2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kesin kesip dikiş atacaklar diye birşey yok canım doğumdan haftalar önce perine masajı öneriliyor siz ve eşleriniz yapabilirsimiz. Yeni nesil doktorlar özellikle dikişsiz epiduralsiz doğum yaptırdıklarında gururla paylaşıyorlar hastalarının doğum hikayelerinde. Kimseyi korkutmayalım

Doğum konusu konuşulmuş. Ben doğum sancısını çekmiş tam doguracakken bebekteki sağlık sorunlarından dolayı sezeryan yapmış biri olarak kesinlikle normal doğum derim. Hatta benim ilki sezeryan olmasına rağmen normal doğum istiyorum nasip olursa. Doktorum sezeryan sonrasi vajinal doğumu(ssvd) destekleyen bir doktor. Her doktor desteklemiyor malesef. Keskesiz doğumu araştırın derim. Hatta doğuma hazırlık eğitimi alın alabiliyorsaniz. Sezeryan şöyle kötü böyle kötü diye sezeryanı kötülemek istemem ama malesef bizim ülkemizde çok yaygın. Tabiki elzem olduğu durumlar var o zaman bulunmaz nimet ancak bu işin doğası vajinal doğum. Toplumsal korkuların kötü hikayelerin normal doğumdan uzaklaştırdığı da bir gerçek. Kendimizi hem psikolojik hem de bedensel olarak normal doğuma hazırlamamız gerek eğer bunu istiyorsak. Ina May'ın ve Hakan Çoker'in kitaplarını okumanızı tavsiye ederim.

Şu anda Ina May'in kitabını okuyorum hep o karıştırdı zaten kafamı. Kadınlar o kadar güzel anlatmışlar ki normal doğumu, şimdi sezaryen olursam üzüleceğim galiba o hisleri yasayamadim diye

Ben kimseyi korkutma amaçlı bisey yazmadım niyetim de o değildi zaten yazılarımın arasında normal uygunsa normal yapın zaten demistim her ne kadar sezeryan dan memnun kaldıysam da.zaten herkezin kendi kararı bu işler öyle etraftaki kişilerin yorumlarıyla karar verilecek bisey degil.herseyin uygundur ama psikolojik olarak hazır değilsindir önemli olan kişinin ne istediği ve ne hissettigi..ama dediğim gibi malesef çoğu yer bunu yapıyor muhakkak yapmayanlar var(dır) ama etrafımda kim varsa herkez oyleydi

ayyy bende unutuyorum bu sefer avucuma yazıcam unutmayayım diye

insallah esrapo,
benim sat'a gore tarihim 11+5 fakat o gunku usg ye gore 12+ 2 olmus bebiş. guzel duana amin, sende içini ferah tut lutfen, iyi haberlerle insallah. sonucu alınca yaz lutfen e mi?
sevgilerimle.

benim agriyor cnm. ozellikle aksamlari da karnimda agri oluyor bu aralar.
benim hiç ağrımazdı normalde dün akşamüstü başaladı ağrımaya ara ara ağrıyor şimdi .normaldir heralde değilmi aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.kontrolüm çarşamba günü

Canim ben mustela kullanıyorum sabah uyandığımda karnim hala nemli oluyor

Günaydın kızlar herkese huzurlu sağlıklı haftalar olsun.
Kontrole gidecek olanlar iyi haberler ile gelin inşAllah.
pembepatiks canm benim de 2 gündür kasık ve karın ağrım oluyor bu günlerde normal sanırım merak etme.
B Bluemom44 Hindistan cevizi yağını hafif nemli elinle sürersen yumuşacık yapıyor uzun süre de kalır. Ben hep zeytinyağı kullandım şimdide onu kullanacam. Oğlumda lierac kullanmıştım baya bir kullandım ama fiyatı yüksek gelmişti sonra zeytinyağına döndüm.

Son düzenleme:
gunaydin kizlar bebegini hisseden var mi? Doktor bana kontrole gittigimde sormustu. Bende daha hissetmiyorum dedim.
Günaydın ben de hissedemiyorum ama bu duyguyu çok merak ediyorum açıkçası hamileliğimin en başından beri cinsiyetinden bile daha çok bunu merak ettim ne zaman hissedeceğim

R Rzg14 canm sen clexane iğneyi 2 günde bir mi yapıyorsun hala?
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanıpta belli bir haftada bırakacak olan var mı?
Doktorum bana iğneyi kes dedi ben korktum biraz daha kullanayım dedim iyi o zaman 20. Hafta gibi bırakalım dedi. Şimdi 2. Günde bir yapsam ben de bir sakıncası olur mu acaba? Şimdi İbrahim saraçoğlunun dediği gibi yarım limon suyu içmeye başladım 2 kez. Kanı sulandırıyormuş. Doktoruma da çekindim söylemeye İbrahim Saraçoğlu limon öneriyor diye

Ben hergun kullanıyorum 9 ay kullancan demisti doktorm iğne yerine mı limon suyu iciliyormus yoksa iğneyle beraber mi

Aminn inşallahh sağ sağlim kucagımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…