2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tetons aşısı lütfen arastrp yaptrn ben yabancı kaynaklara kadar okudum ve asla yaptrma taraftarı deglm.

bugün kontrolum vardı arkadaşlar,
bebeğin kesesi daha iyi görünüyor. ama doktorum ters akım var dedi. ben artık çok bunaldım sorunlardan. haftaya randevu verdi. takip edeceğiz dedi. sanırım bir süre buraya da giremeyeceğim. pek bir şey yapmak istemiyorum şu an. moralim iyice bozuldu.

Canım iyi düşün iyi olsun inşallah. Sklnca gel yine burda biz en yakın arkdsmza anlatmdklarmizi anlatyrz

Geçmiş olsun snowmotion en kısa süre Rabbim ferahlık versin sana.

Günaydın canım. Kol uyuşması hamile kaldıktan sonra olmaya başladı bende. Ne yöne yatsam o kolum uyuşuyor sürekli yön değiştiriyorum. Hatta bazen yüzüstü yatarken buluyorum kendimi :/ ne kadar dikkat etsemde uyku hali birde yüzüstü yatmayı çok seven biri olunca ister istemez oluyor.

Nasıl dayanabildiniz ya ben testte çıkar çıkmaz herkeslere mesaj attım .. ben de cinsiyeti öğrenince mağazalara atıcam kendimi bebişime kendime yumuşacık rahat şeyler alıcam inşallah .. Şimdi sezon sonu indirimde her yer

İnşallah herşey yoluna girer artık güzel haberler alırsın rabbimin izniyle.. Dua et bebeğin için

Geçmiş olsun canim
saol cnm.

Tetons aşısı lütfen arastrp yaptrn ben yabancı kaynaklara kadar okudum ve asla yaptrma taraftarı deglm.

İki hamileliğimde de yaptırdım yani zararını görmedim açıkçası ne tür sakıncası varmış ki

oglumda dr.um kesinlikle yaptirtmadi. sebebi bilmiyrm. simdiki dr ne der bilmem ama 2.5sene once dusunce yapmislardo zaten.

Maden suyu ve muz tüket kramplara filan iyi geliyor belki uyusmaya da iyi gelir

Cok sükür annesinin patavatsız olduğunu biliyor:)
Aynen öyle..

Kızlar selam

Belki daha erken ama bu tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz. Benim duyduğum ve beni tedirgin eden kısımlar var ciddi sonuçlar doğurması 40 derece ateş kolda şişkinlik özellikle ikinci doz da oluyormuş
tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Ayrıca yurt dışında bu aşının vurulmadığı da söyleniyor ben kararsızım şimdiden kafam bulandı birde sanırım hastane ortamının strelizasyonuna önlem olarak vuruluyormuş yani hastaneye güvenirsek gerek kalmaz mı

Kızlar nasılsınız ikiz annesiyle tanıştım hamileleligi boyunca günde bir muz ve yumurta yemiş erken doğum yaptığı halde çocukları kuveze koymamışlar normal kilo ile doğdukları için hergun bi muz ve yumurta yemeye calisiyorum sizlerle de paylaşmak istedim

Bak kese sorunu düzelmiş neredeyse.
Gördün mü giderek daha da iyiye gidecek kese demek ki
Sorunlar üst üste gelir zaten hep, ama hepsi birlikte bir aşıldı mı ferahlık sonrası.

Ben de gördüm internnetteki anneler paylaşmış muz süt ve kaşar peyniri bebeğin kilo alımı için çok faydalıymış

Balayında da ağrı çekiyorız onu unuttuk biz galiba
Yani üç aylık dönemden sonra bulantılar bittiği için balayı diyorlar ondan sonra ağrı sızı ağırlık başlıyor baştan Sona yorucu bir maraton ama sonunda minnoş pof idik bebişlerimiz bekliyor inşallah heyecanla mutlulukla beklemedeyiz

Evett herşey onlar içinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…