az önce s.ocağına gittim
ilgili bir hemşire idi. çocuğu 5 yaşına kadar takip edeceğini söyledi
yediklerine içtiklerine dikkat et dedi
hazır gıda yeme. karnın aç kalmasın. 3 saatte bir bir şeyler ye. meyve kuruyemiş çok önemli.
atlama çok çömelme dikkat etmeye devam et.
tetenos için hareketlerini hissedince gel-18.hafta gibi-dedi.
bugün kontrolum vardı arkadaşlar,
bebeğin kesesi daha iyi görünüyor. ama doktorum ters akım var dedi. ben artık çok bunaldım sorunlardan. haftaya randevu verdi. takip edeceğiz dedi. sanırım bir süre buraya da giremeyeceğim. pek bir şey yapmak istemiyorum şu an. moralim iyice bozuldu.
bebeğin kesesi daha iyi görünüyor. ama doktorum ters akım var dedi. ben artık çok bunaldım sorunlardan. haftaya randevu verdi. takip edeceğiz dedi. sanırım bir süre buraya da giremeyeceğim. pek bir şey yapmak istemiyorum şu an. moralim iyice bozuldu.
Günaydın tatlis anneler. Sizlere bir sorum olacak. Acaba gece nasil yatıyorsunuz? Solunuza mi yoksa normal mi. Ben soluma yatmaya çalışıyorum fakat bir sure sonra kolum uyusuyor donmek zorunda kaliyorum. Şimdiden dikkat etmek mi lazım acaba buna?
Günaydın canım. Kol uyuşması hamile kaldıktan sonra olmaya başladı bende. Ne yöne yatsam o kolum uyuşuyor sürekli yön değiştiriyorum. Hatta bazen yüzüstü yatarken buluyorum kendimi :/ ne kadar dikkat etsemde uyku hali birde yüzüstü yatmayı çok seven biri olunca ister istemez oluyor.
dün oğluma k.valideme ve anneme duyurduk. herkes 3 aylık diyince şok.
neden erken söylememişiz diye:)
oğlum dans edip karnımla konuştu. şimdilik iyiyiz.
Nasıl dayanabildiniz ya ben testte çıkar çıkmaz herkeslere mesaj attım .. ben de cinsiyeti öğrenince mağazalara atıcam kendimi bebişime kendime yumuşacık rahat şeyler alıcam inşallah .. Şimdi sezon sonu indirimde her yer
Günaydın canım. Kol uyuşması hamile kaldıktan sonra olmaya başladı bende. Ne yöne yatsam o kolum uyuşuyor sürekli yön değiştiriyorum. Hatta bazen yüzüstü yatarken buluyorum kendimi :/ ne kadar dikkat etsemde uyku hali birde yüzüstü yatmayı çok seven biri olunca ister istemez oluyor.
yaşamdan edindiğim tecrübelerime göre eşiniz sizinle aynı fikirde ise gerisi boştur.
annesine karşı sizi haklı onu haksız buluyorsa ağzınızın tadı hiç bozulmaz.
zaten anne baba çocuk(lar) gerisi gerçekten önemsiz...
Belki daha erken ama bu tetenoz aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz. Benim duyduğum ve beni tedirgin eden kısımlar var ciddi sonuçlar doğurması 40 derece ateş kolda şişkinlik özellikle ikinci doz da oluyormuş
tecrübeli arkadaşlar bilgilendirebilir mi?
Ayrıca yurt dışında bu aşının vurulmadığı da söyleniyor ben kararsızım şimdiden kafam bulandı birde sanırım hastane ortamının strelizasyonuna önlem olarak vuruluyormuş yani hastaneye güvenirsek gerek kalmaz mı
Kızlar nasılsınız ikiz annesiyle tanıştım hamileleligi boyunca günde bir muz ve yumurta yemiş erken doğum yaptığı halde çocukları kuveze koymamışlar normal kilo ile doğdukları için hergun bi muz ve yumurta yemeye calisiyorum sizlerle de paylaşmak istedim
Bak kese sorunu düzelmiş neredeyse.
Gördün mü giderek daha da iyiye gidecek kese demek ki
Sorunlar üst üste gelir zaten hep, ama hepsi birlikte bir aşıldı mı ferahlık sonrası.
Kızlar nasılsınız ikiz annesiyle tanıştım hamileleligi boyunca günde bir muz ve yumurta yemiş erken doğum yaptığı halde çocukları kuveze koymamışlar normal kilo ile doğdukları için hergun bi muz ve yumurta yemeye calisiyorum sizlerle de paylaşmak istedim
Yani üç aylık dönemden sonra bulantılar bittiği için balayı diyorlar ondan sonra ağrı sızı ağırlık başlıyor baştan Sona yorucu bir maraton ama sonunda minnoş pof idik bebişlerimiz bekliyor inşallah heyecanla mutlulukla beklemedeyiz
Yani üç aylık dönemden sonra bulantılar bittiği için balayı diyorlar ondan sonra ağrı sızı ağırlık başlıyor baştan Sona yorucu bir maraton ama sonunda minnoş pof idik bebişlerimiz bekliyor inşallah heyecanla mutlulukla beklemedeyiz