2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Benim de akıntım çok oluyor. Özellikle yorulduğum günler artış farkediyorum. Bebeğin sıvısında azalma olsa doktor ultrasonda görürdü sanırım. Bir şey olmaz inşallah ama bir sonraki sefer doktora sorup içinizi ferahlatmak iyi olabilir

Canm stres yapmamaya çalış cnku ne yaparsak yapalm Rabbim yazdysa sağlıkla doğar biz ne kadar korusakta kaderde yoksa olmuyor benmde iki kaybim var bnde kan sulandırıcı kullanıyorum içimdeki korku doğana kadr bitmicek ama dua etmekten bisey gelmiyor elimizden

guzel dilekte bulunan tum arkadaslara tesekkur ederim. dr igneden vazgecti cunku orta duyarliymis. suan serumla verilen baya agir bir antibiyotikmis..hastane yatisi olmadan sgk odemiyormus. simdilik 5 gun verecekler. sonrasini bilemiyorum. riskleri konustuk, efeksiyon tedavi edilmezse erken gebelik kaybi, erken dogum, anne bobreginin iflasina kadar giden ciddi bir tablo var.
evde de 4.5 yasinda cocugum var. dedim ben kalmam. yatis yapildi ilaci aldim, eve izinli ciktim o yuzden. her gun gitgel yapacagim. kadin dogumdan nefrolojiye transfer oldum simdilik.

cnm ben ilk iki bebegimi kaybettim. oglumu aldim bin sukur. tup bebek disinda olmaz mumkun degil denen bebegime gebeyim suan sen de korkutma kendini.

ben enfeksiyondan biktim. riskli gebeyim, kanama alanim ve 2 aydir gecmeyen enfeksiyonum var ne yazik ki

Ayy çok teşekkür ederim detaylıca yazmışsın:) :)

Benim bazen beyaz bazen sarımsı akıntım oluyor canım.

Haklısın cnm insan yıpranıyor elinde olmadan bende iki defa tüp bebek yaptrdm bu kendiliğinden çok şükür inşallah bunlarida atlaticaz inşallah

Cok cok gecmis olsun dualarim seninle iyi düşün sakin olumsuzu getirme aklina

R Rzg14 çok geçmiş olsun canm Allah yardımcın olsun. Evet maddi açıdan belki biraz zorlar ama yeterki sağlıkla gelsin para bir şekilde hallolur Allah’ın izniyle. Serumlar iyi gelir inşAllah.
Ateacherlady canm benimde bugünlerde akıntım arttı bazen daha yoğun bazen sulu gibi oluyor. Normal sanırım
pinar_kerem gözünaydın canm sağlıkla gelsin inşAllah.

Allah yardımcın olsun şifa versin ins biran önce geçer

İyi aksmlar kızlarr
Cok sükür kontrolümüz güzel gecti
1.6 cıktı ense kalınlıgı gayet güzel dedi de
%51 kız dedi bize de
Göstermedi kendini bizimki,uyudu 16.30 da gittik kontrole 18.00 de cıktık
Ölcüm yaptırmadı bi türlü döndü durdu.Araya bekleyenleri aldık,cikolata yedim,yürüdüm,öksürdüm yok anam inat zor ölctü dr

Zaten yüzde 50 ihtimal herkeste var yüzde 1 ile niye kafanızı karıştırmış ki doktor anlamadım

gecen hafta bende de ayni durum oldu doktor cok uğraştı ama bebek gostermedi bir türlü bu hafta tekrar gidecegim inş belli olur bu defa. bebegim 16 haftalik olacak ama ben hala öğrenemedim benden kucukler bile ogrendi cok sanssizim yaa

Uykucu tam ya doğduktan sonra da bol bol uyusun uykucu bebişler çok rahatlık oluyor benim kız ha bire uyuyor hala 4 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…