2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
amin cnm. cinsiyet belli degil biz de. oglum bastan beri erkek diyor. kiz diyen olursa ortaligi yikiyor. bakalim ne olacak

kızlar kasıkları ağrıyan varmı
Canim benim arada ağrıyor, adet sancısı gibi giriyor ama rahim büyüdüğü içindir diyorum. Beni asil mahveden bel ağrısı. Hiç geçmiyor ağır bi iş yapmasam bile sirt üstü yatinca kalkamiyorum dönemiyorum sağa sola. Dün zar zor kalktım sanki belden aşağısı çıkmış gibi cok zor adim atabildim..

Bizimde cinsiyetimiz bir kesinleşse de bende bişeyler almaya başlasam sabırsızlıkla bekliyorum :) amiin inşallah ♡

canım magnezyum kullanıyormusun benim belim ağrımıyorsa magnezyum sayesinde.1 gün unutsam içmeyi hemen ağrımaya başlıyor .

Uroderm lipo mu kullandığının adı? Ben onu duymuştum ama dr a danışmadım henüz.

Slm kızlar pıhtılaşma konuşulmuş benimde iki genimde pıhtılaşma cıktı iki kaybim var onlarda da hem iğne hem kan sulandırıcı hap kullanıyordum ikisininde kalbi durmuştu malsf smdi sadce iğne kullanıyorum doğuma kadar kullanicakmisim hapida 16. Haftadan sonra kullancan demişti doktr ama geçen kontrlmde aslnda kullanmasana olur dedi benimde kafam karıştı valla

Cinsiyeti en gec ben ogrencem galiba 11. Haftada gittim 2li test icin yorum yapmadi. Haftaya gidicem insallah doktor uzak olunca iyi oluyor. Merak etsende gidemiyorsun

canım magnezyum kullanıyormusun benim belim ağrımıyorsa magnezyum sayesinde.1 gün unutsam içmeyi hemen ağrımaya başlıyor .
Canım benim magnezyum da düşük çıktı doktor takviye yazdı osteocare diye kalsiyum ve magnezyum var içinde. Senin kinin adı ne ? Benimde bel ağrım var ilacı almadım daha bi an önce alayım ben de.

canım manisa nın nersindensin:)

Kızlar hala belli bile değil hamile olduğum sinir olmaya başladım artık.. gerçi iştahım da hala pek Yok nasıl olcak böyle benim kızımda bana çekmiş galiba yemekle arası Yok

Kızlar hala belli bile değil hamile olduğum sinir olmaya başladım artık.. gerçi iştahım da hala pek Yok nasıl olcak böyle benim kızımda bana çekmiş galiba yemekle arası Yok
Benimde hic bi yerim belli olmuyor hala istahim yok. Normalde severdim yemek yemegi. 3 kilo verdim 200 gram anca aldm. Bende karnimin cikmasini merak ediyorum. Sadece gobegim kabariyor aksamları

Yapanlara saygım var ama bana cok gereksiz geliyor.Baby shower da yapmıcam.8.ayda hem gereksiz yorgunluk.Hem de doğum bu,sağ salim kucağıma almadan prty yapma fikri beni korkutuyor
Bende heves ediyorum ilerde cocugumuzada anı kalır diye düşünüyorum banyo shower bende dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…