2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ense kalinligi ve burun kemigi olculuyor.
ikili test icun kan aliniyor ve usg deki olculen degerlerle risk belirleniyor.
sanki ben de kızımda öyle yaptılar diye hatırlıyorum ama emin de olmayınca doktora da soramadım. sanırım emin olmak için bir de devlet hastanesine yaptırıcam. hem belki cinsiyeti de kesinleştiririz :)

ben epiduralle yaptirdim sezeryani. o yuzden oglumu ilk goren kisi olabildim
Bana epidural çok korkunç geliyor. Ben mümkünse yine genel anestezi isterim. Gözlerim açıkken ve ne yaptıklarını bilirken sakin kalamam. Tebrik ederim seni ben hayal bile edemiyorum

Kombine riskin kaç çıktı maddi durum zorlamayacaksa dna testini yaptır. Ben de orta riskli çıktım o yüzden haftaya 4lü yaptırıcm onun sonucuna göre dna Testi isteyeceğim. Risk kaç olursa olsun o senin bebeğin olmayabilir biliyorsun sakinleşmeye çalış Herşey Allahtan

Doktorunuza spinal istiyorum derseniz öyle yapar bilinciniz açık olur ben özellikle genel anestezi istemedim her anı görebilmek ve kendimde olmak için.
Büyük cesaret gerçekten seni kutluyorum. ben sakin kalamam korkudan ölürüm gözüm açık olursa. Hani bir acı hissetmesem de kestiklerini bilmek yeter bana genel istiyorum yine mümkünse iyileşene kadar uyutsalar)

morelini yüksek tut canım iyi düşün Rabbim büyüktür hiç belli olmaz böyle diyipte sap sağlam bebekler doğanları çok gördük .dua et Allahın izniyle bi sıkıntı çıkmaz inşallah Rabbim kimseyi evladiyla sinamasın

Tebrikler gözün aydın sağlıkla gelsin minik kızın

bende genel anestezi istemiştim doktor bana dönüp ölüp tekrarmı dirilmek istiyorsun demişti.bende korkarım ama dedim seruma sakinleştirici koyarız dediler.sohbet ederken bi baktın doktor çıkarmış bana gösteriyor oğlumu .çok güzel bir andı ömrüm boyunca unutamam o anı.dikişerim atılırken oğlumu giydirdi hemşire izledim hep odaya çıkarırken yanağıma dayadı pamuk gibi tenini sütün gelsin hemen dedi .hemende sütüm geldi çok şükür .

diş ağrısı çeken varmı benm kaç gündür köküne kadar ağrı giriyor eski dolgum olan dişim ağrıyor yanlarindakine bile ağrı atıyor dayanamadım çarşamba dişçiye gitcem umarım sıkıntı olmaz tedavi yapabilir

Hiç üzme kendini doktorlar riskleri söylemek zorunda riskler ille de gerçekleşecek diye bir şey yok ki içini ferah tut. Çok geçmiş olsun iyi haberler alırız inşallah.
Bu arada kızlar 2. Dünya savaşı yıllarında ve Çin’de büyük kıtlık zamanlarında doğan çocuklarda şizofreni vb psikolojik hastalıklarda ciddi bir artış olmuş. Bunu araştıran bilim adamları stresin bebeğe etkisi yüzünden olduğunu bulmuşlar. Bu yüzden aman siz siz olun stres yapmamaya rahat olmaYa kötü olasılıklara odaklanmamaya çalışın. Allah korusun kötü bir şey yaşama riskimiz hayatta her zaman var kafamızda kurup kurup bebeklerin psikolojisini bozmayalım. Bu bilgiyi okuyunca ben işin ciddiyeti konusunda ciddi bir aydınlanma yaşadım gerçekten.

Ayy hikayen ne kadar güzel. Bu arada doktor haklı. Genel anestezinin sakıncaları fazla. İşte benimki korkudan ama belki bana da sakinleştirici falan yaparlarsa hani olabilir. Ama doğumunu yazınca bir heves ettim yani. Maşallah allah bu bebişini de sağlık ve mutluluk içinde kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin

sanki ben de kızımda öyle yaptılar diye hatırlıyorum ama emin de olmayınca doktora da soramadım. sanırım emin olmak için bir de devlet hastanesine yaptırıcam. hem belki cinsiyeti de kesinleştiririz :)
insallah canim

Bana epidural çok korkunç geliyor. Ben mümkünse yine genel anestezi isterim. Gözlerim açıkken ve ne yaptıklarını bilirken sakin kalamam. Tebrik ederim seni ben hayal bile edemiyorum
canim ben epidural ignesini hicccc hissetmedim. hatta ayni anda spinalde yapmislar.
inan o dogdugu anda; dogumhaneyi saran mis kokuyu duysaydin hic korkmazdin epiduralden. sanirim ancak cennet o kadar guzel kokabilir. tarifsiz bir koku. bebeginin sesini aninda taniyorsun. cok guzel hisler. benim islerim surerken oglumu giydiriyorlardi, dedim bu benim bebegimin sesi degil baska bebek bu aglayan ki daha saniyeler olmustu goreli, meger yan dogumhanedeki bebegi de giydirmeye getirmjsler
sana nacizane tavsiyem, doguma kadar telkin al canim. mumkunse hazirla kendini

Ben de isimleri yazıp fikir vermek istedim. İsimler belli cinsiyet belli değil bizim. Bu arada ben iki isim seviyorum. Artık sınavlarda falan evraklar basılı geliyor bir zorluğu kalmadı hem de çocuk hangi ismi daha çok beğenirse onu kullanabiliyor. Oğlum Umut deniz , bebek kız olursa bilge duru, erkek olursa Mustafa Kemal isimlerini koyacağım.

teşekkür ederim canım güzel duaların için .hepimizin doğumu çok güzel geçsin istediğimiz gibi hayal ettiğimiz gibi olsun .sağlıklı bir şekilde gelsinler inşallah.yaşadığımız stresler yorgunluklar bebeğimizi kucağımıza alınca yerini mutluluğa bıraksın inşallah

Senin hikayen de çok güzelmiş. İnsan heves ediyor doğrusu. Belki sakinleştirici falan verirlerse geçer korkum. O kokuyu o duyguyu çok merak ettim. Ben sezeyandan ayılırken perişandım. Bebek filan unutmuşum zaten odada kedi var zannettim. Anesteziden beyni sulanıyor insanın. Bir de uyanınca kesi yerimdeki acı ile ilk anda paniğe kapıldım. Genel zordu aslında ama işte korku diye istemiştim. Sanırım sizin hikayelere bakınca benim tecrüben korkunç olmuş. Sağlıkla allım inşallah bebeklerimizi her şey geçiyor. Mutlulukla da büyütelim onları

Ama bebeğin ilk ağladığı o an varya onu görünce herşey bitiyo sırf o an için uyanık kalınır bence

Ama bebeğin ilk ağladığı o an varya onu görünce herşey bitiyo sırf o an için uyanık kalınır bence
Ciddi ciddi heveslendirdiniz beni yaw:)) biraz kendimi alıştırmaya çalışayım bakalım. Sakinleştirici falan da olursa. Çok merak ettim o hisleri o ilk anları aslında. Ay neyseki daha çok var. Alışacak düşünecek vakit oldu. Nilses pembepatiks R Rzg14 Teşekkür ederim canlarım.

Guzelmiş isimler bende ikisinden birini kendi seçse iyi olur diyorum bide herkes başka ismi kullanır karışıklık olur mu diye tek isim olsun diyorum kararsızım yani

Guzelmiş isimler bende ikisinden birini kendi seçse iyi olur diyorum bide herkes başka ismi kullanır karışıklık olur mu diye tek isim olsun diyorum kararsızım yani

Benim oğlum Umut deniz 12 yaşına girmek üzere. Evde ona hep deniz deriz. Ancak okulda umutu tercih ediyor. Öyle olmasını sevdiğini söylüyor. Karışıklık da olmuyor. Halinden çok memnun iki ismini de sevdiği için farklı ortamlarda ikisini de kullanmak hoşuna gidiyormuş öyle açıklıyor durumu. Ben iki isim koyduğuma hiç pişman olmadım. Ancak tercih meselesi tabi. Bence eğer hoşuna gidiyorsa hiç düşünme iki isim koy gitsin. Tarihe iz bırakmış pek çok kişi iki isimli benim hep dikkatimi çekmiştir bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…