2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Zaten o sonuçları bekleme süreci o kadar stresli ki... İnşallah sağ salim alırız kucagimiza
Ben de öyleyim canım aşırı ağlamaklı hatta dün kızıma bakıp ne ara doğdu da büyüdü diye aglarken buldum kendimi

Kucagmzda görmek de nasip olacak inşallah benim nasipse ilk olacak cok heyecnli moddym
İnşallah sağlıkla canım. Bebek zaten çok sevimli çok başka bir şey. Ama büyüdükçe senin bir parçan olan yepyeni bambaşka bir insanı tanımak bambaşka bir serüven. Şimdi onun kendi bakış açısı değerleri tercihleri ve kişiliği var. Büyüdükçe onu tanımış olmaktan be onun bu haline katlı yapmış olmaktan inanılmaz keyif alıyorsun. Tabiki burada benden daha tecrubeli anneler var. Ben sadece bir çocuk büyüttüm haddimi aşmak istemem. Kendi naçizane fikrim bu. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Ruyanda yediysen iyi eger gorup yiyemezsen aserme oluyor ve yemek gerekiyor.

bende sırf bu yüzden 1 hafta önce aldım randevuyu.. özledim napıyım insan merak ediyor.. bide karın ağrım var onu da sorucam Pazartesi gidicem dayanamadım :)

Ah bende yoğun bulantıdan kimseyi gözüm görmemişti zaten bizim gibi yaşayanlara gebelik hastalığı diye geçiyor hipermesis diye tanısı bile var canım.. Benimde hastaneye yattım ya en son ondan sonra kusmam azalmaya başladı haftada bi kaç kere kusuyorum bu resmen mucize benim için.. şimdi hamileliğimin daha çok farkına varıyorum psikolojik olarak da daha iyiyim çok şükür bugünleri de gördük ya :)

Kızlar bende dondurma (kolay bulunduğundan yazabılırm)2 güne bır dondurma ıstıyor cnm
Yıyorum,uzerıne ıhlamur demliyorm Boğazlar sismesin diye:)
Benimde aklıma geliyor sürekli ama boğazım fena olacak diye yemeye korkuyorum yoksa çoktan yemiştim valla hep kendimi yaz gelsin de şöyle dondurma yiyim diye hayal ediyorum :)

Nezle oldum ya dışarı çıkamadığım üşümediğim halde hamilelik nezlesi dedikleri bu mu yoksa

Ben duyunca bazen istiyo canım , gözümde canlanıyo en güzel hali :) :) ama oldum olası öyle biriyimdir zaten çok pis bişeyden bahsedilince Yanımda midem bulanıp kusarım Çünkü hep gözümde canlanıyo engel olamıyorum.. hamileliğimde ondan zor kusmalı geçti zaten kendim de aşırı hassas biriyim

kızlar sabah kanamam oldu acile gittik bebeğin aşağıda olmasından kaynaklı yukarı çıkmazsa riskli gebelik dedi düşük tehlikesi için bi iğne vurdu evde israat et dedi çok dua edin bana anne adayları üzüntüden başım catliyo Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin bebeklerimizi.

Çok geçmiş olsun canım.Sürekli yat dinlen Allah ın izniyle bişey olmaz.Gönlünü ferah tut.

Canım ya zordur eminim ki hassas olmak. Ben sadece hamilelikte öyle tiksinti falan yaşıyorum. Normalde asla olmaz koku gelmez herkes kokuyor falan diye kızarken aman koksun nolcak falan derim. Aynı senin anlattığın gibi bir samimi arkadaşım var. Benim hamile halimle onun normal hali aynı. Tahmin edebiliyorum o yüzden. Allah kolaylık versin canım

Canım geçmiş olsun dua ediyorum sağlıkla kucağınıza almanızı rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…