Bende doktordan çıktım şimdi kızımız olacakmış kıza benzeyip büyük ihtimalle de kız dedi hiç önemi yok tabi ki zaten cinsiyeti tahmin edeceğini biliyodum biz ismimizi belirledik Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende doktordan çıktım şimdi kızımız olacakmış kıza benzeyip büyük ihtimalle de kız dedi hiç önemi yok tabi ki zaten cinsiyeti tahmin edeceğini biliyodum biz ismimizi belirledik Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben geleneksiciyim eski ve doğal isimleri seviyorum eşimde öyledir Zehra veya Zeynep diye düşündük sanırım bir tek ben isme karar verdim :))) ya kura çekicez ya da eşim zehrayı kabul edecek bakalım.
Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın benim bütün isimlere saygım var doğal derken kolay söylenebilen demek istedim
Ben geleneksiciyim eski ve doğal isimleri seviyorum eşimde öyledir Zehra veya Zeynep diye düşündük sanırım bir tek ben isme karar verdim :))) ya kura çekicez ya da eşim zehrayı kabul edecek bakalım.
Bu arada lütfen yanlış anlaşılmasın benim bütün isimlere saygım var doğal derken kolay söylenebilen demek istedim
Zeynep çok hoş canım çok severim. Bizde karar verdik bile canım, kız olursa Derin koyacaktık ama doktor erkek dedi, oğlumun ismi Görkem Arslan olacak inşallah. Hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi
ben hamile değilken bile alıyordum heheh :) doktor ufak bir ihtimalde olsa kız gibi dedi aldım bişiler ama daha da almam artık netleşsin hayırlısı ile o zaman
Benimde hic bi yerim belli olmuyor hala istahim yok. Normalde severdim yemek yemegi. 3 kilo verdim 200 gram anca aldm. Bende karnimin cikmasini merak ediyorum. Sadece gobegim kabariyor aksamları
Bende 5 kilo verdim tartıya çıkmak istemiyorum moralim bozuluyor.. bekliyorum bi an önce çıkmasını göbeğimin hala kot pantolonlarım oluyor Hamiş pantolonuna da gerek Yok
Bende 5 kilo verdim tartıya çıkmak istemiyorum moralim bozuluyor.. bekliyorum bi an önce çıkmasını göbeğimin hala kot pantolonlarım oluyor Hamiş pantolonuna da gerek Yok
Ne güzel isimler bile düşünülmeye başlamış zehra ve zeynep ismini bende çok seviyorum şimdilik ikiside kizabenziyor dedi ama netleşmeden isim düşünmek istemiyorum ama ikişer isim koymak istiyorum eşim iki isim zor tek olsun diyor ama bakalım zmn ne gösterir hele bi kesinlik kazansinda cinsiyetleri