2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın kızlar göbüşler çıkmış maşallah benim hep vardı şimdi 5 aylık gibiyim .bir aile dostumuz var gidip geliyoruz hep birbirimize .bebekleri olmuyor .onlara giderken en bol kıyafetlerimi giyiyorum karnım belli olmasın diye ayağada fazla kalkmamaya çalışıyorum daha söyleyemedim hamileyim diye .nasıl söylenir bilmiyorum.
onlarında bebeği olur inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah onlara içinizdende olsa amin dermisiniz .hamilelerin duası kabul olurmuş.
buarada eşine bebeğin cinsiyetiyle ilgili surpriz yapan oldumu.
ben yaptım anlatayım cinsiyeti öğrendim eşim kapıda bekliyor hemen gidip bir pembe çorap aldım hediye paketi yaptırdım.ailemizin yanına gittik videoya aldırdım herşeyi.paketi açtı eşim kızım oluyor diye bi bağırdı çok heyecanlandı mutlu oldu .dün karnımı seviyor kızım diye .çok güzel duygular isteyen herkese yaşatsın Rabbim inşallah

Sabahları iniyor benımkıde :)
5.aydan sonra cıkarmııs zaten:)
Ehehe dün akşam ben de metroya bindim. Akşamları daha bir şişkin oluyor ya göbek. 16. Haftada göbeğimden hamile olduğumu anlayıp yer verdiler. :)) şok oldum. Bir de öğrencilerimden bazıları arkadaşların çocukları. Anneleri söylemiş hamile de saçını boyatmıyor demişler. Çocuk da “haa ben de niye göbeği şişiyor diye düşünüyorum “ demiş. Bu kadar dikkati derse verseler alim olacaklar da işte yetenek harcanıyor. Demem o ki kısa boyluyum ya göbüş aldı başını gidiyor şimdiden. 3 ay sonrA ad Koyar özerklik veririm herhalde. Son ayda cumhuriyet olup bağımsız bile olabilir

Ay çok güzel olmuş. Sağlıkla gelsin inşallah. Duygulandım yaw

ay bana da 40lı yaslarında bi adam metro da yer verdi gegcn sok oldum:)
Kadın oldudğum ıcın mı verdı?hamılelik anlasılyor mu hala meraktayım

Rabbimm tüm bekleyenlere tezz vakitte versin insallahhhAmiiinn

Canım mekanı cennet olsun sen de harika bir anne oldgnda bol bol yavrunu öpersin inşallah

Bu hafta artık bir göbeğim varr ufaktan:)Cokk mutluyummm

Sabahları iniyor benımkıde :)
5.aydan sonra cıkarmııs zaten:)

Benim de öyle arkadaşlar yok daha göbeğin diyorlar ben ısrarla var diyorum :)) akşamları belli oluyor sabah pek olmuyor. Sürekli aynada bakıyorum büyümüş mü diye:)) hamile pantolonu aldım beli sıkmasın diye aşağı iniyor hep o da Ya ilk başlarda yoğun bulantıdan dolayı anlamamıştım bir şey ama şimdi ne güzel bir şeymiş diyorum. Allah isteyen, hasretle bekleyen herkese versin inşallah

Canım mekanı cennet olsun sen de harika bir anne oldgnda bol bol yavrunu öpersin inşallah
Allah raZı olsun canım. Allah bizlere torunlarımızı görmeyi ve yavrularımıza destek olabilmeyi nasip etsin dilerim. Ben evlatlarımın büyüdükleri zaman da varlığımı hissedebilmelerini çok istiyorum. Kocaman bile olsalar bebek gibi hala saçlarını okşayıp öpeceğim. Kızarlarsa kızsınlar. Ben onların altını temizlemiş insanım. Bu hakkım elimden alınamaz. (Büyük oğlan biraz kızıyor da sıkıştırınca )

Ankara’da nerde yaptırabilirim fetal DNA testini ama ücretsiz okursa daha iyi olur
Canım ben 2400 tl fiyata tüm DNA anormalliklerine bakılanından yaptırdım. Testin adı prena. Almanya’ya gönderiliyor. İnternette iletişim numarası var. Ankara temsilcisi hemen size dönüş yapıyor. 8 iş gününde sonuç geldi. Kargo ile öncelikli ve e mail ile sonucu yollayıp telefonla da Bilgi verdiler. Ancak fiyatı pazarlık ile 2400 yaptırdık. Sıkı pazarlık öneririm. Test sonucu da olasılık değil doğrudan anomali bulguları var ya da yok şeklinde geliyor. İnternetten araştırabilirsin.

Bana 3500 diye basladilar vay arkadas kime ne paradan yaparsak sektor hahaha
Gerçekten öyle. İnanılmaz rant olmuş sektör. Konu da mühim ya insanlar ne yapsın dişinden tırnağından arttırıp yaptırıyor. Ben de orta gelirli çalışan bir insanım. Benim maaşımın yarısından fazla bu para. Ama içim rahat etmedi gözüm kapalı verdim. Yine olsa yine veririm. Benim gibi düşünmeyenlere de saygım sonsuz tabiki.

Cok sevinirim özelden gelen mesajlarda 800 tl ye kadar fiyat olduğunu söylediler bana cok geldi açıkçası. Aramizda 1 hafta var benden önce yatırırsın senden haber bekliyorum

Ben de
Cok sevinirim özelden gelen mesajlarda 800 tl ye kadar fiyat olduğunu söylediler bana cok geldi açıkçası. Aramizda 1 hafta var benden önce yatırırsın senden haber bekliyorum
Sali gunu kontrolum var istersen sorabilirim ayrintili ultrason ne kadar

Mutlaka haber veririm. 20. Hafta dedi doktorlarımdan biri. Haftaya da ötekine gideceğim. Ona da sorup bir kaç haftaya yaptırırım. Önce fiyat bilgisi de alacağım için onu da yazarım. Hatta yaptırınca memnuniyet durumum hakkında da Bilgi veririm . Karar vermek için zamanın olacaktır.

Ben de

Sali gunu kontrolum var istersen sorabilirim ayrintili ultrason ne kadar

Cok tesekkur ederimm haber bekliyorum

Merhabalar
Izmirde detaylı ultrason için edindigim bilgiyi de ben paylaşayım belki fikir edinen olur
dokuz eylül üniversitesi hastanesi normal poliklinikte 100 tl dediler eğer hoca yaparsa 350 tl ücreti varmış.
alsancakta prof. sermet sağol var kizimda da ona yaptirmistim ben ondan randevu aldım 350 tl imiş ücreti

Test yaptıracak arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız sağlıkla gelsin minnoş lar bu işler de stres yaptırıyor insana ya

Benim de ilk hamileliğim de 12 hafta bitince bitmişti bulantılar. Bunda 14 hafta da bitti. Değişiyor her hamilelikte sanırım

Benim de sınır da çıktı canım 1/980 bende hiç bir test yaptırmayacağım şimdiden sonra. Ayrıntılıyı bekliyorum. Senin kan değerin nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…