2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bende öyleyim canım,sürekli iyi mi diye düşünüp duruyorum. Göbeğime bakıp duruyorum ,göbeğim büyüdüyse bebekte büyüyordur herlde diye düşünüyorum Hareketlerini hissetsek içimiz rahatlıcak.Normalde iki haftada bir gidiyodum şimdi bana da 1ay geçmek bilmiyor.

Canım valla bende birkez bir meyve gördüm ayy olsada yeseydim dedim sadece ölüyorum bitiyorum kesin yemeliyim değildi. Anneannem sağolsun kompostasını yapmış yazdan ondan alıp yedim. Başkaları nasıl aşeriyor bilmiyorum açıkçası

Ne güzel yapmışsın,ilerde hepsi hatıra kalıcak açıp açıp izlersiniz canım.Benim ki de gidip gelip oğluşum paşam diye seviyor karnımı Rabbim isteyen herkese sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin İnşAllah.

Benim de öyle değil canım ölüyo bitiyo değilim ama rüyam da görünce tereddüte düştüm.Bebiş mi istiyo acaba diyorum.

Bence kesinlikle aşermişsin canım. Bende de öyle filmlerdeki gibi aşerme hiç olmadı. Bulantı nedeniyle zaten yiyecek düşünmek hoşuma gitmiyor. Ola ki bir şey canım çekerse de hemen olsa belki yerim ama sürekli o yiyeceğe takılmak illa ki istemek filan hiç olmadı. Rüyamda çok sık yiyecek görüyorum çünkü bulantı ve kokular sağolsun çoğunlukla yarı aç yatıyorum. Gördüğüm yiyecekler de besin değeri sıfır hazır gıdalar boş kalori ve trans yağlar. Çoğunlukla pastane ürünleri onları da yemem öyle yesem de tatları kokuları aynı değil zaten. Bence eşin o meyveyi hemen alsın sana. Bana da sağlıklı bir yiyecek rüyası gelirse hemen yicem.

Hadi ya eşime söyliyim de aramaya çıksın bari. Bu mevsim de nasıl bulcaksa.Normalde de çok sevdiğim bir meyve değildir ama hayret .Rüyalarıma kadar girdi

Hadi ya eşime söyliyim de aramaya çıksın bari. Bu mevsim de nasıl bulcaksa.Normalde de çok sevdiğim bir meyve değildir ama hayret .Rüyalarıma kadar girdi
Arasın hem ileride bebişinize anlatacak keyifli bir anınız olur. Artık bulunuyor her mevsim çoğu şey. Rüyana girdiyse ye bence. Ben büyük oğlumda (karnımdaki de küçük oğlum oluyor ehehe yazarken farkettim iki çocuk anası olayına düşündüğümden çabuk adapte oldum)bir meyve istemiştim. Dondurulmuşunu bulmuştu eşim. Hala anlatır güleriz oğlum da çok eğlenir.

Kızlar instagramda bi sayfa buldum mamaların,bezlerin vs bebekle ilgili hertürlü ürünün içerik bilgisini paylaşıyor. Çok faydalı geldi bana size de söyleyeyim istedim ama burdan yazmak yasak mı acaba ?

Aramaya gidecek şimdi İnşAllah bulur.İlk aşerdiğim şey karpuz hayatta unutmam artk.

İkili tarama testimde kan tahlili sınırda cıktı. Yas itibariyle riskli zaten de beta hcg yuksekmiş. Yas38 böyle olan var mı. Usg değerleri normal ense kalınlıgı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…