2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar gece tuvalete bir kalkıyorum bir daha uyuyamıyorum, 1saat sürekli dönüp duruyorum yatakta sanki hiç uykuya dalamıyorum.Bir de soluma veya sağıma yatınca karnım o yöne doğru şişiyor.Sizce o bebek mi?

Allaha sığın canim benim inşallah bi sıkıntı çıkmaz çok geçmiş olsun hayırda şer de Allahtan çok dua et, inşallah soylenilenin tersi çıkar Allah yardımcın olsun dualarımız seninle

galiba veracity ile ayni anne kanı alınıp bebeğin dns ına bakılıyor. bende 35 yaşında olduğum için doğrudan onu yapmıştık. inşallah güzel haberler gelecek dualarım sizinle.

galiba veracity ile ayni anne kanı alınıp bebeğin dns ına bakılıyor. bende 35 yaşında olduğum için doğrudan onu yapmıştık. inşallah güzel haberler gelecek dualarım sizinle.
Böyle bir sonuçla karsilasacagim hiç aklıma gelmemişti.. insan başına gelmeden anlamazmış ya..bilseydim hiç test yaptırmadan bu testi yatırırdım direk..birde bugün bi laboratuvara görüştük hastane çıkışı sonucu incelerken burada burnuyla alakalı bisey yazılmamış dedi..goremedi mi diye sordu dedim kendi dr um gördü ama perinatolok hiç yorum yapmadı devlet hastanesi olduğu için ultrason gore yorum yapmıyoruz dedi..eğer buraya burnu nu not dusseydi değerler daha farklı çıkardı dedi..

İnşallah güzel sonuçlar alırsın. şimdiki sadece ihtimal. kan testinde her şey iyi çıkacak inşallah.

cinsiyeti öğrenenlere ben de katıldım. yani galiba :) % 70 - 80 erkek dedi. gerçi bize de gösterdi ama doktor kesin demeyince ben de gördüğümden emin olamıyorum :)
ikili testi de yaptırdık. ense kalınlığına baktı 1.19 çıktı ama ikili testte burun kemiğine de bakılmıyor muydu? ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim.

Benim naçizane görüşüm olmakla birlikte isim koyarken ilk kriterim anlamdı anlam karakteri fazlasıyla etkiliyor yine bence ve Allah bize yüklediği bir sorumluluk zaten anlamlı olması lütfen yanlış anlaşılmasın :) fikirler deneyimler bilgiler paylaşmak içindir kimseyi yönlendirme maksadın da değilim :)))

Ben yine her yaşta taşıyabileceği bir isim olsun istedim 3 yaşında da 70 yaşında da taşıyabilsin :))
Bu arada kendi adım olmasa kesin Elif koyardım paylaşmak istedim belki yardımcı olurum

Rabbim korktuklarinizdan emin umduklarınıza nail eylesin inşallah.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun hayırlı sonuçlarla çıkın inşallah Umarım bir an önce geride kalır bu kötü günler

bende seni merak ettim girdim şimdi.bebeklerimiz Allaha emanet .hiç bir test yaptırmayan doppler yaptırmayan kişiler biliyorum sapasağlam bebekleri var maşallah.bende bu sefer kan vermedim iyimi ysptım kötümü yaptım bilmiyorum artık.ama 50 de 1 riskli çıkan birinin sağlıklı bebeği olmuş kk da okudum bulursam linkini atarım sana .Allahın izniyle sağlıklı doğacak inşallah bebeklerimiz .Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Biz büyük ihtimal çınar koycaz evde hepimiz cinar diye seviyoruz alıştık baya değişmez sanırım.

ense kalinligi ve burun kemigi olculuyor.
ikili test icun kan aliniyor ve usg deki olculen degerlerle risk belirleniyor.

İnşallah sonuçların güzel çıkar canım. Burdan seviniriz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…