2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kesin kız derse bana Alya Nil ismimiz kısmetse:)

Kızımız olsaydı mina koymayı düşünüyorduk kulağa çook hoş geliyo seslenince :)

Ayy ben İpek koyacagim ama İnci de cok hosuma gidiyor ,genelde 4 harfli isimleri seviyorum. Berre ismi de çok hoş

Hepsi çok güzel isimler ben daha karar veremedim Bilge olabilir :)

Merhaba kizlar, ben de yarin 3lü test yaptiracagim. 2liyi kacirmistim. Bu arada folik asiti tabiki artik biraktirdi doktor, demir ilaci yazdi . Baska takviye neler kullaniyorsunuz , yarin omega 3 ve d vitaminini hatirlaticam doktora.

12.haftada folik asit ve b12yi bıraktım. Şimdi imom omega kullanıyorum canım.

Isimlerin duygusal yansimasini da goz onunde bulundurmaliyiz,
Yaa evet gercekten ben de cok sabirsizlaniyorummm kizimla tanismak icin :)) yepyeni bir hayat... hemen gelsin o gunler saglikla

Onceki alintilayip yazdigim mesaj da burda kalmis , devamini yazayim :) cevremde gozlemledigim Eylul ismindekiler cok duygusal oluyorlar . Eylul cok hos bir isim ama cocugu duygusal yapiyor biraz. Oyle dusunuyorum. Isim koymak baya onemli bir is :)

Kızlar kızlarınıza hangi isim düşünüyorsunuz kız anneleri

biz de cinsiyet belki degil ama bastan beri isimler belli.

kiz ise yagmur elif... iki isim seviyorum ben. oglumda iki isimli.

erkek olursa, ömer (yanina bir isim daha) olacak kismetse. erkek kisirligi var tup bebeksiz bir daha cocugunuz olmaz dediklerinde cok uzulmustum. bir sure sonra ruyamda oglum olmustu adi omer di. o yuzden omer

Korkuttun beni canım bnmde 13. Haftada kız dediler simdi bana da erkek derseler kendimi kıza çok odakladım
ya oluyor boyle karidikliklar

kuzene 5.ci aya kadar erkek dediler. sonra kiza donduler. kiz oldu.

teyzeme doguma kadar kiz dediler. bir dogdu erkek

ya oluyor boyle karidikliklar

kuzene 5.ci aya kadar erkek dediler. sonra kiza donduler. kiz oldu.

teyzeme doguma kadar kiz dediler. bir dogdu erkek
16+4 te kontrol bakalım ne diyecek bn kız dedikce kayınpeder biri erkek erkek isimleri de duşun diyor:) Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimizede

Hepsi çok güzel isimler sağlıcakla gelsin bebişlerimiz..

Biz de en başından beri Efe düşünüyoruz, %90 öyle olacak gibi. Yine de bakıyoruz alternatiflere. Çağan ismini de beğendik.. soyadımız biraz uzun olduğu için tek isim düşünüyoruz. Sizce bu isimler nasıl? Annem tutturdu efe’ler yaramaz oluyor diye..

Cagan cok guzelmis. Benim oglumun adi Göktuğ. Kardesine ne isim koysak bilmiyoruz. Kis olursa Gökçe dusunuyorum.

ben yorumları okudukça resmen korkuyorum cinsiyette yanılmak bana çok garip geliyor arkadaşlar ben mi katı düşünüyorum yoksa?
doktor göremiyorsa net değilse demeli ki belli değil biri erkek deyip diğeri kız diyorsa yada erkek deyip kız doğuyorsa bu çok ciddi hem insanlara eziyet psikolojik olarak bazılarına maddi açıdan da eziyet olabilir almıştır eşyalarını maviden pembeden patt farklı bir cinsiyet napsınlar insanlar
ben gözümle gördüm resmen oğluştu :) bacaklarının arasında belliydi inşallah yanılmayız
ama anneler hislerinize güvenin anneler hissediyor ben erkek hissetmiştim oldu

Cagan cok guzelmis. Benim oglumun adi Göktuğ. Kardesine ne isim koysak bilmiyoruz. Kis olursa Gökçe dusunuyorum.
Kardeşinin ismiyle uyumlu olmasını istiyorsan evet Gökçe çok hoş bir tercih ve eskimeyen bir isim. Gökçe adında tanıdığım tüm kızlar güzel :) erkek için de Gökalp, Gökay, Gökhan olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…