2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende ikinci bebeğime hamileydim çok mutluydum kizima bi erkek kardes gelecekti. 2li test yaptirdik degerlerim cok dusuk geldi sonra farkli testler falan filan derken 2 gun once 18 haftalik bebeğimi kaybettim. Çok üzgünüm .sürekli ağlamak istiyorum çok alışmıştım.

Kızlar bnm gibi tuhaf mide bulantısı yaşayan var mı 11.Haftaya dek kusmadim 11. Haftadan sonra basladim kusmaya her sabah bu neyse de yemek guzel pisiriyorum sicakken yiyorum da ama o yemek isininca kokusunu aldım mi kusuyorum anlayacağınız ısıtamıyorum yemek fln degisik durumlar

Geçmiş olsun cnm ins Rabbim yakın zmn da sağlıklı bir evlat daha nasip eder

Başın sağolsun cnm sebebini arastirdilarmi bellimi

Canim ALLAH sabir versin basin sagolsun hayirlisi olsun insallah bir dahaki saglikla gelsin

canım başın sağolsun Rabbim yerini doldursun inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. çok üzüldüm inan çok zor bir süreç atlatmışsın inşallah sağlıklı bir evlat Rabbim yerini doldursun

Başınız sağolsun canım Allah sabır versin rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre versin...

İlkinde zaten bir sorun olmuyormuş ikincisinde test yaptırdım ama doktor iğne yaptırmadı

Rabbim hayırlısıyla yerini doldursun inşallah avutacak bir evlat nasip etsin

Bebişlerin hareketini hisseden anneler hissetmediginiz gün oluyor mu ben dün sabahtan beri hissetmedim. Endişeleniyorum
endiselenme canim. ben de bazi gunler hissedemiyorum. surekli hissetmelerimiz 20.ci haftadan sonra.

benim akşamları karnım epey büyüyo hamile gibi:) ama sabah ve öğlen normal oluyo.ne zaman çıkıyor acaba karın?daha ileri olanlar ne zaman başladı tam cıkmaya.kilom da yok pek 51.5 kg.acaba birden mi cıkar?
benim ilk regl gecikmesiyle cikti ve hic inmedi cnm.
bazilari 5.bazilari da 6.ci aydan sonra cikiyor diyor.

amanin. yesinler kizlarini

karpol tup sendromu denen sey sanirim yasadiginiz. doktora gorunun.

Kızlar merhaba, birkaç gün giremedim 50 sayfa olmuş okuyamadım vallahi:) bugün cinsiyetimiz kesinleşti kızımız olacak inşallah sağlıkla gelir Afp testi önerdi doktorum onun için kan verdim. Bir de detaylı için Bursa’yı ya da Balıkesir üniversite hastanesini önerdi. Bandırma’dayım, iki şehir de aynı uzaklıkta bana. Bursa’da olanlar siz nerede yaptıracaksınız ve ücretler ne kadar bilginiz var mı? Balıkesir’le ilgili bilgisi olanlar varsa da yazarsanız sevinirim

hayirli olsun canim kizin
ben pazartesiyi bekliyorum

hayirli olsun canim kizin
ben pazartesiyi bekliyorum
Teşekkür ederim:) inşallah senin de hayırlısıyla gönlünden geçen olur canım:) yazdın mı bilmiyorum okuyamadım öncekileri enfeksiyonun geçmiştir inşallah nasıl oldun?

Ense kalingi yüzünden 1 ay içinde sonucu çıkacak
Anladım cnm hayırlı haberler alırsın ins..nerde yaptırdın amniyosentezi.ozellerde sanırım hızlandırılmış sonuç oluyormuş 3.5 gün gibi kısa bir sürede çıkıyormuş sonuç tabi extra ücret vererek

Teşekkür ederim:) inşallah senin de hayırlısıyla gönlünden geçen olur canım:) yazdın mı bilmiyorum okuyamadım öncekileri enfeksiyonun geçmiştir inşallah nasıl oldun?
amin cnm. enfeksiyon icin yarin cikacak sonucum. umarim temizlenmistir.

Ben cvs yaptirdim ertesi sabah aradilar on sonuc cikmisti ozelde yaptirdim

Yahu kizlar, dün ve bugün karnim bayagi rahatsiz ediyor beni. Durup durup minik sancilar, karnimi siktigimda da biraz agrilar. Cok hassaslasti.
Hem bebek hemde plasentanin buyumesinden mi, karnimda yer acilmaya calisiyor ayrica, bunlar yuzunden mi bi hassaslik? Sizde de ayni minik sancilar var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…