2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sağlıklı olsunlar da iğneyi yaptiriveririz

siz bilirsiniz tabi ama bence yaptırın çünkü ikisi farklı şeyler. ikili de sadece belli şeylere bakılıyor. ama detaylıda tüm organlar kan akışı bir çok şey tek tek inceleniyor.

Tamam kontrolüm 11 martta doktorla konuşayım gerek yok desede ben yaptirmak istiyorum derim ona gore bir yol izleyeyim ben nasil birsey bilmiyorum doktorda gerek yok deyince herkese demekki cok mühim değil diye düşündüm

Ne olursa olsun o bana rabbimin emaneti hiçbir şekilde aldırmak aklımın ucundan geçmez. Bu testleri yaptırmak istemiyorum detaylı ultrason daha mantıklı geldi şimdi

Benim de kan uyuşmazlığım var hamileyken iğne olmadım hiç doğumdan ve düşükten sonra yaptılar bana uyuşmazlık iğnesini hamileyken yapılan da mı varmış

:)Ben de her gün iğne yapıyorum kendime kan sulandırıcı eşime diyorum yarısında sana yapalım hayat müşterek
çok mantıklı eşim ben bu hamilelkten birşey anlamadım diyordu. dedim ne anlıycaktın ki. sonra oğlum doğdu ağlayınca al babası bir şey anlamadım diyordun şimdi anla

Tamam kontrolüm 11 martta doktorla konuşayım gerek yok desede ben yaptirmak istiyorum derim ona gore bir yol izleyeyim ben nasil birsey bilmiyorum doktorda gerek yok deyince herkese demekki cok mühim değil diye düşündüm
bebeğin her şeyine bakıyorlar doktorun liste gibi bir şeyi var. işte böbrekleri beynin frontal lobu vs oluşmuş. omurgaları tam. idrar kesesi midesi ak ciğerleri kalbi. kalp damarları doğru şekilde oluşmuş vs vs. aklına gelecek gelmeyecek herşeye bakıyor. el ayak parmaklarına varana kadar. ve sonunda renkli bir foton oluyor :)

çok mantıklı eşim ben bu hamilelkten birşey anlamadım diyordu. dedim ne anlıycaktın ki. sonra oğlum doğdu ağlayınca al babası bir şey anlamadım diyordun şimdi anla
Öyle ama ne anlicaklar ağrısı sızısı bulantısı herşeyi bizde onlar tanık oluyo sadece tam olarak ne yaşadığımızı hiç bı zaman anlayamazlar ama doğunca herşeyi anlasinlar uykusuz gecelerde:)

Benim de kan uyuşmazlığım var hamileyken iğne olmadım hiç doğumdan ve düşükten sonra yaptılar bana uyuşmazlık iğnesini hamileyken yapılan da mı varmış
hamileyken karışma ihtimaline karşın yanlış hatırlamıyorsam ya 24 ya 28 de yaptırıyorlar. oğlumda yapıldı. indirekt coombs testi yaptılar negatif benim yaptılar. cvs sonrası da yaptırdım. size bu testi yaptılar mı peki hamileyken

Vala benimki uykusuz da kalmadı uykusunu bölmedi bile başka tarafa geçip devam etti zaten anne zavallım aklı sürekli bebekte tık sesine fırlıyor baba da o stres yok mışıl mışıl uyuyor

sadece ileriki haftalarda oğlumun uyandırmışlığı var. ne dürtüklüyorsun dedi. ben yapmıyorum dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…