2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende isim bulmak istiyorumm
Bende de aynı dert var canım çok kararsizim ama Burda herkes aklindaki ismi söyler birbirimize fikir olur böylece bi arkadaşım ne düşünürsen duşun son dakika da denen konuyor kendiliğinden gelişiyor herşey demişti ama ote yandan işimi şansa bırakmak istemiyorum ya konan ismi sevmezsem diye

Bende de aynı durum var canım doktor bırak dedi ama cesaret edip bırakamadım şimdilik kullanıyorum ama başka bi doktora gidicem oda bırak derse bırakırım napıyım. Ama hiç içime sinmiyo bırakmak. Bende limonlu su icerim artık.

ben hamile değilken bile alıyordum heheh :) doktor ufak bir ihtimalde olsa kız gibi dedi aldım bişiler ama daha da almam artık netleşsin hayırlısı ile o zaman
Bizede doktorumuz erkeğe benziyor dedi ama kesinleşsin diye bekliyorumm. Sağlıkla gelsinlerde hepsi alınır Allahın izniyle

çok güzel iki isimde. sağlıkla kucağınıza alın :) ilk kızımın ismi sahil. kardesi de kız olacak ve kendisi deniz koymamızı istiyor büyük ihtimal deniz olacak :)

Kız olsa isim sıkıntım yokta erkekte sıkıntılıyım isim konusunda hepinizden yardım isticem bu konuda öyle görünüyor ahahah :)

güzel anne adayları sizinde kremsi bir akıntınız oluyormu ?

Çok teşekkürler :)) ne güzel ikiz gebelikte iki kızı bende çok seviyorum sağlıkla kucağınıza alın yavaş yavaş isimler duyulur buralarda :)

çok güzel iki isimde. sağlıkla kucağınıza alın :) ilk kızımın ismi sahil. kardesi de kız olacak ve kendisi deniz koymamızı istiyor büyük ihtimal deniz olacak :)

Çok teşekkürler :)) hep kbirlikte alalım inşallah evet gerçekten uyumlu duruyor :))

kızlar günaydın. cinsiyetleri netleşen arkadaşlar özellikle ikili tarama testindeki hcg değeriniz neydi ?
değeri ve cinsiyeti yazabilir misiniz :)
50 alti erkek ustu kiz diyorlar onumu yapacaksiniz :) suan doktor erkek gibi dedi degeri 19
Kizimda da 35 mi neydi sanirim

50 alti erkek ustu kiz diyorlar onumu yapacaksiniz :) suan doktor erkek gibi dedi degeri 19
Kizimda da 35 mi neydi sanirim
evet öle birşey duydum ama gerçeklik payı var mı yok mu bilemedim :) gerçi öle olsa doktorlar direk söyler değere göre demi :)

Selam kızlar..dr dan geldin hayırlı haberlerle gelemedim malesef.perinatolok en riskli grupta sin sonucun kötü dedi.ama bu demek değil ki senin bebeğin sağlıksız anlamına gelmiyor ama riskli grupta sin bu durumda sana önereceğim iki seçenek var dedi Amniyosentez yada kan vermek..Amniyosentez in binde birde olsa riski var dedi karar verirsen 3 hafta sonra yapılacak sonuçta 1 ay sonra çıkacak toplamda 2 ay dedi sonuçlanması..ama kan verirsen şuan istediğin yerde verebilirsin sonuçlar da 15 günde eline ulaşır dedi karar senin dedi.boyle durumlarda bizim yapabileceğimiz tek şey bu seçenekleri size sunmak kararı siz vereceksiniz dedi.bende amniyosentez riskine girmek istemedim açıkçası o yüzden kan vermeye karar verdik..şuan eşim araştırıyor nerede verebiliriz diye uğraşacak hiç halim kalmadı çünkü benim resmen dibe vurmuş durumdayım..hayırlısıyla yarın kan vericez..dilerim rabbimden hayırlı sonuçlar çıkar..su geçirdim 3 gün 30 yıl gibi oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…