2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kızlarınıza hangi isim düşünüyorsunuz kız anneleri
dün eşim elinde bir kutuyla geldi kapat gözlerini dedi bir açtım oğlumuzun ismi ve kızımıza koymayı düşündüğümüz ismi plaka çerçevesine yazdırmış. babannesinin ismini düşünüyordu artık kesinleşti ayşenaz diye yazdırmış.
dedimki ya doktor erkek derse yanılmışsa dedim artık geri dönüş yok ayşenaz koyacağız erkek olsada diyo

Annen doğru söylemiş cnm 2 tane efe adında cocuk tanıdım ikiside çok yaramazdı:)

Ben de dörtlü için gidiyorum bu gün benim de düşük risk ama insanın kafasını kurcalıyor kombine riskin kaç çıktı benim ki 1400/1

16+4 te kontrol bakalım ne diyecek bn kız dedikce kayınpeder biri erkek erkek isimleri de duşun diyor:) Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimizede
amin canim
benim pazartesi bakalim kontrol. tabi nefroloji, kadin doguma da git derse erkende olabilir kontrol.

Off buda fena bee :)) o yüzden büyük eşyaları vs kızda erkekte kullanabilir şekilde almak lazım dimi.
bazi seyleri ortak renk alirim ben hep. misal oda takimini beyaz almistim. kiyafetler beyaz krem sari yesil... kirmizi da olur.

Kızlar kızlarınıza hangi isim düşünüyorsunuz kız anneleri

Daha kesin değil ama Derin ismini düşündüm ben eşim de sıcak baktı benim adımla da ses olarak uyumlu hem kafiyeli oluyor beraber söyleyince:) belki değiştiririz sonra belli olmaz:))

Hepsi çok güzel isimler ben daha karar veremedim Bilge olabilir :)

Bilge ismi de çok güzel onu da düşünmüştüm:)

Ben Ada koyacağım nasip olursa

Ay Ada ismini de çok seviyorum

Ben de gördüm canım daha doğrusu görmedik bacak arası boştu net gösterdi :) ama ben ilk başta erkek hissediordum benim hissim tutmadı :))

Derin güzel isim ama çok var Serin daha çok hoşuma gidiyor

Allahim ben gibi haber bekleyen tum arkadaslarima temiz sonuclari almayi nasip etsin.
Az once doktor ile gorustuk. Aglamaktan tutamadim kendimi. Dunku tahlili elden laboratuara verdirmisti bana. Bin sukur ureme olmamis. Kurtuldum sonunda idrar kulturundeki enfeksiyondan.

Şükür canım ,çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…