2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bende dondurma (kolay bulunduğundan yazabılırm)2 güne bır dondurma ıstıyor cnm
Yıyorum,uzerıne ıhlamur demliyorm Boğazlar sismesin diye:)
Ehehe hangi şehirdeydin ki canım. Ankara pek soğuk bu gün içim üşüdü dondurma düşününce. Aman dikkat et hasta olma. Ben yiyeceklerin adını duyunca ay canım çekti gibi bir hisse kapılmıyorum. O yüzdenrahatsız olmuyorum hani çoğu şey de bulunuyor günümüzde. Zaten biri söyleyince değil ki kendiliğinden isterse istiyor insanın canı. Sizlerin de öyle mi. Yiyecek adını duyunca canı çeken oluyor mu?

canım rüyamda eşimin bir meyve yediğini ve bana vermedğini görmüştüm. öyle aman aman canım çekmedi ama ertesi gün tedbir olsun diye yedim. aşermek nasıl oluyor bende anlamadım daha:)

Ben duyunca olsa da yesek diyorum ama öyle aşerme gibi deli divane değil. Normalde de der ya insan yaz gelse şunu yesek vs diye. Öyle oluyor.

Bende netten bulmuştum. Biri ksk da biri çankayada.

Bide netten sipariş verilen siteler var bilmeyenler için ek bilgi olsun
Ooo sektör olmuş demek ki filmlerdeki gibi aşerenler de oluyor. Öyle olsa da olur olmasa da olur diyenler internetten meyve sebze almaz çünkü sanıyorum

Ooo sektör olmuş demek ki filmlerdeki gibi aşerenler de oluyor. Öyle olsa da olur olmasa da olur diyenler internetten meyve sebze almaz çünkü sanıyorum

Tabi herşeyi fırsata çeviriyolar :))
girip bi bakın fiyatlara

İnşallah öyle deli divane tutuşmayız. Ben eşimi gönderdim hamile manavına ama ulaşılabilir olduğu için azıcık nazlanmak istedim sanırım

canım rüyamda eşimin bir meyve yediğini ve bana vermedğini görmüştüm. öyle aman aman canım çekmedi ama ertesi gün tedbir olsun diye yedim. aşermek nasıl oluyor bende anlamadım daha:)

Valla canım ben öyle bir iştahlı yiyordum ki ağzım sulandı ona uyandım o derece.Yesem iyi olacak galiba.

Bursa:)
Soğukk valla burası da,bi Ankara olmasa da:)
Benı ınstagram cok etkiliyo:)O yemek videoları

Yaa hemen girip bakıyım fiyatlara. Şimdi karısı hamile ya adamın mecbur alacak diye yakaladıklarını öpücüklere boğuyorlardır tabiki. Evet ben de nazlanmak için istemiştim ilk gebeliğimde hani öyle yemesem üzerinde duracağım bir şey değildi. Nispeten de ulaşılabilirdi. Ama eşim iyi ciddiye almış kendine görev edinmişti onu bulmayı. Yine olursa yine yaparım yani. Hala eğleniyorum çünkü. Bazı şeyler ömür boyu keyifle hatırlanıyor. Fırsatı değerlendirmek lazım

Bursa:)
Soğukk valla burası da,bi Ankara olmasa da:)
Benı ınstagram cok etkiliyo:)O yemek videoları
Amanın onları mı izliyorsun. Hamile olmayanı aşertir onlar. Ben zaten kilom da var hamile değilken takibi bıraktım dayanamadım zaten benim olayım o karbonhidratlar olduğu için hamileyken hiç bakamam yaşım var kilom da abartılı olursa ne maceralar ne maceralar sonrA

Gunaydin annecikler ❤
@sevvap ankara da 3500 tl civari genetik testler iki yer yapiyor araştırdım
PiaLeon hala bende ayni durumdayim sali gunu kontrolde en kotu serum kacisim biticek Allah yardimcimiz olsun
Ilaç 2 içmeye belk8 fayda beklememem lazım ama kusmyrdm ilk kez sabah kustum ilaç ictm simdlk fayda gormedm yazarm inşallah iyi gelirse.

Dün ben de diyrm bu kadar acı çektm ben yavrumu kimselere vermem annem hep öyle dusunsek kimse evlnmzdi dedi ya şimdiden annelik/kaynanalk modu yükleniyor bana

Dün ben de diyrm bu kadar acı çektm ben yavrumu kimselere vermem annem hep öyle dusunsek kimse evlnmzdi dedi ya şimdiden annelik/kaynanalk modu yükleniyor bana
Evet evet çok haklısın. benim oğlan tek çocuktu bu zamana kadar ya (12 yaşında) ben hala bu oğlanı nasıl verecem diye düşünüyordum. Tabi mutlu olsun yuvası olsun çok isterim de hani insan her kızı da layık göremezmiş gibi geliyor. Ay kızlar kızmasın ama oğlan anneye çok düşkün oluyor evlenince beni unutup hanımına düşkün olacak diye içten içe bir burukluk oluyor yani ne yapayım inkar mı edeyim. Allah damatlıklarını baba olduklarını göstersin tabi daha büyük mutluluk olmaz. Azıcık kıskansam nolur yani ama azıcık kötülük de yapmıcam söz vallahi. Hem eşi mutsuz olursa oğlum da mutsuz olur. Allah korusun

Ya su halimle güldürdn beni yalnız deglsn güzel anne

Canımsın sağol. Hep gülelim inşallah. Tek olmadığıma da sevindim ayrıca kimse itiraf etmiyor hep ben kv modu oluyorum arkadaşlar arasında
Kucagmzda görmek de nasip olacak inşallah benim nasipse ilk olacak cok heyecnli moddym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…