2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende iyice düşünüp karar vermek istiyorum oyuzden şimdiden bulmak lazım dediğin gibi herkes aklındaki ismi yazarsa fikir olur hepimize:) mesela benim aklımda kız olursa Eylül yada Lina var erkek olursa çınar gibi ama bunları da koymak istemiyorum farklı bişey arıyorum daha anlamlı ..

Bende kız olsaydı belliydi. Erkek olunca afalladım isim konusunda
Evde kendi kendime seslene seslene arıyorum:))
Kız için seçeneğim çok fazla erkekte bende afalladım valla ahahah seslenme işini bende yapıyorum arada iyi oluyor kulağa hoş mu kötü mü geliyor anlayabiliyorsun

hay allah yahu

sıkma canını diyeceğim ama, bak soyle diyeyim. bu bebeginde bir sorun oldugu anlamına gelmiyor, riskini soyluyor. yani riskin fazla. o da atıyorum 250 bebekten bir tanesi kromozom anomalili ise, 249'u gayet saglıklı demek. o 249 dan biri olsun yavrun peridrol!

dualarım seninle, tez vakitte esin bir yerle anlasır ve iyi haberlerini okurum insallah. yaz buradan e mi?

cok sevgiler.

ferahlık ver rabbim!

bizde tuğçe lina düşünüyoruz:) ama kesin değil:) terazi burcuyum ben doğurana kadar çok fikir değiştiririm:)

canım öncelikle moralini sakın bozma benimde değerim risk grubunda çıktı bende bir profesör bir perinatoloğa gittim ayrıntılı ultrasonla yaklaşık bir 40 dakika bebeği inceledi bütün organlarını hatta damarlarına varıncaya kadar inceledi sonuç olarak bebeğin sağlıklı olduğuna karar verdi bizde amniyosenteze karşıydık eşimle eğer gerek görülseydi kan tahlili verecektik ama inan onca süre üzüldüğünle kalıyorsun hiç canını sıkma inanıyorum ki allahın izniyle hayırlı güzel bir haber alıcaksın

Canım ne desek üzülmene engel olamaz biliyorum. Üzülmekte de o kadar haklısın ki. Duydukların kolay şeyler değil. Ama lütfen güçlü durmaya çalış. Kendin için olmasa bile bebeğin için bunu yapmaya çalış. Dualarım seninle ve bebeğinle. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah. Sana ve eşine dayanma gücü versin yâr ve yardımcınız olsun

merhaba umarım sadece yaşadığınız kötü bir anı olarak kalır ve sağlıklı birşekilde bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

umarim guzel sonuc alirsin.

Nasıl hissettiğini bebek hareketi olduğunu nasıl ayırt ediyorsunuz:)
balik kaymasi gibi oluyor canim. bazen de bir bolgeye dayaniyor. emin ol ayrimini yaparsin.

Amin canım çok saol ins dualarımız la iyi sonuçlar çıkacak inanıyorum ben buna riskim 50 de 1yarin kan vericem hayirlisiyla

canım magnezyum kullanıyormusun benim belim ağrımıyorsa magnezyum sayesinde.1 gün unutsam içmeyi hemen ağrımaya başlıyor .
Kullanmiyorum canim senin ilacin ismi nedir peki olmazsa kullanayim bende doktoruma danışıp çünkü dayanilacak gibi değil

Amin cnm saol inşallah çok sevindim seninde hayırlı haberler almana.bana dr bundan başka test yaptırmama gerek yok 3 lü yok 4 lü bunlar zaman kaybı sadece dedi bizde kan a karar verdik hayırlısı artık rabbim herşeyin iyisini bilendir

Canım gönlünü ferah tut.Allah ın izniyle iyidir bebişin.İkili tarama da çok riskli çıkan grupta bile 100kişiden 1inde çıkıyormuş. Rabbim herşeyin hayırlısını versin.Sağ salim kucağımıza alalım İnşAllah evlatlarımızı.

yapılacak test veracity testi mi?
Trizomi de sorun göründüğünden bize panorama testi ni önerdi hastane..sanırım birkaç çeşit varmış kan da bakılan test..fiyat arttıkça bakılan testler de değişiyor tabi..ama bize sadece panorama yi yaptirmamizin yeterli olacağını diğerlerine gerek olmadığı ni fazladan para vermenin anlamı yok dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…