Benim de ikili tarama teste göre iki kan değerim sınırda olduğu İçin 4lü tarafa önerdi. Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Ense ölçüsü, burun kemiği normaldi. Süper diyemem ama sınırda, kötü değil, 4 lü tarama yapalım dedi. Benim içim rahat. Hislerime güveniyorum. Yaptırmayacağım.
Kızlar hormonlardan mı nedir saçma gelebilir belki size ama bebişimi özledim iyimi büyümüş mü diye çok merak ediyorum aydan aya gidince. En azından hissetmeye başlasam tamam diycem haraket ediyor. Gün sayıyorum görmek için
İnşallah sağlıkla canım. Bebek zaten çok sevimli çok başka bir şey. Ama büyüdükçe senin bir parçan olan yepyeni bambaşka bir insanı tanımak bambaşka bir serüven. Şimdi onun kendi bakış açısı değerleri tercihleri ve kişiliği var. Büyüdükçe onu tanımış olmaktan be onun bu haline katlı yapmış olmaktan inanılmaz keyif alıyorsun. Tabiki burada benden daha tecrubeli anneler var. Ben sadece bir çocuk büyüttüm haddimi aşmak istemem. Kendi naçizane fikrim bu. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
Ya kızlar dün gece rüyam da bir meyve gördüm 1tabak yiyordum doymuyordum 2.tabağı istiyordum.Hatta gece kalkıp eşime anlatmşım o derece.Bu aşermek mi oluyor acaba? Daha önce hiç yaşamadığım için bilmiyorum.
Kızlar hormonlardan mı nedir saçma gelebilir belki size ama bebişimi özledim iyimi büyümüş mü diye çok merak ediyorum aydan aya gidince. En azından hissetmeye başlasam tamam diycem haraket ediyor. Gün sayıyorum görmek için
bende sırf bu yüzden 1 hafta önce aldım randevuyu.. özledim napıyım insan merak ediyor.. bide karın ağrım var onu da sorucam Pazartesi gidicem dayanamadım :)
Benim de öyle arkadaşlar yok daha göbeğin diyorlar ben ısrarla var diyorum :)) akşamları belli oluyor sabah pek olmuyor. Sürekli aynada bakıyorum büyümüş mü diye:)) hamile pantolonu aldım beli sıkmasın diye aşağı iniyor hep o da Ya ilk başlarda yoğun bulantıdan dolayı anlamamıştım bir şey ama şimdi ne güzel bir şeymiş diyorum. Allah isteyen, hasretle bekleyen herkese versin inşallah
Ah bende yoğun bulantıdan kimseyi gözüm görmemişti zaten bizim gibi yaşayanlara gebelik hastalığı diye geçiyor hipermesis diye tanısı bile var canım.. Benimde hastaneye yattım ya en son ondan sonra kusmam azalmaya başladı haftada bi kaç kere kusuyorum bu resmen mucize benim için.. şimdi hamileliğimin daha çok farkına varıyorum psikolojik olarak da daha iyiyim çok şükür bugünleri de gördük ya :)
Benimde aklıma geliyor sürekli ama boğazım fena olacak diye yemeye korkuyorum yoksa çoktan yemiştim valla hep kendimi yaz gelsin de şöyle dondurma yiyim diye hayal ediyorum :)
Ehehe hangi şehirdeydin ki canım. Ankara pek soğuk bu gün içim üşüdü dondurma düşününce. Aman dikkat et hasta olma. Ben yiyeceklerin adını duyunca ay canım çekti gibi bir hisse kapılmıyorum. O yüzdenrahatsız olmuyorum hani çoğu şey de bulunuyor günümüzde. Zaten biri söyleyince değil ki kendiliğinden isterse istiyor insanın canı. Sizlerin de öyle mi. Yiyecek adını duyunca canı çeken oluyor mu?
Ben duyunca bazen istiyo canım , gözümde canlanıyo en güzel hali :) :) ama oldum olası öyle biriyimdir zaten çok pis bişeyden bahsedilince Yanımda midem bulanıp kusarım Çünkü hep gözümde canlanıyo engel olamıyorum.. hamileliğimde ondan zor kusmalı geçti zaten kendim de aşırı hassas biriyim
kızlar sabah kanamam oldu acile gittik bebeğin aşağıda olmasından kaynaklı yukarı çıkmazsa riskli gebelik dedi düşük tehlikesi için bi iğne vurdu evde israat et dedi çok dua edin bana anne adayları üzüntüden başım catliyo Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin bebeklerimizi.
kızlar sabah kanamam oldu acile gittik bebeğin aşağıda olmasından kaynaklı yukarı çıkmazsa riskli gebelik dedi düşük tehlikesi için bi iğne vurdu evde israat et dedi çok dua edin bana anne adayları üzüntüden başım catliyo Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin bebeklerimizi.
Ben duyunca bazen istiyo canım , gözümde canlanıyo en güzel hali :) :) ama oldum olası öyle biriyimdir zaten çok pis bişeyden bahsedilince Yanımda midem bulanıp kusarım Çünkü hep gözümde canlanıyo engel olamıyorum.. hamileliğimde ondan zor kusmalı geçti zaten kendim de aşırı hassas biriyim
Canım ya zordur eminim ki hassas olmak. Ben sadece hamilelikte öyle tiksinti falan yaşıyorum. Normalde asla olmaz koku gelmez herkes kokuyor falan diye kızarken aman koksun nolcak falan derim. Aynı senin anlattığın gibi bir samimi arkadaşım var. Benim hamile halimle onun normal hali aynı. Tahmin edebiliyorum o yüzden. Allah kolaylık versin canım