2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok uzuldum canim..Allah sabir ve guc versin size. Insallah saglikla yeniden hamile kalirsin ve saglik sihhatle kavusursun bebegine..

Başın sağolsun. Üzülmemek mümkün değil tabi..
Allahın izniyle yeniden sağlıklı bi evlat sahibi olursun inşallah..

Benim de öyle, her hareketimde kasılıyor sanki karnımın alt tarafı sağlı sollu. Biraz bastırsam da ağrıyor. Doktora sordum bugün normal dedi sanırım bebek ve rahim büyüdükçe artıyır bu tarz şeyler.

G
özün aydın hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin küçük kızın.

Başınız saolsun. Allah sabır versin

Başın sağ olsun sabır diliyorum arkadaşım

Başınız sağolsun Allah sabır versin.

Kızlar dün gece yatağa girdin uyumaya 10 dk da bi idrarım geldi 6 7 kere gittim lavaboya çok sinir bozucuyduuu enfeksiyon yok tahlillerimi yaptırdım ama bu kadar sık ve çok idrara çıkmam normal mi ilk zamanlarda oluyodu şimdi 4 aylığız bide bazı geceler çok şiddetli bel ağrım oluyo yürüyemeyecek dereceye geliyorum doktoruna söyledim normal dedi demir magnezyum falanda vermedi folik asite devam et diyor

Bel ağrısı başından beri bende de var bazen çok şiddetleniyo yuruyemiyorum yatiyosam kalkamıyorum öksürürken karnımı değil belimi tutar oldum ağrısından bende sorcam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…