Oh iyi bari ya. Yaş riski için Cut Off değerinin altında ya da üstünde dememiş, o yüzden kafama takıldı. Cinsiyet için henüz erken ama doktor erkeğe benzetti. Bence değişebilir. Yanılma payı çok fazla oluyor, malum. Sen kız mı bekliyorsun?
benim de adetten 1 gun sonra 670 mi oyle bisey cikmisti
kizimdadaayni gun kan tahlili vermistim 50 civari cikmisti esim de kesin ikiz diyor bende olsa dktr gorurdu diyorum bakalım bi daha gidince anlariz insallah
Kızlar hormonlardan mı nedir saçma gelebilir belki size ama bebişimi özledim iyimi büyümüş mü diye çok merak ediyorum aydan aya gidince. En azından hissetmeye başlasam tamam diycem haraket ediyor. Gün sayıyorum görmek için
Bende de 1 kedi çocukluğumdan beri kedilerle haşır neşirim. Sokağa çıkıp eve geri gelen kedim vardı. Ondan geçmiştir kesin dedim ama benim de negatif çıktı.
Ayy ne guzel yazmssn inşallah benim de hayatmi beynimi etklmyck şekile döner.
Bu kuzular bizim can parçamız öylesine aşkla bekledik ki bazen diyrm nankör müyüm yok ağrı bulantı diyrm diye ama siz en güzel destekcimizsnz bu süreçte hepinizden Allah razı olsun
Senden de Allah razı olsun canım:) nankörlük değil hiç tabiki rahatsız olduğumuzda dile getireceğiz hele ki bulantı çok rahatsız ediyor. İnşallah bir an önce geçer senin de :)
Kızlar hormonlardan mı nedir saçma gelebilir belki size ama bebişimi özledim iyimi büyümüş mü diye çok merak ediyorum aydan aya gidince. En azından hissetmeye başlasam tamam diycem haraket ediyor. Gün sayıyorum görmek için
Ben de çok merak ediyorum, görmek istiyorum canım ya yalnız değilsin:) bir de bugündü benim kontrolüm ama Salı’ya ertelendi iyice meraklandım tam 1 ay olacak görmeyeli. Hareketleri de hissetmek çok istiyorum her gün elimi karnıma koyup bekliyorum pıt pıt yapacak mı diye:) birkaç kez öyle bir şey oldu ama bebekten mi anlamadım damar atması gibiydi daha çok:)
Benim de ikili tarama teste göre iki kan değerim sınırda olduğu İçin 4lü tarafa önerdi. Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Ense ölçüsü, burun kemiği normaldi. Süper diyemem ama sınırda, kötü değil, 4 lü tarama yapalım dedi. Benim içim rahat. Hislerime güveniyorum. Yaptırmayacağım.
Niye saçma olsun ki bende öyleyim ben ayda iki kere falan gidiyorum yinede özlüyorum hep görmek istiyorum dediğin gibi hissetmeye baslasak daha rahat olucaz sanki şimdi görmeden durumunu bilemiyoruz hiç bende gün sayıyorum şafak 3
neden saçma olsun canım:) annelik iliklerimize kadar işledi. bana 4 hafta sonra dedi ama 2 haftaya ya giderim yada devlette başka bir doktora görünürüm. hissedene kadar böyle napalım:)
Bnmde aynı:) hatta önceki gün eşime diyom çok sıkıldım ben biran önce doğsunlar onlarla oynamak istiyom diye :)) durup durup herşeye ağlıyorum da ztn bu hormonlar beni benlikten çıkardı valla
neden saçma olsun canım:) annelik iliklerimize kadar işledi. bana 4 hafta sonra dedi ama 2 haftaya ya giderim yada devlette başka bir doktora görünürüm. hissedene kadar böyle napalım:)
Merhaba hanımlar. Hepinize şimdiden hayırlı olsun. İkili test sonucum çıktı ancak pazartesi günü doktora gidebileceğim. Yaş riskinin sınırı nedir, kaç olması gerekiyor? Bir fikriniz var mı?
12. Haftadan sonra bulantılar geçer diyorlardı geçmiyor geçmiyor ya benim diğerlerinde geçmişti üç ayım dolunca hem de birden bire bu çok farklı gerçekten herşeyi ile hem de demek ki hiç bir hamilelik aynı değilmiş
Çok haklısın canım. Benim ikisi de oğlan ama o kadar farklı ki hamilelik. Oğlumda bu kadar bulantı olmamıştı. 12/13 haftada geçmişti. Ben şimdi 15+4 gündeyim. Hafifleme oldu ama asla geçti , iyi beslenebiliyorum diyemem. Et (balık hariç) asla yiyemiyorum. Yoğurt ayran asla yiyemiyorum. Süt zor bela 1 bardak içersem ancak. Ben bu yüzden cinsiyetin farklı olduğunu zannetmiştim. Ama cinsiyet değil her hamilelik farklıymış gerçekten. Umarım senin bulantın en kısa zamanda geçer.
Kizlarr bulunduğum şehirde detaylı ultrason yapmıyorlar ankara yada samsuna gönderiyorlar nereye gitsem karar veremedim çevremdekiler ankara zekai tahire git diyorlar hicbir fikrim yok ankara ve samsundaki hastaneler hakkinda bilen varsa fikir verebilirse cok sevinirim
Zekai tahiri bilmiyorum ama benim doktorum Zübeyde hanımda. Hastane inanılmaz kalabalık. Çok çok fazla yabancı hasta var. Ayrıca onlar için Arapça bilen sekreterlikler bile kurmuşlar. Haftaya doktoruma gideceğim ama ayrıntılı ultrasonu orada yaptırabileceğimi zAnnetmiyorum. Randevu sırası çok olacaktır. Zaten normal ultrasonları bile pek eskimiş hastanenin. Ben doktor yakını olarak gidiyorum ve düzgün ölçüm yapabilmek için başka bir odada bir tane yeni ultrason var ona gidip ölçüm yapıyoruz. Zekai Tahir’in durumunun da ondan farklı olduğunu zannetmiyorum. Çünkü son yıllarda hastane bütçeleri biraZ kısıtlı yabancı hasta çok fazla. Ankara’da iki büyük kadın Doğum Hastanesi bunlar. Zubeyde hanım böyle ise Zekai tahir daha kalabalıktır. Ayrıntılıyı Özelde yaptıracağım. İki yer önerdi doktorum. Fiyat ve Bilgi alınca ihtiyacın olursa yazabilirim.
Canımmm allah annelerinize sağlık uzun ömür versin. Anne her zaman ayrı. Her yaşta arkanda dayanak. Yüreğinde sevgi güven. Allah benim anacığımı da yerinde rahat ettirsin. Bazı insanların yeri dolmaz. Annelerinizi benim için bir tane fazladan öpün. :)