Kızlar biz doktor dan geldik ikili testimiz orta riskli çikinca bugün üclü verdim ama bu testleri pekde kafama takmiyorum. Tutmadiginin en yakin tanigiyim.
12 haftalikken kiz demislerdi simdide kiz dedi . 5 yasinda bir kizim var o zaten hamile kaldıgından beri anne kiz kardesim olcak diyordu. Adıni serap koyacagiz. insallah sağlicakla kucagimiza aliriz.
Tüm hasta arkadaşlarada acil sifalar diliyorum.
Kızlar ben doktora kan uyuşmazlığı için testi ne zaman yapicaz diye sormayı unuttum şimdi internetten araştırdım ilk ayda ve sonra her ay tekrarlanır yazıyor böyle her ay test yaptıran var mı uyuşmazlık için ben geç mi kaldım
günaydın kızlar
benim pazartesi sağlık ocağında randevum var. hemşiremiz randevu listesi vermişti 3 ay önce. ne çabuk geçmiş zaman. sizinkide çağırdımı
Benimde 7 martta randevum var sağlık ocağında tetanoz aşısı için. Aşı için randevu vermişlerdi 9. Haftadan beri bekliyorum zaman gerçekten çabuk geçiyor :)
Kızlar ben doktora kan uyuşmazlığı için testi ne zaman yapicaz diye sormayı unuttum şimdi internetten araştırdım ilk ayda ve sonra her ay tekrarlanır yazıyor böyle her ay test yaptıran var mı uyuşmazlık için ben geç mi kaldım
benim kulladığım ilaçların içinde d vitamini varmış doktorum fazla d vitamini sakıncalı dedi kan değerlerine göre başlanmalı dedi benim depoları o karşılar dedi ekstra başlamadı d vitamini Gynoferon ferro sanol demir ilacım ,omepa-vm multivitamin , birde hala progestanı fitil olarak kullanıyorum ilaçlarım bunlar
Bize 14. Haftada erkeğe benziyor dedi yarın kontrolüm var yarın kesinleşecek cinsiyetimiz tabi bebiş gösterirse :) kız isim konusunda bikaç beğendiğim isim var yazmak istedim yinede kız annelerine fikir olur belki :) Eylül, Mira, Arya, Simran..
Rabbim kız evlat nasip ederse bu isimlerden koymayı istiyorum.
geçmiş olsun canım gittinmi doktora.bende de o durum var her lavaboya gittigimde tedirgin oluyorum günde 3 defa progestan kullanıyorum hafta da bir de iğne vurul dedi
Saat 15:10 da randevum bende sabah aksam progestan kullanıyorum sadece igne falan vermedi insan korkuyor görünce inşallah bu doktor igne falan önerir biraz daha icim rahatlar