4 kez çamaşır degistiriyorum camasirim sürekli ıslak bu haftalarda normal mi acaba dun doktora sormayi unuttum tabikidebir hata yaptim google amcaya sordum amniyon sıvısı olabilir yazmışlar tırstım
Haklısın cnm insan yıpranıyor elinde olmadan bende iki defa tüp bebek yaptrdm bu kendiliğinden çok şükür inşallah bunlarida atlaticaz inşallahcnm ben ilk iki bebegimi kaybettim. oglumu aldim bin sukur. tup bebek disinda olmaz mumkun degil denen bebegime gebeyim suansen de korkutma kendini.
ben enfeksiyondan biktim. riskli gebeyim, kanama alanim ve 2 aydir gecmeyen enfeksiyonum var ne yazik ki
amin cnm amin.Haklısın cnm insan yıpranıyor elinde olmadan bende iki defa tüp bebek yaptrdm bu kendiliğinden çok şükür inşallah bunlarida atlaticaz inşallah
Cok cok gecmis olsun dualarim seninle iyi düşün sakin olumsuzu getirme aklinaguzel dilekte bulunan tum arkadaslara tesekkur ederim. dr igneden vazgecti cunku orta duyarliymis. suan serumla verilen baya agir bir antibiyotikmis..hastane yatisi olmadan sgk odemiyormus. simdilik 5 gun verecekler. sonrasini bilemiyorum. riskleri konustuk, efeksiyon tedavi edilmezse erken gebelik kaybi, erken dogum, anne bobreginin iflasina kadar giden ciddi bir tablo var.
evde de 4.5 yasinda cocugum var. dedim ben kalmam. yatis yapildi ilaci aldim, eve izinli ciktim o yuzden. her gun gitgel yapacagim. kadin dogumdan nefrolojiye transfer oldum simdilik.
Ayy çok teşekkür ederim detaylıca yazmışsın:) :)
Canm stres yapmamaya çalış cnku ne yaparsak yapalm Rabbim yazdysa sağlıkla doğar biz ne kadar korusakta kaderde yoksa olmuyor benmde iki kaybim var bnde kan sulandırıcı kullanıyorum içimdeki korku doğana kadr bitmicek ama dua etmekten bisey gelmiyor elimizden
Allah yardımcın olsun şifa versin ins biran önce geçerguzel dilekte bulunan tum arkadaslara tesekkur ederim. dr igneden vazgecti cunku orta duyarliymis. suan serumla verilen baya agir bir antibiyotikmis..hastane yatisi olmadan sgk odemiyormus. simdilik 5 gun verecekler. sonrasini bilemiyorum. riskleri konustuk, efeksiyon tedavi edilmezse erken gebelik kaybi, erken dogum, anne bobreginin iflasina kadar giden ciddi bir tablo var.
evde de 4.5 yasinda cocugum var. dedim ben kalmam. yatis yapildi ilaci aldim, eve izinli ciktim o yuzden. her gun gitgel yapacagim. kadin dogumdan nefrolojiye transfer oldum simdilik.
Zaten yüzde 50 ihtimal herkeste var yüzde 1 ile niye kafanızı karıştırmış ki doktor anlamadımİyi aksmlar kızlarr
Cok sükür kontrolümüz güzel gecti
1.6 cıktı ense kalınlıgı gayet güzel dedi de
%51 kız dedi bize de
Göstermedi kendini bizimki,uyudu 16.30 da gittik kontrole 18.00 de cıktık
Ölcüm yaptırmadı bi türlü döndü durdu.Araya bekleyenleri aldık,cikolata yedim,yürüdüm,öksürdüm yok anam inat zor ölctü dr
gecen hafta bende de ayni durum oldu doktor cok uğraştı ama bebek gostermedi bir türlü bu hafta tekrar gidecegim inş belli olur bu defa. bebegim 16 haftalik olacak ama ben hala öğrenemedim benden kucukler bile ogrendi cok sanssizim yaaİyi aksmlar kızlarr
%51 kız dedi bize de
Ölcüm yaptırmadı bi türlü döndü durdu.Araya bekleyenleri aldık,cikolata yedim,yürüdüm,öksürdüm yok anam inat zor ölctü dr
Yarin nasipse gitcem doktoruma umarım öğrenirim ben deCinsiyetleri de öğrenseydik inşallah onun heyecanı da başka vallahi ben ay tatlı çekti canım erkek mi acaba ay ekşi de çekti kız mı acaba diye düşünüp duruyorum
Uykucu tam ya doğduktan sonra da bol bol uyusun uykucu bebişler çok rahatlık oluyor benim kız ha bire uyuyor hala 4 yaşındaİyi aksmlar kızlarr
%51 kız dedi bize de
3 4 kisi beraber alıyorlar ama doktor kabinde ses cikarilmasina izin vermiyor hemşiresi, cok ilgili tavvsiye ederimCanım odaya giren cok hasta var mıydı sen tek miydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?