2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlarrr bugün kontrole gittik ama bizim kız erkekmiş yaaa geçen gittiğimizde 12. Haftada %80 kız dedi bugünde erkek sanırım ya emin olamıyorum 1 hafta sonra tekrar gelin dedi
İnsan çatlatır bunlar meraktan :))

Kaç haftalikken kız deyip sonradan erkek dedi :) bize en basindan beri hep erkek dediler kesin bile dedi doktor :) e bi kaç erkek cicisi de aldık :)

Bende kesin bişey söylemedi diye almıyorum tutuyorum kendimi :)) ama size kesin demiş artık değişmez herhalde:))

İsmi çoktan belli canım bizim bebişin, kısmetse Görkem Arslan olacak

Bende daha hamile kalmadan oğlum olursa Ömer koyarız demiştim çünkü rüyada gördük.Yanına da ikinci isim Asaf düşünüyorum.Ömer Asaf olacak inşallah ❤

Hâlâ cozulmedimi bu enfeksiyon canm Allahım şifa versin en kısa zamanda biran önce geçsin ins hastanede yatacaktın oda fayda etmedimi
hastanede yattim. o gecto yeni bakteri uredi. ona da antibiyotik kullandim. ama gecmemis bi de yanina hastanede yatmama sebep olan da uremis canim.

Kızlar ben 14. Haftada pıt pıtları hissetmiştim ama bugün sürekli hareketliydi hâlâ da kıpır kıpır çok güzel tekrar bu hisleri yaşamak
ne güzel canım çok güzel bir duygu değilmi bende dün akşam ilk defa kıpırtısını hissettim hemde oturuyordum. bir baktım pıt pıt yaptı sonra başladı kıpır kıpır. çok özlemişim bebek hareketlerini.

Merhaba kizlar, ben de yarin 3lü test yaptiracagim. 2liyi kacirmistim. Bu arada folik asiti tabiki artik biraktirdi doktor, demir ilaci yazdi . Baska takviye neler kullaniyorsunuz , yarin omega 3 ve d vitaminini hatirlaticam doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…