Kizlar iyi akşamlar bugun giremedim bir sürü mesaj birikmis gece yatmadan okuycam :) yarına araştırma hastanesine randevu aldim bende 2 haftadir kahverengi akintim bitmedi bitmiyor artik lavaboya gidip görmekten sıkıldım moralim bozuluyor kendi doktorum özel hastanede bide araştırma hastanesinde muayene olayim dedim inşallah içimi rahatlatacak bir sey söyler doktor
Erkek anneleri isim düşünmeye basladiniz mi ? Kopya çekeyim herkes düşünün anca karar verirsiniz deyip beni korkuttu ya deneyimli anneler oyle mi gercekten yiyin kizlar afiyet sifa olsun can bogazdan gelir bebelerimize saglik.kilo verilir
Arkadaşlar kabus gibi bir gün geçirdim. Dün eşimle hamile pantolonu bakmaya çıktık saat 4 gibi sonra da yemek yiyecektik, eşim sordu hatta istersen önce yemek yiyelim diye bende öyle aç değilim bakalım sonra yeriz dedim zaten evime Waikiki 10 dk mesafede.
Girdik ben hevesle pantolon buldum bitane çok tatlıydı oldu Gayette sonra kız bebek bölümüne çıktık ordan da bebeğe bişeyler baktık aldık tam kasaya gidicez benim gözlerim kararmaya başladı
eşime söyledim eşim beni tutuyordu zaten sonra bilincimi kaybetmişim gerisini ben hatırlatmıyorum gözlerimi açtığımda insanlar etrafımdaydı.. bayılmışım ama birden farkettim ki altımda bi ıslaklık var o panikle ağlamaya başladım zaten ambulans gelmişti
Kadın Doğuma götürdüler alttan muayene etti çok şükür bebekte bişey yok suyu gayet iyi dedi.
Meğersem ben altıma kaçırmışım..nöroloji ye yönlendirdi oradaki doktor nöbetten şüphelendi bayıldığımda kasılmışım çünkü eşim anlattı dr ve idrar kaçırma olunca bir sürü tetkik MR derken bir şey çıkmadı. Ama ben yaklaşık 2 haftadır uyuyorum sürekli kafam kalkmıyor..
Bir rahatsızlık geçti hadi bu sefer iyiyim derken bir diğeri başlıyor.. Bebeğim iyi ya çok şükür
Biraz uzun oldu ama sizin bilginiz var mı böyle bi durum yaşayan var mı arkadaşlar. Bu arada şekerime ve tansiyona bakıldı normal denildi
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin çok şükür bebek te sende iyisin baş dönmesine dikkat et demişti doktorum bana ama kasılma fln girince işin içine hiç fikrim yok ins bundan sonrası sorunsuz sağlıkla geçer
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim eksik olmayın.. önerilerinizi dikkate alıcam... udg06
canım demek ki olabilen bişeymiş bu nöbet olmasından ben çok korktum teyzem epilepsi çünkü.. çok şükür bişey çıkmadı zaten yarın dr gidicem kan değerlerime bi baksınlar.. bunun tedavisi vardır herhalde dimi cidden eşim olmasaydı kafamı çarpabilirdim ömrümde ilk defa bayıldım başım hala ağrıyor..
Evet canım korkma. Epilepsiye benzeyen tepki vücutta şeker tansiyon ya da çeşitli enzimlerde ani düşmelerde falan da oluyor zaten. Kasılma şok nedeniyle oluyor vücutta epilepsi nedeniyle değil. Tedbiri elden bırakma sen yine tahlillerini filan yaptır tabiki ama endişelenme. Ben annemden biliyorum. Altına kaçırması falan aynı şeyler. Aç kalmamaya çalış ama annemin açlığa bağlı olmuyordu. Tok da olsa bayılıyordu. Çok da sık değildi kardeşimde en fazla 3/4 kez bayıldığını hatırlıyorum.sen dikkatli ol mutlaka. Düşerken zarar görmemelisin. Yine de inşallah bir daha olmaz. Geçmiş olsun.
Benim de iştahım açıldı. Benim boyum da ufak. Böyle giderse mazot masrafım biter işe giderken. Artık yuvarlanarak gider gelirim ne çevreyi kirletcem mazotla filan. :))
Kızlar ben sosyal medyada bir sayfa buldum. Organik pamuk ürün isim baskısı olan tek parça veya direk hastane çıkışı yaza uygun bir yapısı var delikli ondan almayı düşünüyorum. Çok hoşuma gitti aradığım şekilde bulunca zafer kazanmış gibi hissettim kendimi :) çünkü yaz sicaklarindan dolayi ne giydircem diye düşünüp duruyordum. Buradan belki yasaktır isim vermek özelden isteyen olursa yazarım :) haber vereyim dedim
Benim de iştahım açıldı. Benim boyum da ufak. Böyle giderse mazot masrafım biter işe giderken. Artık yuvarlanarak gider gelirim ne çevreyi kirletcem mazotla filan. :))
Canım çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et aç gezme. Ben de 3-4 kez evde bayıldım hatta geçen hafta oldu en sonuncusu, ama hepsinde de aç karına ayakta dolanıyordum ya da mutfakta yemek hazırlıyordum. Doktor hamilelikten dolayı kan şekerimin ani düştüğünü , panikleyecek bir şey olmadığını söyledi. Aç karına ayakta durma dedi. Sabah kalkar kalkmaz da pekmez ya da bal yiyorum 1 kaşık, fazla ayakta kalmadan halletmeye çalışıyorum mutfaktaki işlerimi.
Mesela işyerimde hiç olmuyor böyle şeyler çünkü aç kalmıyorum ara öğün atıştırıyorum.
Geçmiş olsun cnm. Başka bir hastaneye daha mı gitsen acaba?
cnm ayni hastanede ogluma da yapildi tahlil. onun temiz cikti. o yuzden laboratuar hatasi var da diyemiyorum. kadin dogumcum orada oldugu icin gidiyrm. riskli gebeyim ben. her yer bakmiyor bana.
Senin bu enfeksiyondan ötürü şikayetin var mı canım? İdrarı yaparken acı yanma falan. Antibiyotik kullanmasan mı belirti vericek? Bir de sana tavsiyem bağışıklığını doğal yollarla da güçlendirmeye çalış. Bol probiyotikli beslen. Kefir yoğurt ev yapımı turşu bol tüket. Yasak olmasa kelle paça da diyeceğim ama onları tüketme demişti doktorum bana.
cnm kefir yogurt tereyag tursu. hepsi kendi ev yapimim. tuketiyorum. hem de probiyotikli maya kullaniyorum.
antibiyotik kullanmazsam sinsi ilerleyen idrar yolu enf olusacak. benim hic sikayetim yok. agri, yanma, sık idrara cikma vs. hic biri yok.
Kızlarrr bugün kontrole gittik ama bizim kız erkekmiş yaaa geçen gittiğimizde 12. Haftada %80 kız dedi bugünde erkek sanırım ya emin olamıyorum 1 hafta sonra tekrar gelin dedi