2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Çok ağrı yapıyor gerçekten ama hemşire mutlaka yaptırmalısın demişti

Ben önceki gebeligimde 2 doz yaptırdım sonra bidaha gitmedim. Asm deki hemşire 1 ay sonraya gün verdi gel yapalım dedi. Sağlık bakanlığı yaptırılması taraftarıymış.ama doktor ne der bilemem sormadım ben yaptırcam sanırım.

Bir de kaşar ye canımBebeğe iyi kilo aldırıyormuş .

Ilk gebelikte 2 dozu da vurdurdum. Bir sorun olmadi. Doktorum yaptirmani oneriyorum demisti.

bugunde benim dogumgunum.

hepimiz saglıkla sorunsuz bir sekilde yavrularımızı kucagımıza alırız insallah. asırı bir duygusalım, dua edeyim pozitif enerji yayayım istedim. bir de su an evlat hasreti ceken tum kadınları anne yap allahım. onlarında boyle karınların icinde mucize olsun, her biri en az benim yasadıgım kadar bu duyguyu yasasın. ve elbet hayırlı haber bekleyenler, yurekleri ferahlasın. burada okuyorum forumlarda 40 yas ustu bekleyenler, bilmem kacıncı tup deneme sonucunu gozleyenler. ey allahım...

amin amin amin.

Bende eşimle konuşurken dedim kız olursa sizinkiler hiç sevinmez baksana ağızlarından erkek lafı düşmüyor dedim. Oda olurmu öyle şey bilmem ne sanki bilmiyoruz adamı inandıramadım. Neyse dedim cinsiyeti söylerken ilk kız diyelim bak tepkilerine. Kız dedi eşim bende onayladım kv yalandan sevinçle bir aaaa kp ordan olsun olsun diyor Sonra eşim yok oğlumuz oluyor diyince ben biliyordum demelere başlandı. Ne bir kalkıp öpmek tebrik etmek yok. eşimede söylüyorum artık ne kadar sahte insanlar her seferinde belli ediyorlar ne olduklarını diye alınsada umrumda değil valla. Sende hiiç takma canım bişey söylerlersede ver cevaplarını insan içine atınca daha kötü oluyor bırak onlar üzülsün senin yerine. Keyifli güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah bebişinle

Bu kanama beni mahvetti ya doktor mantar icin fitil vermişti dün yaptım yine kanamam oldu doktor acil gel dedi yiprandim artikkk

Sağlık ocağında banadandediler mutlaka gelin yapalım diye. Doğum anına kadar ne olacağı belli olmaz belki sezaryen olma dururmumuz olur ozaman yapılmalı diye düşünüyorum doktora sorayım bir dahakine

Kızlar bizim her şey yolunda maşallah, ama doktorum benden AFP testi yaptırmamı istedi. Bu testin önemli olduğundan ve kendilerine birçok konuda yol gösterdiğinden bahsetti.

Aslında üçlü taramanın içinde yer alan bir testmiş ama ikili temiz çıkınca üçlü yapmayıp sadece AFP testi istiyorlarmış. Ben biraz araştırdım ve yaptırmaya karar verdim cumartesi kan vereceğim. Bilgisi olan var mı bu test hakkında?

Cnm çok geçmiş olsun. Her şey yoluna girecek bence. Sen içini ferah tut ki bebek de rahat olsun...

Nilses E elftkts kızlar bana da doktorum Mart başında sağlık ocağında yaptırmamı tavsiye etti. Her ihtimale karşı yaptırayım diyorum. Ya olur da yaptırmadığım için pişman olacağım bir durum yaşarsam? Kendimi affedemem..
Doğum günün kutlu olsun canım :)

Bu testi duymadım. Yaşı 33 ve üzeri olup 2 li testi orta aralıkta çıkan var mı? benim risk 1400 lerde çıktı 2 hafta sonra 4 lü yaptıracağım yaştan dolayı mı bu risk yükseliyor

admin pisay beni de listeye ekler misiniz

Dün olmasi icin bir sebeb yok dedi bugünde plesanta yukari çıkıyor ordan olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi tahlil istedi yatış verdi yine

Bebiş iyi olsun da sende dayanacaksın artık canım.Allah yardımcın olsun.Sağ salim kucağımıza alalım İnşAllah evlatlarımızı.

Bebiş iyi olsun da sende dayanacaksın artık canım.Allah yardımcın olsun.Sağ salim kucağımıza alalım İnşAllah evlatlarımızı.
Aminn insallah her kanamada ultrasona girdiğimde doktor bebek sağ dediğinde oh çekiyorum artik aciyi agriyi düşünmüyorum saglikli olsunda kızım

Nice mutlu yıllara.. Güzel duaların kabul olsun inşallah benden de amin bu seneki doğum günlerimiz çok özel karnımızda bebişlerimiz le çok daha anlamlı güzel fotolar çekip ölümsüzleştirmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…