2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah gönlünü ferahlatıp dönersin sağlıkla gelsin yawrucuğun dua ile inşallah

Canım biz Ömer Ali koysak mı diyoruz.. bakalım daha çok kesin değil ama baya içimize siniyor gibi

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin çok şükür bebek te sende iyisin baş dönmesine dikkat et demişti doktorum bana ama kasılma fln girince işin içine hiç fikrim yok ins bundan sonrası sorunsuz sağlıkla geçer

Evet canım korkma. Epilepsiye benzeyen tepki vücutta şeker tansiyon ya da çeşitli enzimlerde ani düşmelerde falan da oluyor zaten. Kasılma şok nedeniyle oluyor vücutta epilepsi nedeniyle değil. Tedbiri elden bırakma sen yine tahlillerini filan yaptır tabiki ama endişelenme. Ben annemden biliyorum. Altına kaçırması falan aynı şeyler. Aç kalmamaya çalış ama annemin açlığa bağlı olmuyordu. Tok da olsa bayılıyordu. Çok da sık değildi kardeşimde en fazla 3/4 kez bayıldığını hatırlıyorum.sen dikkatli ol mutlaka. Düşerken zarar görmemelisin. Yine de inşallah bir daha olmaz. Geçmiş olsun.

Yetmiyo Yetmiyo ceviz yoğurt meyve kesmiyor midem gurul gurul konuşuyor resmen söyleniyor yusyuvarlak bir hamiş olcam yine
Benim de iştahım açıldı. Benim boyum da ufak. Böyle giderse mazot masrafım biter işe giderken. Artık yuvarlanarak gider gelirim ne çevreyi kirletcem mazotla filan. :))

Kızlar ben sosyal medyada bir sayfa buldum. Organik pamuk ürün isim baskısı olan tek parça veya direk hastane çıkışı yaza uygun bir yapısı var delikli ondan almayı düşünüyorum. Çok hoşuma gitti aradığım şekilde bulunca zafer kazanmış gibi hissettim kendimi :) çünkü yaz sicaklarindan dolayi ne giydircem diye düşünüp duruyordum. Buradan belki yasaktır isim vermek özelden isteyen olursa yazarım :) haber vereyim dedim

Benim de iştahım açıldı. Benim boyum da ufak. Böyle giderse mazot masrafım biter işe giderken. Artık yuvarlanarak gider gelirim ne çevreyi kirletcem mazotla filan. :))
Haha çok hoşsun ya:) benim iştahım daha artmadı ama biliyorum ki kilolar beni bekliyor hepimiz yaza kilolu giricez

cnm ayni hastanede ogluma da yapildi tahlil. onun temiz cikti. o yuzden laboratuar hatasi var da diyemiyorum. kadin dogumcum orada oldugu icin gidiyrm. riskli gebeyim ben. her yer bakmiyor bana.

Allah şifa versin inşallah doktoru dinle sen artık ortak bir karar alırlar herhalde inşallah atlatacaksın dua ile..
amin cnm.

cnm kefir yogurt tereyag tursu. hepsi kendi ev yapimim. tuketiyorum. hem de probiyotikli maya kullaniyorum.
antibiyotik kullanmazsam sinsi ilerleyen idrar yolu enf olusacak. benim hic sikayetim yok. agri, yanma, sık idrara cikma vs. hic biri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…