2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar ikilide burun kemiği, ense kalınlığı, kan değerleri normal çıkıp sadece yaş riski çıkan arkadaşımız var mı? Dogum yaptığımda 34 olacağım inşallah. Yani insanlar günümüzde 45 yaşında anne oluyor anlamıyorum. Benim yasimda doğum yapan 496 kadından birinde down sendromlu çocuk oluyormuş. Doktor dusuk risk dedi. Büyük ihtimalle normal çıkacak ama ben prosedur gereği bilgilendirmeliyim kan testi yapabilirsiniz dedi.
Kan testinde olumsuz birşey çıksa aldıracak değilim kocaman çocuk. Sırf yaşım için bu kadar sıkıntı olması canını sıktı.

Çok şükür canım o günleri yaşarken hiç geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyormuş cidden:) inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göreceğiz

Dualarım sizinle inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi hiçbir sorun olmaz, çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun inşallah hemencecik iyileşirsiniz. Bol bol dinlen stresten uzak dur Allah' a emanet bebişlerimiz dua et

Gelir geçer inşallah canım. Yat dinlen. Kendini üzmeyeye çalış. Dualarımız hepimiz için

ilk bebegi bekleyenler simdi hareket etsim diye bekliyorsunuz ama hareketlenince de bu sefer hareketi az olsa merak ediyor insan
.hele ilkdogdugunda kizim belki yasina yaklasmistu ben ona sirtimi dönüp yatamadim o derecydim yani

Düşük risk demiş zaten doktorun. Bişey çıkacağını sanmıyorum ben içini ferah tut. Ama illa ki söylemek zorundalar tabi doktorlarda.

Aynı yaşayız. Kombine riskin kaç çıktı benim ki de düşük risk bu hafta 4 lü yaptıracağım. Dr herşeye karşı dna testini öneriyorlar. Ben de dörtlüden sonra karar vereceğim burun kemiği ense kalınlığında sorun yok böyle olunca keşke birkaç yıl önce bebek isteseydik diyorum

ilk bebegi bekleyenler simdi hareket etsim diye bekliyorsunuz ama hareketlenince de bu sefer hareketi az olsa merak ediyor insan
.hele ilkdogdugunda kizim belki yasina yaklasmistu ben ona sirtimi dönüp yatamadim o derecydim yani

Evet kuzenlerimden hatırlıyorum. Hareket etmeyince de panikliyorlardı. Bende henüz hissetmedim hiç ama özlüyorum :)) hergün gel dese giderim görmek için :)) o yüzden belkide hissetmek istiyoruz:))

arkadaslar canınız ceken seylerin isimlerini yazmasaniz coksevinirim
sonucta hepimizi hamileyiz
ve herkes sehir merkezinde yasamiyo
benim bukundugum yere kargo bile gelmiyor zaten lutfen can cekici seyleri soylemeyin

Ben bugün birşeyler yazdım ama isim vermedim canım,özellikle dikkat etmeye çalşmıştım.Sen deyince tekrar baktım mesajlarıma bi mesajımda yanlışlıkla yazmışım.Kusura bakma.

Ben 38 yasındayım. İkili yaptık burun kemiği ve ense kalınkıgı normal. Yaştan dokayı tabi risk var ve betahcg yuksekmiş ondan dolayı dna testi önerdi. Ama yaptıemıycam hatta bunu yaptırdıgıma pişmanım. Sayısal ortalamalarla insnaın midesini bulandırıyorlat. Öğlenden beri ağlıyorum.

arkadaslar canınız ceken seylerin isimlerini yazmasaniz coksevinirim
sonucta hepimizi hamileyiz
ve herkes sehir merkezinde yasamiyo
benim bukundugum yere kargo bile gelmiyor zaten lutfen can cekici seyleri soylemeyin
Canım bende isim vermeden yazdım özellikle kimsenin canı çekmesin diye okuduklarımda da yazmıyordu birşey, kaçırdım herhaldebirsürü mide bulantısına tavsiye veren oldu kefirdir kayısıdır fındık fıstık vs çekse onlardan çekerdi diye düşünüyorum

Kızlar instagramda bi sayfa buldum mamaların,bezlerin vs bebekle ilgili hertürlü ürünün içerik bilgisini paylaşıyor. Çok faydalı geldi bana size de söyleyeyim istedim ama burdan yazmak yasak mı acaba ?
Valla yasak mı bilmiyorum ama bende takip ediyorum o mühendisi çok yaralı onlara göre yapıyorum alışverişimi bebeğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…