onu bilmiyorum kan test yapıyorlar benim negatif çıktı yaptılar ama eee pozitif olunca da yapıyorlar sanırım gerçekten bilmiyorum o zaman o teste ne gerek var onuda bilmiyorum. ama riske atmıyorlar herkese yapıyorlar sadece doğumdan sonra bebeğin kan grubu anne ile aynı ise yapmıyorlar hemşire bana gülerek şansına küs iğnen geldi bebek pozitif demişti
siz bilirsiniz tabi ama bence yaptırın çünkü ikisi farklı şeyler. ikili de sadece belli şeylere bakılıyor. ama detaylıda tüm organlar kan akışı bir çok şey tek tek inceleniyor.
2li testte çıkmayan sorunlar detaylıda görünebiliyor. İnşallah temiz çıkar hepimizin ki. Bi arkadaşımın daha dün öğrendim. Detaylıda böbrek büyümesini farketmişler. Tabi ki yapcak bişey yok ama doğunca yapılacak tedavisine kadar araştırıp öğrenmiş oldu bu sayede.
İmkanınız el veriyorsa yaptırın bence.
ben yerinizde olsam yaptırırdım. ikili ile ilgili bir kontrol değil ki ikilisi normal olup bir çok problemi olabiliyor. ve detaylıda gözüken tehlikeli durumlar bebek doğduktan sonra acil mudahele gerektirebiliyor. tabi inşallah birşey çıkmaz ama ben riske atmazdım
Tamam kontrolüm 11 martta doktorla konuşayım gerek yok desede ben yaptirmak istiyorum derim ona gore bir yol izleyeyim ben nasil birsey bilmiyorum doktorda gerek yok deyince herkese demekki cok mühim değil diye düşündüm
Eger olumsuz bir durumda bebegini dogurmak istemiyorsan yaptir ama ne olursa olsun doguracagim dersen yaptirma hamileligini zehir etme.İlk hamileligimde bu testler yuzunden dokuz ay stresten oldum bittim sonuc 5 yasinda akil kupu bir kizim var.bu ikinci gebeliğim drumla konustum hiçbirini yaptirmiyorum.
Ne olursa olsun o bana rabbimin emaneti hiçbir şekilde aldırmak aklımın ucundan geçmez. Bu testleri yaptırmak istemiyorum detaylı ultrason daha mantıklı geldi şimdi
Ne olursa olsun o bana rabbimin emaneti hiçbir şekilde aldırmak aklımın ucundan geçmez. Bu testleri yaptırmak istemiyorum detaylı ultrason daha mantıklı geldi şimdi
Yarin Bornova genetik sevki icin tekrar tepecik e gidecegim. Kani verip Bursaya donecegim insallah. Yolun yarisi tamam.
Dua eden guzel dileklerde bulunanlara sonsuz sukran.
onu bilmiyorum kan test yapıyorlar benim negatif çıktı yaptılar ama eee pozitif olunca da yapıyorlar sanırım gerçekten bilmiyorum o zaman o teste ne gerek var onuda bilmiyorum. ama riske atmıyorlar herkese yapıyorlar sadece doğumdan sonra bebeğin kan grubu anne ile aynı ise yapmıyorlar hemşire bana gülerek şansına küs iğnen geldi bebek pozitif demişti
çok mantıklı eşim ben bu hamilelkten birşey anlamadım diyordu. dedim ne anlıycaktın ki. sonra oğlum doğdu ağlayınca al babası bir şey anlamadım diyordun şimdi anla
Tamam kontrolüm 11 martta doktorla konuşayım gerek yok desede ben yaptirmak istiyorum derim ona gore bir yol izleyeyim ben nasil birsey bilmiyorum doktorda gerek yok deyince herkese demekki cok mühim değil diye düşündüm
bebeğin her şeyine bakıyorlar doktorun liste gibi bir şeyi var. işte böbrekleri beynin frontal lobu vs oluşmuş. omurgaları tam. idrar kesesi midesi ak ciğerleri kalbi. kalp damarları doğru şekilde oluşmuş vs vs. aklına gelecek gelmeyecek herşeye bakıyor. el ayak parmaklarına varana kadar. ve sonunda renkli bir foton oluyor :)
çok mantıklı eşim ben bu hamilelkten birşey anlamadım diyordu. dedim ne anlıycaktın ki. sonra oğlum doğdu ağlayınca al babası bir şey anlamadım diyordun şimdi anla
Öyle ama ne anlicaklar ağrısı sızısı bulantısı herşeyi bizde onlar tanık oluyo sadece tam olarak ne yaşadığımızı hiç bı zaman anlayamazlar ama doğunca herşeyi anlasinlar uykusuz gecelerde:)
hamileyken karışma ihtimaline karşın yanlış hatırlamıyorsam ya 24 ya 28 de yaptırıyorlar. oğlumda yapıldı. indirekt coombs testi yaptılar negatif benim yaptılar. cvs sonrası da yaptırdım. size bu testi yaptılar mı peki hamileyken
Öyle ama ne anlicaklar ağrısı sızısı bulantısı herşeyi bizde onlar tanık oluyo sadece tam olarak ne yaşadığımızı hiç bı zaman anlayamazlar ama doğunca herşeyi anlasinlar uykusuz gecelerde:)
Vala benimki uykusuz da kalmadı uykusunu bölmedi bile başka tarafa geçip devam etti zaten anne zavallım aklı sürekli bebekte tık sesine fırlıyor baba da o stres yok mışıl mışıl uyuyor
Vala benimki uykusuz da kalmadı uykusunu bölmedi bile başka tarafa geçip devam etti zaten anne zavallım aklı sürekli bebekte tık sesine fırlıyor baba da o stres yok mışıl mışıl uyuyor