2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim hiç ağrımazdı normalde dün akşamüstü başaladı ağrımaya ara ara ağrıyor şimdi .normaldir heralde değilmi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.kontrolüm çarşamba günü
cok siddetli yada kanamali bir durum yoksa sorun yoktur diye dusunuyrm cnm.

ben sadece 2-3 sefer 2gunde bir yaptim. kanama kesildigi icin ondan sonra hergune dondum. sanirim 7.ci haftadan beri hergun yapiyorum. ben doguma kadar kullanacagim. oglumu 38+3te sabah dogurdum, 38+1de aksam en son ignemi yapmistim.
benim Trombofili Panel testine 2 gende bozukluk cikti. o yuzden igneyi kesmiyorlar.

Şu anda Ina May'in kitabını okuyorum hep o karıştırdı zaten kafamı. Kadınlar o kadar güzel anlatmışlar ki normal doğumu, şimdi sezaryen olursam üzüleceğim galiba o hisleri yasayamadim diye
Eğer sezeryan olacaksan bile doğumu bebeğin baslatacagi bir zamanda olmanı tavsiye ederim. Doktorun da desteklerse tabi. Ben 37+3 de doğum yaptım sezeryana girdiğimde yarım saat daha beklesek normal dogururdun acilman çok guzel ilerlemis dedi doktorum. Sancıları epey hissettim ve o kadar tatlıydı ki o anlar. Tekrar aynı hisleri yaşamak istiyorum gerçekten

Ben hergun kullanıyorum 9 ay kullancan demisti doktorm iğne yerine mı limon suyu iciliyormus yoksa iğneyle beraber mi
Hangi gende mutasyon var senin? Belki pıhtılaşman yüksektir. Benim mthfr c677t geninde heterozigot var. 4 doktora gittim genetik uzmanı dahil iğneye gerek yok şuan bu test yapılsa % 70 bu gende heterozigot vardır dedi. Şuan gittiğim doktorum önlem olarak iğne vereyim bir süre kullanalım demişti. Şimdi doktorum bırakalım artık riskli dönem geçti zaten pıhtılaşman yoktu dedi. Ben korktum iyi biraz daha kullan o zaman dedi. İbrahim Saraçoğlu kan sulandırıcı yazınca videosu var müsait olunca bir izle istersen. İğne yapmayın demiyor. Ama limon suyunun çok iyi bir sulandırıcı olduğunu söylüyor. Hani ben iğneyi bırakırsam limon sonuçta salataya sıkıyoruz zararı yok en azından onu yapayım dedim o yüzden. Ama senin belki pıhtılaşman yüksektir, doktorun daha iyi bilir. İğneyi kesmek riskli olabilir. Ben de korkuyorum

gunaydin kizlar bebegini hisseden var mi? Doktor bana kontrole gittigimde sormustu. Bende daha hissetmiyorum dedim.
güzelce kahvaltımı yaptım uzandım bütün dikkatimi hareket edecekmi ona verdim tam 1 saat sonra hissettim çok şükür .tam göbeğimin oralarda.gaz değildi bence 2. bebeğim olduğu için hissettim galiba ben.

Canım limon suyunun iğnenin yerini tutacağını sanmıyorum bn 12. Haftaya dek hem ecoprin 150 mg lik kullandım hem enox iğne kullandım 12. Hafta aspirin bıraktım hergun iğneye devam tabi herkesin rahatsızlığı farklı vardır bir bildiği doktorunun öyle dediğine gore

Anladım canm ben hala öyle devam ediyorsun sandım. Genelde Doğuma kadar diye yazıyor forum sitelerinde bakalım sağlıkla kavuşuruz inşAllah yavrularımıza. Cinsiyet belli oldu mu? Oğlun ne hissediyor sordun mu hiç? 10. Haftada Oğluma ultrason resmini göstermiştim erkek bu dedi içine doğmuş

Evet canm duruma göre karar verir doktor. Limon suyu iğnenin yerini tutmaz tabi, bana bırak dediği için korkuyorum ben en azından bırakırsam limon içeyim bari sulansın yine de dedim. Aslında doktoruma güveniyorum ama korkuyorum oda ben öyle deyince sorumluluk almak istemedi sanırım 20. Haftada bırakırsın şuan sana tıbbi açıdan desteği yok dedi. Ama sonuçta 2 kaybım var. İlk defa bu kadar büyüdü bebeğim o yüzden başka doktorlarında fikrini almayı düşünüyorum.

Ben tam olarak bilmiyorum aslında bana pıhtılaşma testi de yapılmadı sanırım hemogramda çıkıyor mu bilmiyorum o yapıldı benim daha önce iki düşük var diye iğne verdi direk bebeğin yaşaması için hep kullancan dedi şimdi banada bırak dese korkarım artık. Limon günlük olarak tüketiyorum ben bulantı ve gripten dolayı videoyuda izlicem mutlaka teşekkür ederim bilgi için. Acaba pıhtılaşma için özel test istesem mı yoksa doktor kendimi istiyor

Aynen cnm başka doktorlarda sor için rahat etsin ama ben bu dönemde bitkisel şeylerden uzaklastim korkuyorum çünkü tmm salataya fln koyuyoz limon ama makul miktarda koyuyoz sen bunu da doktoruna sor bence

kızlar günaydın. cinsiyetleri netleşen arkadaşlar özellikle ikili tarama testindeki hcg değeriniz neydi ?
değeri ve cinsiyeti yazabilir misiniz :)

kızlar günaydın. cinsiyetleri netleşen arkadaşlar özellikle ikili tarama testindeki hcg değeriniz neydi ?
değeri ve cinsiyeti yazabilir misiniz :)
biraz daha sabirli olursan ogreneceksin zaten cinsiyeti, oyle acayip seyleri arastirmak bana pek normal gelmiyo tatlim:)

Benim cilt sorunum oldugu icin cildiyeci vucud icin urederm vermisti ben memnunum doktora gidince danisip devam etcem. Kasinti oldugu zaman uyguluyorum ben aksam sabah degil banyo sonrasi ve kasinti oldugi her an birde farmasinin bir kremi var ikisini kullaniyorum. Doktor devam et derse uredermden devam etcem

Gribi tam atlatamadim henüz, kac gundur yatmaktan yorgun dusunce dün bi cikalim dedik esimle. Cinsiyeti ogrendigimiz icin alisverise ciktik, cok tatli parcalar aldik oglumuza :)) daha bi idrak etmeye basladik sanirim artik varligini.

Allah saglik sihhatle kavustursun hepimizin bebegini insallah

Canm özel testi var pıhtılaşmanın. Araştırma hastanesine gittim 2 kaybım var kadın Doğum trombofili paneli testi istiyor dedim. Sonuç 2-3 ayda çıkıyor. Devlette 2 kayıp olmadan yapmıyorlar. Sen iğnene devam et canm. Allah’ın izniyle sağlıkla alırız kucağımıza.
Aynen cnm başka doktorlarda sor için rahat etsin ama ben bu dönemde bitkisel şeylerden uzaklastim korkuyorum çünkü tmm salataya fln koyuyoz limon ama makul miktarda koyuyoz sen bunu da doktoruna sor bence
Perşembe devlette iğne yazdıracaktım bakalım ona da sorucam canm.

Benimde iki kayıp var özelde verdiler iğneyi devlete de gidiyorum arada oradaki doktora da bu iğneyi kullandığımı söyledim düşük mü oldu daha önce dedi Kulan o zaman falan dedi mecbur kullancam tabi aminnnn canım inşallah sağlıkla kucagimiza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…