2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim ileri hamileliğimde oluyordu. özellikle sabah servis beklerken. gözlerim kararıyordu gece gibi oluyordu sonra başım dönmeye kulaklarım uğuldamaya başlıyordu. bayılcak gibi olup sonra yavaşta ışık geri geliyordu ve mide bulantısı kaç kere eve geri gittiğimi biliyorum. ve bu aç tok olmama bağlı değildi tokken de açkende oluyordu hiç bayılmadım ama berbat bir duygu. bence ayakta kalmayla ilgili bir durum

Bazen kendini bi ordan bi oraya atıyo bazen de küçük dokunuşlar hissetmeyince endiseleniyor insan bu gün kontrol var geçen gittiğimde hıçkırıyordu
Allahın lütfu mucize ne garip düşünüce içimizde büyüyor hıçkırıyor vuruyor organları var salı günü kontrolde parmağını emiyordu insan tuhaf oluyor
L lavanta111 bana demir ilacı başladı multivitamin kompleksi verdi içinde omegalı olandan iki ilaç kullanıyorum folik asiti bıraktırdı 3 aydan sonra

Efelihayat evet folik asiti biraktim ben de demire basladim. Baska birsey kullanmadim . Kan tahliline ve haftasina gore bana da yazar herhalde doktor.

Evet aanirim yarin bana da yazar doktor. D vitamini ne zaman baslayacaklar acaba gec mi kaliyorum diye aklima takiliyor..

banada özelden atar mısın canım ismini.

İdrar kaçırma falan oldu mu peki canım, eşim bayıldığımda gözlerimin hafif yana kaydığını söyledi
Hayır canım idrar kaçırma olmadı. Benimki dediğim gibi ayakta durmaya bağlı kan şekeri düşmesi. Doktora görün mutlaka nörolojiye de baktır geçmiş olsun

Günaydın kızlar, ben sessiz takipçilerdenim mesajları sürekli okuyorum ama yazmaya bir türlü fırsat bulamadım.
Öncelikle hasta ve rahatsız olan herkese Rabbim şafi ismiyle tez zamanda şifa versin hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde bizlere bağışlasın.
Allah nasip ederse bir kızım olacak inşallah 16.haftadayım folik asiti kesti doktorum demir ilacına geçtik, ikili taramam iyi çıkmıştı. Mide bulantım hafifledi zaten hiç kusacak kadar olmadı. Çatlaklar için zeytinyağı önermedi doktorum ödem yapar dedi bence vazelin kullan ama genetik olarak çatlamaya müsaitsen çatlayacaksın ki müsaitim, vazelin kullanıyorum şimdilik. Haftaya randevum var gelişmeleri yazarım yine. Herkesi Allah ‘a emanet ediyorum dikkat edin kendinize ve bebişlerinize.

Merhaba kizlar, ben de yarin 3lü test yaptiracagim. 2liyi kacirmistim. Bu arada folik asiti tabiki artik biraktirdi doktor, demir ilaci yazdi . Baska takviye neler kullaniyorsunuz , yarin omega 3 ve d vitaminini hatirlaticam doktora.
Ben sadece vitamin ile nbl algea oil balık yağı kullanıyorum

benim kulladığım ilaçların içinde d vitamini varmış doktorum fazla d vitamini sakıncalı dedi kan değerlerine göre başlanmalı dedi benim depoları o karşılar dedi ekstra başlamadı d vitamini
Gynoferon ferro sanol demir ilacım ,omepa-vm multivitamin , birde hala progestanı fitil olarak kullanıyorum ilaçlarım bunlar

geçmiş olsun canım gittinmi doktora.bende de o durum var her lavaboya gittigimde tedirgin oluyorum günde 3 defa progestan kullanıyorum hafta da bir de iğne vurul dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…