2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Benim doktorda afp testi yapcak martta. 3lüden daha güvenilir sonuçları var dedi bana da. Bende ilk defa duydum yaptırcam

Doğum günün kutlu olsun canım sağlıkla sl kucağına ins bebisini ve duaların kabul olsun

Doğum günün kutlu olsunnn. Yürekten amin bu güzel duana

İyi ki doğdun..
Duaların kabul olsun inşallah

Arkdslar dün akşam eve yakın hastanede serum taklmstm bugün kendi doktrma geldim en az 3 gunyatis verdi. Susuzlk çeken arkadslar baştan diyim geçer diye bekletp vücudu tuketmyn. Benim dudklrm kanar halde

Arkdslar dün akşam eve yakın hastanede serum taklmstm bugün kendi doktrma geldim en az 3 gunyatis verdi. Susuzlk çeken arkadslar baştan diyim geçer diye bekletp vücudu tuketmyn. Benim dudklrm kanar halde
Canım geçmiş olsun ağrıların için serum alıvaktın doktor neden yatış verdi anlamadım

Bu testi duymadım. Yaşı 33 ve üzeri olup 2 li testi orta aralıkta çıkan var mı? benim risk 1400 lerde çıktı 2 hafta sonra 4 lü yaptıracağım yaştan dolayı mı bu risk yükseliyor
1/400 mü yoksa 1/1400 mü gerçi her ikisi de her halükarda yüksek değerler değil sonucun iyi yani referans aralığı 1/250 çünkü

Bende günde ya bı tane muz yiyorum yada muzlu süt içiyorum ama yumurta maalesef hiç bı şekilde yiyemiyorum

Benim doktorda afp testi yapcak martta. 3lüden daha güvenilir sonuçları var dedi bana da. Bende ilk defa duydum yaptırcam
Ben bu tarama testini yaptırmadim doktor bugün dedi düşünüyor musun tarama testlerini bizde istemiyoruz dedik doktor da zaten ben 5 aylık bebeğimi sonuç ne çıkarsa çıksın aldırmam diye düşünüyorsanız yaptırmanızı da gerek yok dedi bende o zaman hiç birini yaptırmamaya karar verdim

lcw da pantolonlar hep dar paça.
mavi ve gri kot vardı.okulda giyemem. siyahda pek dardı.
buradaki defactonun hamile bölümü yokmuş.
ya yerel dükkanlar yada internetten alacağım kendime pantolon

Sağlık ocağında ki hemşire aşı için gün verdi mutlaka yaptırmam gerektiğini söyledi. Çevremde kime sorsam yaptırman gerekiyor diyor. Kendi doktorumda aynı şeyi söylüyor. Yaptırıcam aşıyı.

Bende bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür sonuç çok iyi herşey yolunda. Benim doktorum bu AFP testinden bahsetmedi. Bir dahaki kontrolüm 3 martta daha var ama mutlaka sorucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…