Bize 14. Haftada erkeğe benziyor dedi yarın kontrolüm var yarın kesinleşecek cinsiyetimiz tabi bebiş gösterirse :) kız isim konusunda bikaç beğendiğim isim var yazmak istedim yinede kız annelerine fikir olur belki :) Eylül, Mira, Arya, Simran..
Rabbim kız evlat nasip ederse bu isimlerden koymayı istiyorum.
Merhaba kizlar, ben de yarin 3lü test yaptiracagim. 2liyi kacirmistim. Bu arada folik asiti tabiki artik biraktirdi doktor, demir ilaci yazdi . Baska takviye neler kullaniyorsunuz , yarin omega 3 ve d vitaminini hatirlaticam doktora.
günaydın kızlar
benim pazartesi sağlık ocağında randevum var. hemşiremiz randevu listesi vermişti 3 ay önce. ne çabuk geçmiş zaman. sizinkide çağırdımı
Kızlar şubat annelerinin konusuna bakındım dün.
Onlar artık doğumlarını yapmışlar tabi :))
Nasıl heveslendim ağustos diyince çok uzak geliyor.
Su gibi aksın zaman bebişlere kavuşalım sağlıkla
Kızlar şubat annelerinin konusuna bakındım dün.
Onlar artık doğumlarını yapmışlar tabi :))
Nasıl heveslendim ağustos diyince çok uzak geliyor.
Su gibi aksın zaman bebişlere kavuşalım sağlıkla
Onceki alintilayip yazdigim mesaj da burda kalmis , devamini yazayim :) cevremde gozlemledigim Eylul ismindekiler cok duygusal oluyorlar . Eylul cok hos bir isim ama cocugu duygusal yapiyor biraz. Oyle dusunuyorum. Isim koymak baya onemli bir is :)
biz de cinsiyet belki degil ama bastan beri isimler belli.
kiz ise yagmur elif... iki isim seviyorum ben. oglumda iki isimli.
erkek olursa, ömer (yanina bir isim daha) olacak kismetse. erkek kisirligi var tup bebeksiz bir daha cocugunuz olmaz dediklerinde cok uzulmustum. bir sure sonra ruyamda oglum olmustu adi omer di. o yuzden omer
Hepsi çok güzel isimler sağlıcakla gelsin bebişlerimiz..
Biz de en başından beri Efe düşünüyoruz, %90 öyle olacak gibi. Yine de bakıyoruz alternatiflere. Çağan ismini de beğendik.. soyadımız biraz uzun olduğu için tek isim düşünüyoruz. Sizce bu isimler nasıl? Annem tutturdu efe’ler yaramaz oluyor diye..
Hepsi çok güzel isimler sağlıcakla gelsin bebişlerimiz..
Biz de en başından beri Efe düşünüyoruz, %90 öyle olacak gibi. Yine de bakıyoruz alternatiflere. Çağan ismini de beğendik.. soyadımız biraz uzun olduğu için tek isim düşünüyoruz. Sizce bu isimler nasıl? Annem tutturdu efe’ler yaramaz olur diye..
ben yorumları okudukça resmen korkuyorum cinsiyette yanılmak bana çok garip geliyor arkadaşlar ben mi katı düşünüyorum yoksa?
doktor göremiyorsa net değilse demeli ki belli değil biri erkek deyip diğeri kız diyorsa yada erkek deyip kız doğuyorsa bu çok ciddi hem insanlara eziyet psikolojik olarak bazılarına maddi açıdan da eziyet olabilir almıştır eşyalarını maviden pembeden patt farklı bir cinsiyet napsınlar insanlar
ben gözümle gördüm resmen oğluştu :) bacaklarının arasında belliydi inşallah yanılmayız
ama anneler hislerinize güvenin anneler hissediyor ben erkek hissetmiştim oldu
Kardeşinin ismiyle uyumlu olmasını istiyorsan evet Gökçe çok hoş bir tercih ve eskimeyen bir isim. Gökçe adında tanıdığım tüm kızlar güzel :) erkek için de Gökalp, Gökay, Gökhan olabilir