2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Erkek canım, içini ferah tut dediğim gibi. Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi

benim de adetten 1 gun sonra 670 mi oyle bisey cikmisti
kizimdadaayni gun kan tahlili vermistim 50 civari cikmisti esim de kesin ikiz diyor bende olsa dktr gorurdu diyorum bakalım bi daha gidince anlariz insallah
Canım benim 5 haftalıkken hcg 3bin küsür çıkmıştı. Aşırı yüksekti kesin ikiz dedik ama doktorlar ikiz diye söylemediler tek biliyoruz bizde

Senden de Allah razı olsun canım:) nankörlük değil hiç tabiki rahatsız olduğumuzda dile getireceğiz hele ki bulantı çok rahatsız ediyor. İnşallah bir an önce geçer senin de :)

Ben de çok merak ediyorum, görmek istiyorum canım ya yalnız değilsin:) bir de bugündü benim kontrolüm ama Salı’ya ertelendi iyice meraklandım tam 1 ay olacak görmeyeli. Hareketleri de hissetmek çok istiyorum her gün elimi karnıma koyup bekliyorum pıt pıt yapacak mı diye:) birkaç kez öyle bir şey oldu ama bebekten mi anlamadım damar atması gibiydi daha çok:)

Merhaba anneler test sonucu bekleyenlere hayırlı haberler diliyorum 3lu ve 4 lu tarama yaptırdınız mı ben yaptirmamayi düşünüyorum

Benim de ikili tarama teste göre iki kan değerim sınırda olduğu İçin 4lü tarafa önerdi. Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Ense ölçüsü, burun kemiği normaldi. Süper diyemem ama sınırda, kötü değil, 4 lü tarama yapalım dedi. Benim içim rahat. Hislerime güveniyorum. Yaptırmayacağım.

Niye saçma olsun ki bende öyleyim ben ayda iki kere falan gidiyorum yinede özlüyorum hep görmek istiyorum dediğin gibi hissetmeye baslasak daha rahat olucaz sanki şimdi görmeden durumunu bilemiyoruz hiç bende gün sayıyorum şafak 3

neden saçma olsun canım:) annelik iliklerimize kadar işledi. bana 4 hafta sonra dedi ama 2 haftaya ya giderim yada devlette başka bir doktora görünürüm. hissedene kadar böyle napalım:)

Bnmde aynı:) hatta önceki gün eşime diyom çok sıkıldım ben biran önce doğsunlar onlarla oynamak istiyom diye :)) durup durup herşeye ağlıyorum da ztn bu hormonlar beni benlikten çıkardı valla

neden saçma olsun canım:) annelik iliklerimize kadar işledi. bana 4 hafta sonra dedi ama 2 haftaya ya giderim yada devlette başka bir doktora görünürüm. hissedene kadar böyle napalım:)
Benden bi tane daha varmış sabredemiyom valla 2 haftada bi gidiyom o yüzden iki doktorum oldu :)

Çok haklısın canım. Benim ikisi de oğlan ama o kadar farklı ki hamilelik. Oğlumda bu kadar bulantı olmamıştı. 12/13 haftada geçmişti. Ben şimdi 15+4 gündeyim. Hafifleme oldu ama asla geçti , iyi beslenebiliyorum diyemem. Et (balık hariç) asla yiyemiyorum. Yoğurt ayran asla yiyemiyorum. Süt zor bela 1 bardak içersem ancak. Ben bu yüzden cinsiyetin farklı olduğunu zannetmiştim. Ama cinsiyet değil her hamilelik farklıymış gerçekten. Umarım senin bulantın en kısa zamanda geçer.

Ben hissediyorm sanırım bu hafta.Yada hissettiğimi sanıyorm:)Biseyi cekiyo sanki icerde,sancı oluyo arada:)

Ankara
Annemde hemşire Zekai tahirde bir doktor iyiymiş falan dedi o hastane eskiden iyiymis ama suan nasil bilmiyorum güvenebilir miyim diye

Zekai tahiri bilmiyorum ama benim doktorum Zübeyde hanımda. Hastane inanılmaz kalabalık. Çok çok fazla yabancı hasta var. Ayrıca onlar için Arapça bilen sekreterlikler bile kurmuşlar. Haftaya doktoruma gideceğim ama ayrıntılı ultrasonu orada yaptırabileceğimi zAnnetmiyorum. Randevu sırası çok olacaktır. Zaten normal ultrasonları bile pek eskimiş hastanenin. Ben doktor yakını olarak gidiyorum ve düzgün ölçüm yapabilmek için başka bir odada bir tane yeni ultrason var ona gidip ölçüm yapıyoruz. Zekai Tahir’in durumunun da ondan farklı olduğunu zannetmiyorum. Çünkü son yıllarda hastane bütçeleri biraZ kısıtlı yabancı hasta çok fazla. Ankara’da iki büyük kadın Doğum Hastanesi bunlar. Zubeyde hanım böyle ise Zekai tahir daha kalabalıktır. Ayrıntılıyı Özelde yaptıracağım. İki yer önerdi doktorum. Fiyat ve Bilgi alınca ihtiyacın olursa yazabilirim.

Burdan doğdu diyecgmz günler de gelecek degl mi annem gün sayma diyor ama iyi ki var annelermz şükürler olsn Rabbime
Canımmm allah annelerinize sağlık uzun ömür versin. Anne her zaman ayrı. Her yaşta arkanda dayanak. Yüreğinde sevgi güven. Allah benim anacığımı da yerinde rahat ettirsin. Bazı insanların yeri dolmaz. Annelerinizi benim için bir tane fazladan öpün. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…