Arkadaşlar ikilide burun kemiği, ense kalınlığı, kan değerleri normal çıkıp sadece yaş riski çıkan arkadaşımız var mı? Dogum yaptığımda 34 olacağım inşallah. Yani insanlar günümüzde 45 yaşında anne oluyor anlamıyorum. Benim yasimda doğum yapan 496 kadından birinde down sendromlu çocuk oluyormuş. Doktor dusuk risk dedi. Büyük ihtimalle normal çıkacak ama ben prosedur gereği bilgilendirmeliyim kan testi yapabilirsiniz dedi.
Kan testinde olumsuz birşey çıksa aldıracak değilim kocaman çocuk. Sırf yaşım için bu kadar sıkıntı olması canını sıktı.
Ah bende yoğun bulantıdan kimseyi gözüm görmemişti zaten bizim gibi yaşayanlara gebelik hastalığı diye geçiyor hipermesis diye tanısı bile var canım.. Benimde hastaneye yattım ya en son ondan sonra kusmam azalmaya başladı haftada bi kaç kere kusuyorum bu resmen mucize benim için.. şimdi hamileliğimin daha çok farkına varıyorum psikolojik olarak da daha iyiyim çok şükür bugünleri de gördük ya :)
kızlar sabah kanamam oldu acile gittik bebeğin aşağıda olmasından kaynaklı yukarı çıkmazsa riskli gebelik dedi düşük tehlikesi için bi iğne vurdu evde israat et dedi çok dua edin bana anne adayları üzüntüden başım catliyo Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin bebeklerimizi.
kızlar sabah kanamam oldu acile gittik bebeğin aşağıda olmasından kaynaklı yukarı çıkmazsa riskli gebelik dedi düşük tehlikesi için bi iğne vurdu evde israat et dedi çok dua edin bana anne adayları üzüntüden başım catliyo Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin bebeklerimizi.
arkadaslar canınız ceken seylerin isimlerini yazmasaniz coksevinirim
sonucta hepimizi hamileyiz
ve herkes sehir merkezinde yasamiyo
benim bukundugum yere kargo bile gelmiyor zaten lutfen can cekici seyleri soylemeyin
ilk bebegi bekleyenler simdi hareket etsim diye bekliyorsunuz ama hareketlenince de bu sefer hareketi az olsa merak ediyor insan
.hele ilkdogdugunda kizim belki yasina yaklasmistu ben ona sirtimi dönüp yatamadim o derecydim yani
Arkadaşlar ikilide burun kemiği, ense kalınlığı, kan değerleri normal çıkıp sadece yaş riski çıkan arkadaşımız var mı? Dogum yaptığımda 34 olacağım inşallah. Yani insanlar günümüzde 45 yaşında anne oluyor anlamıyorum. Benim yasimda doğum yapan 496 kadından birinde down sendromlu çocuk oluyormuş. Doktor dusuk risk dedi. Büyük ihtimalle normal çıkacak ama ben prosedur gereği bilgilendirmeliyim kan testi yapabilirsiniz dedi.
Kan testinde olumsuz birşey çıksa aldıracak değilim kocaman çocuk. Sırf yaşım için bu kadar sıkıntı olması canını sıktı.
Aynı yaşayız. Kombine riskin kaç çıktı benim ki de düşük risk bu hafta 4 lü yaptıracağım. Dr herşeye karşı dna testini öneriyorlar. Ben de dörtlüden sonra karar vereceğim burun kemiği ense kalınlığında sorun yok böyle olunca keşke birkaç yıl önce bebek isteseydik diyorum
ilk bebegi bekleyenler simdi hareket etsim diye bekliyorsunuz ama hareketlenince de bu sefer hareketi az olsa merak ediyor insan
.hele ilkdogdugunda kizim belki yasina yaklasmistu ben ona sirtimi dönüp yatamadim o derecydim yani
Evet kuzenlerimden hatırlıyorum. Hareket etmeyince de panikliyorlardı. Bende henüz hissetmedim hiç ama özlüyorum :)) hergün gel dese giderim görmek için :)) o yüzden belkide hissetmek istiyoruz:))
benim bukundugum yere kargo bile gelmiyor zaten lutfen can cekici seyleri soylemeyin
Ben bugün birşeyler yazdım ama isim vermedim canım,özellikle dikkat etmeye çalşmıştım.Sen deyince tekrar baktım mesajlarıma bi mesajımda yanlışlıkla yazmışım.Kusura bakma.
Ben 38 yasındayım. İkili yaptık burun kemiği ve ense kalınkıgı normal. Yaştan dokayı tabi risk var ve betahcg yuksekmiş ondan dolayı dna testi önerdi. Ama yaptıemıycam hatta bunu yaptırdıgıma pişmanım. Sayısal ortalamalarla insnaın midesini bulandırıyorlat. Öğlenden beri ağlıyorum.
Canım bende isim vermeden yazdım özellikle kimsenin canı çekmesin diye okuduklarımda da yazmıyordu birşey, kaçırdım herhaldebirsürü mide bulantısına tavsiye veren oldu kefirdir kayısıdır fındık fıstık vs çekse onlardan çekerdi diye düşünüyorum
Kızlar instagramda bi sayfa buldum mamaların,bezlerin vs bebekle ilgili hertürlü ürünün içerik bilgisini paylaşıyor. Çok faydalı geldi bana size de söyleyeyim istedim ama burdan yazmak yasak mı acaba ?